Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Leiden

Jurist in Leiden nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leiden (Zuid-Holland)
- internationaal ondernemingsrecht met focus op Oost-Europa (m.n. Rusland en andere landen van de voormalige Sovjetunie); - internationale arbitrage - London (LCIA), Moskou (MKAS en MAK), Kiev (MKAS), Almaty, Kazachstan (KIA); - Public Private Partnerships (PPPs); - (internationaal) vervoersrecht; - internationaal contractenrecht; - talenkennis: Engels, Frans, Duits, Russisch en Pools (+overige Slavische talen); - lid International Bar Association.

Leiden (Zuid-Holland)
Na gedurende bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat, consultant en bedrijfsjurist heb ik mij in april 2009 gevestigd als freelancer. Ik werk voor bedrijven en instellingen op het gebied van internet, media en telecommunicatie. Daarnaast verzorgt AWorks teksten voor websites en brochures, persberichten en vertalingen (NL-ENG en vice versa).

Leiden (Zuid-Holland)
RenkenvanDuyneveldt Advocatuur en Mediation. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, vastgoedrecht, familie- en erfrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u op deze rechtsgebieden op de best mogelijke manier bijstaan en adviseren.

Leiden (Zuid-Holland)
Juridisch advies en juridische bijstand op het gebied van contractenrecht, softwarebescherming, e-commerce eisen en privacy.

Leiden (Zuid-Holland)
Contractrecht Aansprakelijkheidsrecht Aanbestedingsrecht Wet Milieubeheer
Leiden (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019