Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Arnhem

Jurist in Arnhem nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Arnhem (Gelderland)
Is de relatie met jouw werkgever dusdanig verstoord dat je echt niet meer weet hoe het verder moet? Sta je misschien zelfs op het punt ontslagen te worden? Wellicht ben je arbeidsongeschikt en moet je van alles van je werkgever en heb jij daar je twijfels bij. Schakel dan mijn hulp als expert in. Ik ben eerlijk en duidelijk in wat er volgens de wet wel of niet mag en waar een eventueel grijs gebied is. Ik heb inmiddels meerdere mensen naar tevredenheid begeleid in hun ontslag zonder gedoe met rechtsbijstand of advocaten. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Arnhem (Gelderland)
Als gecertificeerd NMI mediator, tevens advocaat en psycholoog, ben ik werkzaam op een breed terrein: U kunt bij mij terecht wanneer er sprake is van problemen op zakelijk gebied (arbeid, samenwerking) en ook wanneer er conflicten spelen in de particuliere sfeer (echtscheiding, omgang, buren). Steekwoorden: Proactief, oplossingsgericht, no-nonsense, humor, concurrerende tarieven.

Arnhem (Gelderland)
Kenmerkend voor De Juridische Garage is de focus op het vinden van een efficiënte en effectieve oplossing voor vragen en problemen, zonder tijd en energie te verspillen aan alles wat niet kan.

Arnhem (Gelderland)
Het verlenen van juridische bijstand, opstellen van algemene voorwaarden, en het uitvoeren van incassoopdrachten.

Arnhem (Gelderland)
Juridisch advies voor ondernemingen en organisatiesOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020