Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Den Haag

Jurist in Den Haag nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Den Haag (Zuid-Holland)
Hartelijk welkom op de bedrijfspagina van Accounting Point. Het is een bekend feit dat veel mensen vaak te weinig tijd hebben voor de boekhouding en/of er een hekel aan hebben.Ze zijn goed in hun eigen vak, maar vaak verloren wanneer het aankomt op de administratie. Zorg dat u niet één van hen bent! Houdt ú zich bezig met waar ú goed in bent, dan zorgen wíj voor uw boekhouding. En niet alleen dat! Want: ? Misschien heeft u alleen even een achterstand in uw administratie? ? Of bent u die startende ondernemer die een duwtje in de rug moet krijgen om een correcte administratie op te stellen. ? Of is die andere administratieve medewerker een tijdje uit de running? Dan biedt Accounting Point u de oplossing. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een goede boekhouder verdient zichzelf immers terug? Allemaal redenen om nu in actie te komen. Kijk naar wat wij te bieden hebben en be...

Den Haag (Zuid-Holland)
Inzetbaarvoor: Officemanagement Structurering secretariaat Procesaanscherping Verzorgen stap-voor-stap handboeken Teksten (her)schrijven Vertalingen EN-NL en NL-EN Secretariële ondersteuning Financiële administratie Gastvrouw op beursen/evenementen Softwarekennis: MS Office, AccountView, SAP, Exact, Grote Beer, File Maker Pro (database), Oracle, Apro, Corsa, Charibase, Beaufort, ProActis. Talenkennis: Nederlands moedertaal, Engels uitstekend, Frans redelijk, Duits redelijk, Deens matig. Nevenactiviteiten: Gastdocent Schoever opleiding Office Management Utrecht (2011); Lid Stuurgroep/Coördinator Secretariaat Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Den Haag (maart 2011 - heden); Vrijwilliger Ronald McDonaldhuis Den Haag (februari 2011 - heden); Vrijwillig medewerker chatproject "Het Luisterend Oog" van Humanitas (1 april 2009-1 april 2010); Voorzitter en penningmeester VVE (2002-2006).

Den Haag (Zuid-Holland)
INCVRIA is de merknaam waaronder wij als nichekantoor een internationale juridische en fiscale advies- en procespraktijk voeren. Wij adviseren over Corporate (Re)Structuring; de structurering en herstructurering van (internationale) ondernemingen, en daarmee verband houdende (post-BEPS) implementatie en compliance, om een gewenste juridische en fiscale optimalisatie, bedrijfsopvolging, buitenlandse vestiging, vereenvoudiging of kostenbesparing te realiseren. Daarnaast richten wij ons op Cross-Border Transacties; en staan wij bekend om onze vaardigheden op het gebied van Tax Dispute Resolution & Fiscale procedures (o.m. cassatieprocedures). Wij treden op voor particuliere cliënten en bedrijven.

Den Haag (Zuid-Holland)
Doornbosch Loopbaanmanagement is een middelgroot bureau voor outplacement- en loopbaanprogramma's. Onze vijftien consultants werken vanuit negen vestigingen en locaties, verspreid over heel Nederland (zie Contact). Doornbosch heeft het NOBOL-keurmerk dat inclusief Cedeo Erkenning staat voor een hoge klanttevredenheidsscore (93,2%). Onze consultants zijn bovendien allen CMI-gecertificeerd. Doornbosch is partner in BPI Group en medeoprichter van Outplacement Consortium Nederland (OCN

Den Haag (Zuid-Holland)
Peters Jurist en Mediator is gespecialiseerd in vastgoedrecht (koop/verkoop en huur/verhuur van onroerend goed, appartementsrecht, burenrecht). Daarnaast is Peters Jurist en Mediator gespecialiseerd in echtscheidings- en familiemediation. Peters Jurist en Mediator is deskundig, betrokken en betaalbaar. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of kijk voor meer informatie op www.pjm.nl.

Den Haag (Zuid-Holland)
Advocatenkantoor Van Veenendaal is een jong en dynamisch kantoor, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het kantoor heeft een no nonsense mentaliteit en wordt aangemerkt als zeer gedreven. De medewerkers bieden op professionele wijze rechtshulp aan binnen de pro deo advocatuur en de commerciële rechtspraktijk. Het kantoor verricht werkzaamheden in de lokale, nationale en internationale rechtspraktijk.

Den Haag (Zuid-Holland)
Ongeval? Dan trachten wij de schade te verhalen. Voor betrouwbaar advies en rechtsbijstand bij letselschade. Eigen medisch adviseurs. We kunnen voorzien in assistentie bij reïntegratie. Ontslag? Arbeidsongeschiktheid? Degelijke en betrouwbare adviezen voor werkgevers en werknemers. Veel ervaring in het voeren van procedures. Ook op consumenten vragen, hebben wij antwoord.

Den Haag (Zuid-Holland)
Mijn kantoor richt zich met name op arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en civiele cassatie. Ook aansprakelijkheden anders dan van letselschade doen wij, met name die afgeleid zijn van contracten. Zelf treed ik regelmatig op als sparringpartner voor mijn cliënten, waarbij ik breder meedenk dan de juridische vraagstukken sec.

Den Haag (Zuid-Holland)
We zijn ervaren fiscaal juristen die gespecialiseerd zijn in geven van belastingadvies, samenstellen van belastingaangiftes en voeren van bezwaar- en beroepsprocedures in belastingzaken in Nederland, Bonaire en Curacao. We spreken Nederlands, Engels, Spaans en Papiamentu.

Den Haag (Zuid-Holland)
Juridisch, fiscaal, bancair en internationaal advies vertalen van of neer Frans-Nederlands.

Den Haag (Zuid-Holland)
Zie website. Ik doe veel overheidsaansprakelijkheid. Zeer veel proceservaring.

Den Haag (Zuid-Holland)
Daedadesign is een full service internet bureau.

Den Haag (Zuid-Holland)
Stopt ultimo 2018

Den Haag (Zuid-Holland)
Juridisch advies

Den Haag (Zuid-Holland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019