Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Eindhoven

Jurist in Eindhoven nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Eindhoven (Noord-Brabant)
Modellen en merken zijn een waardevol bezit voor een onderneming. Ze versterken het onderscheidend vermogen, zorgen voor meer slagkracht, verstevigen de concurrentiepositie en maken het bedrijf aantrekkelijker voor investeerders. Alle reden om Intellectuele Eigendom een prominente plek te geven binnen de bedrijfsstrategie met ondersteuning van de compleet onderlegde merken- en modellengemachtigden van Merkenbureau TrademarkRegisitratie.nl Uw gratis merkonderzoek aanvragen? Profiteer nu van uw gratis persoonlijke merkonderzoek, zo krijgt u zekerheid over de beschikbaarheid van uw merk en óf uw merknaam nog als merk is te registreren. Een merkonderzoek is inclusief: het controleren van de beschikbaarheid van uw merk, het controleren op gelijkenissen in het merkenregister en het onderscheidend vermogen van uw merk. Tevens controleren wij of uw merk beschrijvend e.o. misleidend is. Merkenbureau TrademarkRegistratie.n...

Eindhoven (Noord-Brabant)
GE|mek adviseert en begeleidt je als consument binnen de consumentenkoop en als ondernemer binnen het contractenrecht bij een juridisch geschil. GE|mek richt zich zowel op off- als online conflicten. Doordat GE|mek op en via het internet opereert, kunnen we je in beginsel door heel Nederland helpen. GE|mek is verder gespecialiseerd in het opstellen / controleren van contracten, algemene voorwaarden en privacyverklaringen van allerlei aard. Ook kunnen wij controleren of jouw website wel aan alle juridische wet- en regelgeving voldoet. Wij zijn een jonge onderneming en willen graag onze dienstverlening blijven optimaliseren. Wij ontvangen dan ook graag te allen tijde jouw feedback en / of vragen via ons e-mailadres: gwenny@ge-mek.nl.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Wij adviseren bedrijven, bestuurders en ondernemingsraden juridisch en strategisch, ondermeer over optimale vennootschaps- en zeggenschapsstructuren, ZZP-verhoudingen en deugdelijke vastlegging van afspraken in overeenkomsten en -reglementen. Regelmatig worden wij betrokken bij start-ups, reorganisaties, doorstart na faillissement en overgang van onderneming. Daarnaast adviseren, assisteren en procederen wij zowel voor bedrijven als werknemers over ondermeer loonvorderingen, pensioenkwesties, ziektesituaties, aansprakelijkheidskwesties, ontslagtrajecten en gouden handdrukken.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Ik, Marc Couteaux, adviseer, ondersteun en begeleid ondernemers op het gebied van bedrijfsopvolging, fusies en overnames - binnen en buiten de familie, bedrijfs- waardebepaling, financiering en fiscaal-juridische kwesties. Ik ben net zoals jij ondernemer, ik heb veel ervaring en ik ben afgestudeerd als fiscalist en register adviseur bedrijfsopvolging. Ik ben onafhankelijk en ik geef me voor 100% voor jouw zaak. Als je vragen hebt over mijn offerte, bel me dan rechtstreeks op 06-51299647. Marc Couteaux FA RAB Fiscalist & Register Adviseur Bedrijfsopvolging

Eindhoven (Noord-Brabant)
Liesbeth Meester adviseert werkgevers, accountants en juristen over loonheffingen. Naast de actualiteit van implementatie van de werkkostenregeling gaat dat ook over risiscobeperkende maatregelen bij inhuur van derden én over bijvoorbeeld fiscale aspecten van ontslag en over de belastbaarheid van schadevergoedingen. Liesbeth heeft haar ruime specialistische kennis en ervaring opgedaan in 10 jaar tijd bij een "big4" kantoor. Daarnaast is zij veelvuldig actief als auteur voor diverse uitgevers van vakbladen.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Wij specialiseren ons in doelgerichte automatiseringsoplossingen op basis van intelligent projectmanagement, systeemontwikkeling en beheer. Wij gebruiken best-in-class tools en technieken voor het oplossen van vraagstukken. Onze specialisten hebben meer dan 14 jaar ervaring op het het gebied van ICT. Werkgevers zijn onder andere: Accenture, Atos Consulting, TNT Post, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Q8. De werkzaamheden omvatten projectmanagement, training en implementatie van diverse klantsystemen.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Juristenkantoor dat gespecialeerd is op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht: Ontbinding van de arbeidsovereenkomst; Ontslag op staande voet; Ontslag vanwege disfunctioneren; Ontslag vanwege bedrijfseconomische redenen; Ontslag vanwege arbeidsongeschiktheid; Ontslagvergunning; Re-integratie; Loonvorderingen; Opstellen en screenen van arbeidscontracten.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Echtscheiding in overleg (mediation) of op tegenspraak. Wij zijn advocatenkantoor en werken ook met toevoegingen (subsidie). Hierdoor zijn de totale kosten van scheiding meestal rond €135,-. Bel voor informatie of stel een vraag via de site.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Maes Staudt Advocaten N.V. is een nichekantoor gespecialiseerd in (internationaal) arbeidsrecht. mr. S.A.J. van Riel is gespecialiseerd in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, ambtenarenrecht en sociale zekerheidsrecht.Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019