Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Lifecoaches in Middelburg

Lifecoach in Middelburg nodig?
Met ruim 5.500 aangesloten lifecoaches vindt u altijd de lifecoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van lifecoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de lifecoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Middelburg (Zeeland)
IM-Pact Opleidingen: uw coach voor prive en bedrijf. Coachings worden gegeven door Mark de Bokx. Zijn achtergrond is het management binnen een groot landelijk bedrijf. Door het belang in te zien van verschillende coachingsstijlen en communicatie is Mark ruim 20 jaar geleden begonnen met opleidingen die gericht zijn op dit vakgebied. Naast Middle Management heeft Mark ook Hoger Integraal management en MasterClass management gestudeerd. Voor de coachingsstijlen en communicatie heeft Mark NLP, NLP internationaal Trainers opleiding, Trans Persoonlijk Coach en Counceler, Bedrijfsopstellingen, Spiral Dynamics en MasterClass Coaching in Bedrijven gevolgd. Doelstelling van elke coaching: binnen korte tijd resultaat bereiken wat een langdurige IM-Pact heeft. Coachings worden door het gehele landen in Belgie verzorgd

Middelburg (Zeeland)
Wende biedt al ruim 18 jaar oplossingen in arbeidsgerelateerde vraagstukken aan zowel werkgevers, overheid (gemeenten en UWV) als aan werknemers en werkzoekenden. Te denken valt aan outplacement, re-integratie tweede spoor, loopbaan advies, arbeidsmobiliteit, individuele begeleiding bij ontslag en arbeidsongeschiktheid maar ook bij studie- en beroepskeuze advies. Wende beschikt over de expertise van ervaren en professionele (job)coaches, trainers, jobhunters, loopbaanadviseurs, arbeidspsychologen en arbeidsdeskundigen. De mensen van Wende zijn betrokken en werken praktisch, innovatief en doelgericht. Wende gaat net iets verder, zowel voor de werkgever als voor de werknemer of werkzoekende!

Middelburg (Zeeland)
Iedereen heeft wel eens een moment in zijn leven dat je persoonlijke situatie niet ideaal is, je er zelf niet meer uit komt. Bijvoorbeeld: u merkt dat u tegen een burn out aanzit, het contact met anderen, collega's, loopt stroef of u voelt zich (te) weinig gehoord. Hoe waardevol is het dan dat er iemand is die je hierbij kan helpen, je weer een zetje in de juiste richting kan geven. MJ2Coaching ondersteunt je wanneer je actief en intensief aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken. Vanuit een probleemstelling formuleren we een concreet doel, daar gaan we in effectieve sessies samen mee aan de slag om dat doel te bereiken. MJ2Coaching is betrokken, slagvaardig en effectief.

Middelburg (Zeeland)
ZSVR is een centrum voor verlies en levensvragen opgericht in 2004. Naast eigen coaches verwijzen wij naar gespecialiseerde verlies en rouw-coaches en counselors. Wij zijn gespecialiseerd in telefonische begeleiding bij rouw en verlies. In Zeeland bieden wij laagdrempelige rouwbegeleiding aan huis via www.lotgenotenkaart.nl Daardoor kunnen wij iedereen op weg helpen. Wij zijn met name thuis in begeleiding van kinderen en jongeren met verlieservaringen. ZSVR is er speciaal voor iedereen in Zeeland met een vraag over verlies en/of rouw.

Middelburg (Zeeland)
elizee cultuurprojecten is een freelance bureau in Middelburg dat staat voor eenvoud, inzicht en verbeeldingskracht. Ik verzorg projecten voor u op het gebied van tekst, organisatie, advies en administratie. Bijvoorbeeld als projectmanager, tekstschrijver of adviseur op cultureel gebied. Speciale interesses: vrijwilligers management en werken met nieuwe media.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019