Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Rotterdam

Jurist in Rotterdam nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Rotterdam (Zuid-Holland)
mr. Birgitte D. Peters, ADRi-gecertificeerd mediator en rechtbankmediator Birgitte Peters is: gecertificeerd mediator geregistreerd bij Alternative Dispute Resolution International (ADR) rechtbankmediator Zij is lid van: afdeling Familiemediation van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) Rotterdamse Mediators Associatie (RMA) Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) Stijl van mediation Birgitte is bekend met de verschillende stijlen van mediation. De nadruk ligt in eerste instantie op de probleemoplossende stijl. Haar mediationb-ijeenkomsten zien op een begeleid, gestructureerd gesprek. Met als doel een zo goed mogelijke oplossing door beide partijen te laten vinden. Daarnaast heeft zij bijzondere aandacht voor de interactie tussen partijen teneinde hen sterker te maken om er gezamenlijk uit te komen en na het mediationtraject zelfstandig verder te kunnen gaan. Specialiteiten Haar deskundigheid als mediator l...

Rotterdam (Zuid-Holland)
Greijdanus Juridisch Advies (www.greijdanuslegal.nl) adviseert particulieren en bedrijven op uiteenlopende rechtsgebieden. Greijdanus Juridisch Advies biedt aan bedrijven bedrijfsbrede juridische ondersteuning als interimmer of als adviesjurist. De core-business van GJA ligt in het contractenrecht. Denkt u bijvoorbeeld aan verkoopcontracten, inkoopcontracten, of aan duurzaam ondernemen bekeken vanuit een juridische hoek. Denkt u aan algemene inkoopvoorwaarden en algemene verkoopvoorwaarden of aan eigendomsvoorbehoud en wanprestatie of aan huurovereenkomsten. Denkt u ook aan overeenkomsten binnen de publieke-private samenwerking (PPS) of vragen rondom het omgevingsrecht, dan wel vragen met betrekking tot bouwvergunningen. Bovendien gaat GJA nog een stap verder. Immers, elke stap die u op de zakelijke markt zet met uw product of dienst, wordt behelsd door meerdere juridische momenten. GJA heeft zich als juridisch advies bureau ges...

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ik ben Christine van Oevelen en werk onder de naam Dulance Juridisch Advies. Binnen Dulance Juridisch Advies ben ik werkzaam als vastgoedjurist en MKB jurist. Tot begin 2012 altijd werkzaam geweest in de vastgoedbranche. Begonnen als secretaresse en via officemanager en commercieel manager sinds 7 jaar actief als juridisch medewerker en bedrijfsjurist. Het opstellen en beoordelen van contracten of overeenkomsten; het opstellen of wijzigen van algemene voorwaarden; het geven van juridisch advies (wel/geen zaak aanspannen, gevolgen van bepaalde overeenkomsten, handelingen etc.). Voor dit soort werkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn werkwijze en instelling? "Praktische Annie". Ik ben rechten gaan studeren omdat ik zelf wilde uitmaken wat ik moet doen/laten in het zakelijk verkeer op het gebied van afspraken. Het theoretische gedeelte en ook het procesgedeelte bij de rechtbank zelf, is niet iets voor mij. Liever probeer ...

Pernis (Zuid-Holland)
VogelVlug is op dit moment nog in oprichting. Onderzoeksfase is bijna afgerond, waarna hopelijk de officiele start spoedig aanvangt. VogelVlug is een in Pernis gevestigd foto- en persbureau van Michael de Vogel. Deze veelzijdige journalist profileert zich steeds meer in de branche. Na vier jaar eindredacteur geweest te zijn bij een voetbalkrant, gaat de Rotterdammer nu de uitdaging aan als freelance journalist. De opbouw van een mooie portfolio is het eerste streven. Michael heeft gewerkt voor De Jonge Journalist, RTV Rijnmond, Omroep Hoeksche Waard, Nijgh Periodieken en Z-Press Sport & Media. Werkzaamheden: interviewen, schrijven, fotograferen, bedrijfsreportages/advertorials maken, redigeren en coordineren/aansturen van freelancers. Bij Nijgh en Z-Press ook deels werkzaamheden als webredacteur. Nu wil Michael zich richten op de volgende vakgebieden: sport (algemeen), nieuws en actualiteiten, entertainment en showbiz, politiek...

Rotterdam (Zuid-Holland)
Mark van Bodegraven studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2001 is hij advocaat, vanaf 2009 bij BANNING. Mark heeft zich gespecialiseerd in handels- en vervoerrecht en voert een grotendeels internationale praktijk. Zijn focus ligt daarbij vooral op logistieke dienstverlening, wegvervoer en agentuur en distributie. Hij heeft bijzondere ervaring met het assisteren bij contractdisputen, zoals vroegtijdige opzegging van duurovereenkomsten. Mark houdt zich dagelijks bezig met het procederen voor rechtbanken en gerechtshoven in Nederland, het adviseren bij procedures in het buitenland, het arbitreren bij nationale en internationale arbitrage-instituten en heeft veel ervaring met het leggen van beslagen. Mark heeft in 2004 de Grotius specialisatieopleiding Vervoerrecht met succes afgerond.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Houwing Keijzerwaard & Spigt; drie advocaten die staan voor aandacht, kennis en kwaliteit. Ons advocatenkantoor heeft hiermee niet alleen in Rotterdam, maar ook landelijk een zeer goede naam opgebouwd. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Daarnaast bemiddelen wij als mediator bij echtscheiding, omgang, alimentatie, gezag, erkenning/ ontkenning vaderschap en boedelscheidingen. Ook bij ontslag op staande voet, ontbinding van een arbeidsovereenkomst en/of loonvordering kunnen wij bemiddelen. Wij behandelen zaken zowel op grond van een betaalbaar uurtarief als op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Ons kantoor ligt in het hart van Rotterdam, is goed bereikbaar, met auto en openbaar vervoer.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Frustraties door wanbetalers Wij komen allebei uit ondernemersfamilies en hebben met eigen ogen gezien hoe frustrerend het voor onze vaders was om met wanbetalers te worden geconfronteerd. De ervaringen van onze vaders met wanbetalers bleken geen uitzondering. Wij hoorden steeds meer van hardwerkende ondernemers dat zij last hadden van wanbetalers die niet of nauwelijks onder de indruk waren van het incassobureau of de deurwaarder. Sommige ondernemers waren zelfs ten prooi gevallen aan incasso-cowboys: malafide incassobureaus die over de rug van ondernemers hun eigen zakken aan het vullen waren. Soms werden geïncasseerde gelden niet eens afgedragen! Daardoor konden ondernemers vaak fluiten naar hun zuurverdiende geld.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ons team van 4 Belastingadviseurs en Bedrijfsjuristen, twee vakgebieden die altijd met elkaar te maken krijgen, kan u op nagenoeg alle terreinen bijstaan. Ook hebben wij veel ervaring met internationale vraagstukken. Vele vragen hebben raakvlakken met andere vakgebieden. Daarom maken wij deel uit van de MBR Groep en werken wij nauw samen met Maasdelta Administrateurs ( www.maasdelta.net) Door onze aanpak komt u niet voor verrassingen komt te staan. Desgewenst voeren wij procedures bij rechtbank en bij de belastingkamer. Persoonlijk contact staat voorop. U hebt altijd één aanspreekpunt.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Pas juridisch advies is een betrokken en persoonlijk adviesbureau in het centrum van Rotterdam dat bemiddelt bij conflicten, adviseert en zo nodig gerechtelijke procedures voert in de vakgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht (specialisatie) en gezondheidsrecht. Het bureau heeft haar wortels in meer dan 27 jaar advocatuur te Leiden en Rotterdam. Mr Laura Pas is gespecialiseerd in arbeidsrecht, is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en was tot 2010 jaren lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Rotterdam.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Avinci Advocaten: Jong en gedreven advocatenkantoor. Wij zijn er voor mkb-bedrijven en particulieren. Voor ondernemers en hun bedrijven bieden we rechtshulp op: bedrijfs(ondernemings)recht; arbeids (ontslag)recht; overname/reorganisatie; procedures, handelszaken; merkrecht auteursrecht; zie ook www.bedrijfsadvocaat.nl speciaal voor mkb! Particulieren kunnen bij ons terecht op familierechtgebied, dus voor echtscheiding of mediation, alimentatie en omgangskwesties. Ook voor huurgeschillen en ontslag.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Inmediate is een onderdeel van Privatelife bv waarin mediation is onder gebracht. Balten is als ervaren mediator een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Hij oordeelt niet, maar hij helpt u om een oplossing te vinden. Hij is als mediator onafhankelijk. Beide partijen moeten vertrouwen in hem hebben. Hij is ook terughoudend in het geven van zijn mening of het geven van advies over wat een partij wel of niet zou moeten doen, de mediator speelt een neutrale rol.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Rokade is in 2002 opgericht met als doel het verlenen van juridische, fiscale en administratieve diensten voor particulieren, bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en directeuren-grootaandeelhouders tegen een redelijk tarief. Doordat wij op juridisch, fiscaal en administratief gebied specialisten in huis hebben, kunnen wij op een breed terrein een kwalitatief hoge dienstverlening bieden.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vanuit een 25-jarige ervaring in HRM, waarvan de laatste 15 jaar in posities met eindverantwoording heb ik mij sinds 2011 gericht op interimopdrachten. Sinds 2004 ben ik NMI registermediator. Door mijn opleiding (doctoraal Nederlands Recht - bedrijfsrecht, privaatrecht) heb ik mij in de door mij beklede posities veelvuldig bezig mogen houden met de juridische aspecten van arbeidsrelaties.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ik heb 20 jaar juridische ervaring, waarvan 10 jaar met het adviseren van het MKB aangaande de rechtsgebieden waar het MKB mee te maken heeft, onder meer ondernemingsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden arbeidsrecht, huurrecht, incasso, auteursrecht, handelsnaamrecht, domeinnamen, merken etc.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Margriet Maris, eigenaar het volste vertrouwen, is naast jurist, mediator, coach en extern vertrouwenspersoon. Specialisatie verschillende culturen, diversiteit, ongewenste omgangsvormen, gelijke behandeling en discriminatie. Geen lange trajecten, maar doelgericht werken aan de toekomst.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Juridisch adviesbureau met name gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht. Grotius Arbeidsrecht in juni 2010 succesvol afgerond. Ervaring in alle branches, ook overheid. Met ingang van 2011 tevens advocaat en derhalve meer procesbevoegdheden. Tevens NMI-mediator.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Mijn bedrijf heeft als specialisaties het pensioenrecht (civielrechtelijk en fiscaalrechtelijk). Wij adviseren over o.a. pensioengeschillen, polisuitleg, beoordelen van verzekeringsovereenkomsten, het aanwenden van een ontslagvergoeding voor stamrechtverzekering of stamrecht-bv.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Ik hou mij bezig met het geven van juridisch advies aan de horeca en de particulier op verschillende rechtsgebieden, zie hiervoor onder meer mijn website. Daarnaast voer ik ook incassoprocedures.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Check mijn website en http://nl.linkedin.com/in/uwbelastingexpert http://twitter.com/EricKoekkoek

Rotterdam (Zuid-Holland)
Juridische onderzoekspraktijk

Rotterdam (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019