Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Breda

Jurist in Breda nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Breda (Noord-Brabant)
ZEG Juristen stelt het op prijs dat u deze website bezoekt en dat u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening. ZEG Juristen verleent deskundige rechtshulp aan particulieren en bedrijven, tegen heldere en betaalbare tarieven. Onze werkwijze stelt ons in staat om tarieven zeer laag te houden, zodat u niet wordt opgescheept met onnodig en vaak niet te verklaren hoge kosten. Daarnaast zal ons uitgebreid juridisch netwerk u in bijna alle gevallen een gepaste oplossing kunnen bieden. We behandelen bovendien ieder geschil op een actieve en persoonlijke wijze om verdere frustraties bij u zoveel mogelijk te voorkomen: het inschakelen van rechtshulp mag uiteraard geen afzonderlijk probleem worden. Natuurlijk kunt u zich ook tot ons wenden als u slechts advies of begeleiding nodig hebt, zoals bij het aanvragen van een vergunning of het opstellen van een (juridisch) rapport. Kijk voor meer informatie op onze website: www.zegjuriste...

Breda (Noord-Brabant)
Juridisch Adviesbureau Vossen is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht/omgevingsrecht. Particulieren en ondernemers met vragen over ruimtelijke ordening, bestemmingsplan, bouwvergunning, handhaving, planschade, natuurbeschermingsrecht, APV en bezwaar- en beroepsprocedures kunnen bij JAV terecht. Oprichter Friso Vossen heeft voorheen 13,5 jaar ervaring opgedaan bij gemeentelijke overheid en in de advocatuur. Naast advisering aan particulieren en ondernemers wordt JAV ook ingezet als interimjurist bij overheden. Friso Vossen is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht en de Vereniging voor Bouwrecht.

Ulvenhout (Noord-Brabant)
Uw bedrijf herstructureren? Klein probleem bij een groot bedrijf, of een groot probleem bij een kleiner bedrijf. De ervaren Rechtshof juristen kunt u inzetten bij uiteenlopende organisatievraagstukken. Zij brengen structuur aan en verhogen efficiency en kwaliteit. Rechtshof juristen assisteert ondernemingen bij het verbeteren en herstellen van hun bedrijfsresultaten en het saneren van bedrijfsschulden. Wij werken uitsluitend voor bedrijven die worden bedreigd in hun voortbestaan.

Breda (Noord-Brabant)
Ondernemers ( o.a ICT) adviseren, begeleiden en op gang helpen met lastige zaken als pensioenen, verzekeringen,arbeidsvoorwaarden, juridische haken en ogen etc. Advies en ondersteuning m.b.t. Sales en Marketing. Specialismen: Advies, Onderzoek en Commerciële & Juridische support. Ondernemingsplan, Marketing&Verkoopplan, Communicatieplan opzetten en de uitvoering begeleiden en evalueren. ICT-projectbegeleiding en advies

Breda (Noord-Brabant)
Breed opgezte consultancy en advies buro op de volgende gebieden Richard r.bijlhouwer@facktoor.nl M: 0658907193 Facktoor Participatie & Investerings maatschappij voor het MKB Bedrijfsfinancieringen Finance oplossingen Fusie en overnames Organisatieadviseurs Interim & crisismanagement marketing en sales coaching en begeleiding Administratie & belasting consulenten www.facktoor.nl

Breda (Noord-Brabant)
Iedere ondernemer of particulier die wel eens op zoek is geweest naar een jurist of advocaat, weet hoe moeilijk het kan zijn om iemand te vinden die past bij het probleem waar u tegen aanloopt. Wetsburg Juristen heeft een landelijk netwerk van juristen en advocaten, dat is gespecialiseerd in alle rechtsgebieden. Wij zijn laagdrempelig te benaderen en staan garant voor deskundig advies en expertise.

Breda (Noord-Brabant)
Zes jaar ervaring als advocaat bij twee grotere advocatenkantoren in Rotterdam en Breda. Dit jaar gestart met mijn eigen bedrijfsjuridisch advieskantoor, gericht op ondernemingen. Gespecialiseerd in contractenrecht, algemene voorwaarden en arbeidsrecht. Ook veel proceservaring. Grote expertise, lage kosten, snel resultaat.

Breda (Noord-Brabant)
Incasso in de ruimste zin van het woord en de adviseren omtrent het (voorkomen van) incasso's. Adviseren en procederen mbt arbeids- en huurgeschillen en het voorkomen ervan. Ook in het geval van regresvorderingen kan er bijstand worden verleend.

Breda (Noord-Brabant)
Ik begeleid startende ondernemers en zzp'ers bij hun boekhouding en fiscale vraagstukken. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opmaken van de jaarrekening en indienen van alle mogelijke aangiften. Waar nodig ondersteun ik tijdig met fiscaal advies.

Breda (Noord-Brabant)
Rechtshof Juristen assisteren ondernemingen bij het verbeteren en herstellen van hun bedrijfsresultaten en het saneren van bedrijfsschulden. Wij werken uitsluitend voor bedrijven die worden bedreigd in hun voortbestaan.

Breda (Noord-Brabant)
Astrid Juch is naast familierechtadvocaat tevens echtscheidingsmediator. Zij heeft medio jaren '90 de mediationopleiding afgerond. Zij is lid van de Verenging van Familierechtadvocaten en ScheidingsmediatorsOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019