Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Enschede

Jurist in Enschede nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Enschede (Overijssel)
Professionele ondersteuning voor organisaties die in control willen zijn. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij organisaties op het gebied van personeelszaken en leveren wij vrijwel alle uiteenlopende diensten zoals u van een professionele managementassistent verwacht. Onze flexibele inzetbaarheid is ideaal voor kleinere organisaties, wij nemen u werk uit handen, zodat ù meer tijd overhoudt voor uw primaire werkzaamheden. Ook grotere organisaties kunnen bij ons terecht, u kunt ons inzetten op piek momenten of voor specifieke projecten. Dit alles organiseren wij vanuit een eigen kantooromgeving, of desgewenst bij u op locatie.

Enschede (Overijssel)
Mijn bedrijf is een eenmanszaak. Ik ben Master Belastingadviseur en aangesloten bij de NFB (Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs) en de RB (Register Belastingadviseurs. Ik heb 15 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk en het notariaat. Ik houd mij bezig met Fiscale en juridische advisering op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht. Estate planning is mijn specialiteit.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019