Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Den Bosch

Jurist in Den Bosch nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
De praktijkgroep Intellectueel Eigendomsrecht en IT-recht (IE & IT) van BANNING bestaat uit verscheidene gespecialiseerde advocaten en is de grootste in haar soort buiten de Randstad. Zowel op IE- als IT-gebied onderhoudt de praktijkgroep uitstekende contacten met relevante overheidsinstanties en brancheverenigingen, waardoor uw belangen nog beter kunnen worden behartigd. Intellectueel Eigendomsrecht Het Intellectueel Eigendomsrecht ziet op alle juridische aspecten rondom de rechtsbescherming van merken, handelsnamen, modellen, uitvindingen, oorspronkelijke werken en zelfs plantenrassen. Een breed rechtsgebied, dat uiteen valt in onder andere de volgende deelgebieden: merkenrecht auteursrecht octrooirecht handelsnaamrecht domeinnamenrecht entertainmentrecht reclamerecht tekeningen- en modellenrecht know-how bescherming algemene mededingingsrecht (ongeoorloofde mededinging, onrechtmatige publicaties) Bij vra...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Van Ewijk Advocaten Mediators is een full service advocatenkantoor voor onder andere een advocaat en/of mediator in familierecht of arbeidsrecht. U kunt terecht bij onze kantoren in Oss en Den Bosch. We kiezen voor snelle en praktische oplossingen, als het even kan in uw voordeel. Nodeloos procederen is er bij ons niet bij. Wij staan garant voor service en kwaliteit op het hoogste niveau, voor betrokken specialisten die doelgericht en vastberaden te werk gaan. Goed overleg met onze klanten, handelen met kennis van zaken en binnen de mogelijkheden van het recht zijn onze uitgangspunten. En dat tegen een eerlijke, inzichtelijke prijs.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Van Leijen Overheidsrecht is gespecialiseerd in het recht van en voor de overheid en de openbare ruimte. Wegen, riolering, vastgoed en Burenrecht behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Van Leijen Overheidsrecht staat landelijk bekend als dé specialist in grensgeschillen (bouwen en gebruiken over de kadastrale grens heen) en illegaal grondgebruik. Vele overheden en particulieren hebben hun geschillen al aan mr.drs. Liesbeth van Leijen voorgelegd.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Advocaten voor ondernemers. Advies en bijstand op alle gebieden waar ondernemers mee te maken krijgen. Daarbinnen een specialisatie op het gebied van Intellectuele Eigendom, tegen zeer concurrerende tarieven. Een van de advocaten is tevens BMM erkend merkengemachtigde.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Juridiq is een juridisch adviesbureau met de focus op begeleiding en advisering van MKB ondernemers en startende ondernemers en is gericht op voorkomen van problemen en waar mogelijk kostenbesparing bij het oplossen van juridische vragen en problemen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Juridisch adviesbureau gericht op MKB en particulieren. Gespecialiseerd in arbeidsrecht en algemeen overeenkomstenrecht.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
expertise in fiscaal straf procesrecht. fiscaal formeel recht (internationaal) belastingrecht

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Aangesloten bij NEVOA


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019