Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Maastricht

Jurist in Maastricht nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Maastricht (Limburg)
DeJurist is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in: - arbeidsrecht; - cao-recht; - ondernemingsraden. Oprichter is mw. mr. Y.L.S. Schipper. Zij heeft 12,5 jaar als senior procesjurist gewerkt bij de FNV. Daarna 7 jaar bij Deloitte als hoofd van de juridische afdeling Regio Zuid. In die hoedanigheid heeft zij als juridisch adviseur cliënten van Deloitte bijgestaan bij ondermeer reorganisaties, ontslagprocedures bij de kantonrechter en UWV WERKbedrijf. Verder is ze werkzaam geweest als (kanton)rechter-plaatsvervanger. Kortom, een echte specialist op het gebied van arbeidsrecht, cao-recht en ondernemingsraden.

Maastricht (Limburg)
Uitstekende juridische dienstverlening moet voor iedereen bereikbaar zijn: daar staan wij voor. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Een aanpak zonder fratsen en duidelijke adviezen, zodat u weet wat er moet gebeuren en hoe uw probleem opgelost wordt. De vaak kostbare gang naar de rechter proberen wij desgewenst te voorkomen, maar ook in de rechtszaal behalen wij voor u het maximale resultaat.

Maastricht (Limburg)
Ervaren en professioneel advocatenkantoor in strafzaken. Gevestigd te Maastricht. Verricht werkzaamheden op betalende basis, maar ook op basis van toevoeging (pro-deo advocaat). Vaste prijsafspraak mogelijk. Behandelt alle soorten strafzaken. Eerste gesprek gratis.

Maastricht (Limburg)
Fiscaal en juridisch advies voor ondernemer en particulier. Administraties, Nederlandse en Belgische belastingaangiften. Startersbegeleiding.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020