Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Juristen in Utrecht

Jurist in Utrecht nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten juristen vindt u altijd de jurist die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van juristen. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de jurist met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Utrecht (Utrecht)
Advocatuur Van Haren Achtergrond en kennis Nadat ik Nederlands recht heb gedaan, ben ik gedurende mijn werk in het notariaat begonnen aan een studie notariaat waar ik het volledige programma doorlopen en ook de beroepsopleiding heb afgerond. Daarna ben ik op projectbasis een jaar uitvoerend aan het werk geweest bij de NS in het kader van de juridische opsplitsing van de NS in allerlei verschillende bedrijven. Het ging om de juridische levering van alle NS eigendom aan alle verschillende partijen. Vervolgens ben ik bij een grote accounts-organisatie (Gibogroep, nu:Flynth) als jurist aan de slag gegaan. In 2005 ben ik overgestapt naar de advocatuur, het kantoor (Driehoek Advocaten) waar ik begon, was gelieerd aan deze accountantsorganisatie. Vervolgens ben ik eind 2008 voor mezelf begonnen. Particulieren Advisering het gebied van personen en familierecht en erfrecht. Gezien mijn notariële achtergrond ligt deze comb...

Vleuten (Utrecht)
L.A.W. is een jong juridisch adviesbureau welke aan studenten en niet studenten, startende ondernemers en midden- en kleinbedrijven juridisch advies aanbiedt. Tevens begeleiden en vertegenwoordigen wij onze cliënten bij eventuele geschillen. L.A.W. Legal Advice Welsh profileert zich als een jong, modern en vooral toegankelijk juridisch adviesbureau. Wij zijn werkzaam vanuit Vleuten (zeer gunstig gelegen tussen de A2 en A12), maar doordat de meeste diensten per telefoon en e-mail afgehandeld kunnen worden, maak het niet uit waar van Nederland (of zelfs buiten Nederland) onze klanten zich bevinden. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant actief betrokken wordt bij de zaak. De klant is koning bij L.A.W., wij zorgen ervoor dat de klant een uitleg van ons krijgt in begrijpelijke taal. Juridisch taalgebruik werkt alleen maar verwarrend tenslotte zijn wij er om onze klant door de juridische jungle te begeleiden. Bij L.A.W. wa...

Utrecht (Utrecht)
Juridisch advies voor kleine ondernemers en particulieren Wij zijn gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden zoals het arbeidsrecht, ontslagrecht, huurrecht, contractenrecht, schuldhulpverlening, schadevergoedingsclaim, vreemdelingenrecht, belastingrecht, procesvertegenwoordiging en overige juridische zaken. Heeft u een juridisch conflict en zoekt u daar een oplossing voor dan kunt u bij ons terecht. Veelal kan er door middel van bemiddeling een oplossing worden verkregen voor het juridische conflict. Het juridisch geschil kan dan worden opgelost zonder tussenkomst van de rechter. Komen partijen er echter niet uit dan kan er een procedure worden opgestart door onze juristen. Onze tarieven zijn beduidend lager dan dat van een advocaat. Wij hanteren een uurtarief van € 100,-.

Utrecht (Utrecht)
YIC Consult is een organisatie die zich richt op coaching en training. Zowel de coachingsdiensten als de trainingen zijn in te zetten voor het gehele Human Resource traject van selectie, doorstroom, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, performance verbetering, (preventie)verzuimmanagement en uitstroom. Wij coachen en trainen voor zowel organisaties als particulieren. YIC Consult stelt zich steeds opnieuw tot doel om de persoonlijke wensen en ontwikkeling van cliënten op een juiste wijze af te stemmen op de mogelijkheden in en belangen van de (werk)omgeving. Wij bieden maatwerk, gericht op specifieke wensen van u als persoon of van de organisatie.

Utrecht (Utrecht)
Student Juridisch Werk is een sterk groeiende dienstverlener voor juridische werkzaamheden. Wij werken o.a. voor bekende advocatenkantoren, financiele instellingen en overheidsinstanties. Student Juridisch Werk werkt louter met high potential studenten en starters tegen een relatief laag tarief (euro 28.50 per uur). Elke student wordt door een ervaren jurist bijgestaan indien nodig. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze werkwijze! Met vriendelijke groet, Boudewijn Roelofsz

Utrecht (Utrecht)
Avenir is een jong en laagdrempelig juridisch bureau, gevestigd in Utrecht. Zij biedt een breed scala aan juridische diensten voor zowel ondernemers als particulieren. Avenir beschikt over gedegen, juridische kennis op zeer diverse rechtsgebieden waardoor zij multi-inzetbaar is op verschillende terreinen. Gedrevenheid en vakkundigheid staan hierbij voorop. Avenir adviseert, ondersteunt en bemiddelt waar nodig.

Utrecht (Utrecht)
Avenir is een jong en laagdrempelig juridisch bureau, gevestigd in Utrecht. Zij biedt een breed scala aan juridische diensten voor zowel ondernemers als particulieren. Avenir beschikt over gedegen, juridische kennis op zeer diverse rechtsgebieden waardoor zij multi-inzetbaar is op verschillende terreinen. Gedrevenheid en vakkundigheid staan hierbij voorop. Avenir adviseert, ondersteunt en bemiddelt waar nodig.

Utrecht (Utrecht)
Wij zijn een advocatenkantoor te Utrecht, gespecialiseerd in familie(jeugd)recht, arbeidsrecht en huurrecht. Wij zijn 20 respectievelijk 15 jaar werkzaam als advocaat en dus zeer ervaren. Er wordt op toevoegingsbasis gewerkt als dit mogelijk is. Als het inkomen hiervoor te hoog is, wordt afhankelijk van het inkomen een uurtarief overeengekomen. Het eerste gesprek is gratis.

Utrecht (Utrecht)
XY Legal Solutions biedt juridische ondersteuning aan ondernemers en particulieren. Werkzaamheden worden snel verricht en altijd op maat. Klantencontact is belangrijk bij ons: dus reken op goede hulp en service. Het fijne van XY Legal Solutions: wij zijn zéér betaalbaar vergeleken met veel advocaten. En dat doet niets af aan de kwaliteit van het werk!

Utrecht (Utrecht)
Lokollo Advocatuur is een algemene rechtspraktijk met de nadruk op arbeidsrecht, huurrecht en consumentenrecht. Typerend voor het kantoor is de grondige kennis van de wet maar ook de recente rechtspraak en tegelijkertijd ligt de nadruk ook op de wens van de rechtzoekende. Voor elk juridisch probleem is er een unieke oplossing.

Utrecht (Utrecht)
Eerlijkarbeidsrecht levert juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast hebben we een label eerlijkambtenarenrecht, voor de ambtenarenrechtelijke zaken. We leveren juridisch advies, faciliteren outsourcing en leveren interim capaciteit waar nodig.

Utrecht (Utrecht)
Relatief jong kantoor met hoogwaardige dienstverlening. Kernbegrippen: ervaren - onafhankelijk - strijdvaardig - laagdrempelig. Momenteel bestaat het team uit 6 advocaten waarvan er meerdere zijn aangesloten bij verschillende specialisatieverenigingen (LSA, NVSA, VAAN).

Utrecht (Utrecht)
Advocatenkantoor voor bedrijven, gespecialiseerd in contractenrecht, finance, overnames en incasso. Wij werken uitsluitend voor ondernemers en instellingen in diverse branches, zoals de IT, game-industrie, beveiligingssector en de zorg.

Utrecht (Utrecht)
Johannes Hendrikus Advies concentreert zich op belastingadvies wat nodig is bij bijvoorbeeld bedrijfsovernames, ontslag, geschillen met de Belastingdienst en alles waar de juridische component zwaar weegt.

Utrecht (Utrecht)
Ben een onafhankelijke Auditor met focus op het Financieel Recht, de wet- en regelgeving inzake toezicht en handhaving in kader jaarrekening. Kern competenties: Tax, Audit & Control.

Utrecht (Utrecht)
sinds 1977 werkzaam als advocaat bij Burgers & Ran Advocaten te Utrecht. gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatiekwestie, omgangsregelingen en erfeniskwesties.

Utrecht (Utrecht)
Manz Legal richt zich op ondernemers en staat hen bij in alle juridische kwesties waar zij tegen aan lopen.

Utrecht (Utrecht)
praktisch en betaalbaar juridisch advies in geheel nederland door ervaren juristen

Utrecht (Utrecht)
advocatenkantoor met voornaamste specialisaties ondernemingsrecht en bouwrecht

Utrecht (Utrecht)
Advocatuur Personen en Familierecht en huurrecht

Utrecht (Utrecht)
Onderzoeken,schrijven en spreken.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020