Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Logo ontwerpers in Den Bosch

Logo ontwerper in Den Bosch nodig?
Met ruim 2.000 aangesloten logo ontwerpers vindt u altijd de logo ontwerper die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van logo ontwerpers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de logo ontwerper met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Timon Ophelders, eigenaar van Jumble Studios. Ik geniet ervan om mij te verdiepen in een opdracht om zo vanuit een verrassende invalshoek tot een mooi en helder ontwerp te komen. Ik anticipeer dan ook moeiteloos op de wensen van mijn opdrachtgevers en zet mijn ideeën razendsnel om in doeltreffende communicatie. Ik ben goed in mijn vak omdat ik als vormgever gewend ben secuur te werken, met deadlines om te gaan, het overzicht te bewaren en een realistische kijk op de zaak te houden. Door de nadruk te leggen op het conceptueel denken in mijn carrière, heb ik een sterk analytisch vermogen ontwikkeld om voor elk project een creatieve oplossing te bedenken. Tijdens mijn carrière is mijn interesse uitgegaan naar het ontwikkelen van concepten en vormgeven, maar ook animeren, illustreren en heb ik mij intensief verdiept in social media marketing. Tijdens mijn werkervaringen heb ...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Roel van der Aa Fotografie: Mijn naam is Roel van der Aa en ben een 35 jarige fotograaf uit 's-Herogenbosch. Sinds 2008 ben ik werkzaam als free-lance fotograaf en ben gespecialiseerd in; BEDRIJFSREPORTAGES, PORTRET, FEEST EN PLECHTIGHEDEN, CONCERT, EVENEMENTEN, ARCHITECTUUR EN PRODUCT OP LOCATIE. Hieronder een stukje over mijn achtergrond: Vlak voor de eeuwwisseling kwam mijn grootvader te overlijden, deze was grafisch vormgever en amateur-fotograaf. Ik erfde alle foto-apparatuur van mijn grootvader en gebruikte deze om mijn skateboardende vrienden te fotograferen. Vanaf toen uitte ik mijn creativiteit niet alleen meer op mijn skateboard maar ook doormiddel van fotografie en ik was begonnen aan een documentaire over de sub-cultuur skateboarders. Na een start aan de kunstacademie st-Joost vervolgde ik mijn opleiding aan de foto-academie te Amsterdam. Hier leerde ik in de studio, model, portret en producten fotograferen ...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Met mijn Firma Grondzaken begeef ik mij op veel terreinen: journalistiek, redactie, projectontwikkeling en -uitvoering. Enkele projecten van de laatste tijd: * nieuwsbrief Energie en Bedrijven voor gemeente 's-Hertogenbosch * redactie De Kamer van Brabant, wekelijkse talkshow bij Omroep Brabant * eindredactie TVz11, multimediaal-programma over, met en door mensen met een verstandelijke beperking * (eind)redactie bij Booming Brabant en BVBrabant - tv-businessprogramma's Omroep Brabant * schrijver serie Nieuwsheld voor JeugdJournaal Magazine * projectuitvoering/pr voor Lokale Agenda 21 Uden (projecten rondom duurzame ontwikkeling) * medeschrijver Ten dienste van de medemens, uitgave tgv 200 jaar Broeders van Liefde Specialismen: Duurzame ontwikkeling, Mensen met verstandelijke beperking, Verkeer en Vervoer, Brabants bedrijfsleven

Rosmalen (Noord-Brabant)
Studio Loup Wat is Loup? Het is afgeleid van de oude schrijfwijze van de loep (loupe), of ook wel in de volksmond "vergrootglas"â€. Waarom dan Loup, hoor ik u denken? Kort samengevat; wij vergroten uw bereik. We nemen uw bedrijf onder de spreekwoordelijke loep en gaan samen met u kijken waar de verbeterpunten liggen. Wij geven advies en bieden hulp aan, op het gebied van o.a. social-media, webdiensten, huisstijl en de doorvoering hiervan. Een voorliefde van Studio Loup is de horeca. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van doortastend, op maat gemaakt drukwerk voor de horeca! Neemt u gerust eens contact op en misschien kunnen wij u ook in de kijker helpen!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Beau Concept is gespecialiseerd in het maken van logo's en huisstijlen. Daarnaast ontwerpt Beau Concept ook flyers, folders, posters en magazines. Beau Concept kenmerkt zich door een goed gebruik van kleuren afgestemd op uw wensen. Mijn kracht ligt in het uitwerken van een sterk concept met een professionele uitstraling. De klantenkring is divers, uiteenlopend van schoonheidssalon, dansschool tot de universiteit van Utrecht. Mijn portfolio en eerdere werken kunt u bekijken op www.beauconcept.jimdo.com Beau Concept werkt efficient en is scherp in prijs! Stuur geheel vrijblijvend een mailtje of bel op 06 41150860 en ik reageer snel!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
IT Serves U ontwerpt volledige huisstijlen voor startende en bestaande ondernemingen. Tevens ontwerpen we promo materiaal zoals posters en billboards voor speciale acties of evenementen. We hebben het gehele Adobe Creative Cloud platform achter de hand, waardoor ons getrainde personeel al de professionele tools achter de hand heeft die nodig kunnen zijn. Tevens kan gewerkt worden met andere software op aanvraag. Wij denken graag mee met onze klanten en laten ons creatieve team de vrije loop om uw wensen te verwerken tot het perfecte eindproduct!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
IT Serves U ontwerpt volledige huisstijlen voor startende en bestaande ondernemingen. Tevens ontwerpen we promo materiaal zoals posters en billboards voor speciale acties of evenementen. We hebben het gehele Adobe Creative Cloud platform achter de hand, waardoor ons getrainde personeel al de professionele tools achter de hand heeft die nodig kunnen zijn. Tevens kan gewerkt worden met andere software op aanvraag. Wij denken graag mee met onze klanten en laten ons creatieve team de vrije loop om uw wensen te verwerken tot het perfecte eindproduct!h

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Marjon Zijlstra Fotografie in het kort: Spontane Fotografie met Personal Touch | Vrolijk | Gedreven | Professioneel | Oog voor Details en Relaties | #073 | NL | Europa | Canon | Apple | Lightroom Mensen staan bij mij centraal! Of dat nu op een bruiloft, bedrijfsfeest, uitvaart is of dat ik foto's maak voor een artikel in een vaktijdschrift of portretten voor op een website. Neem gerust een kijkje op mijn website om gevoel te krijgen bij Marjon Zijlstra Fotografie!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Rijk Concept & Creatie: Creatief en oplossend. Denken en doen. Altijd met meerwaarde. Van een langdurig communicatieconcept tot een opvallend idee dat snel moet werken. Het complet traject van idee tot drukwerk. U kunt Rijk Concept & Creatie inschakelen voor conceptontwikkeling, grafische vormgeving, webdesign, reclame/advertenties, huisstijl, logo's, corporate branding, P.O.S.-materialen, verpakkingen en creatieve-DTP werkzaamheden.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Het maken van een artist impressie en 3D visualisaties van ontwerpen van stands, interieuren e.d. Bijvoorbeeld ten behoeve van ontwerppresentatie aan opdrachtgever door ontwerper. Naast de stills die het ontwerp tot in het kleinste detail voor de klant inzichtelijk maken, kan er ook een animatie geproduceerd worden waardoor de opdrachtgever virtueel door het ontwerp van stand, interieur wandelt.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
PULZ: een creatief en dynamisch bureau in bruisend Den Bosch. Sinds 2009 zorg ik voor krachtige pulzen in concepten en vormgeving van diverse projecten. Vormgeving die prikkelt, uitdaagt en voor impact zorgt bij de ontvanger van de boodschap, daar staat Pulz Advertising Design voor. Mijn specialisme ligt in het vormgeven van huisstijlen tot volledige mediacampagnes.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Iedereen is fotograaf, de een wat vaker dan de ander. Ik ben beeldmaker en werk vanuit een concept. Met vakkennis en creativiteit maak ik gebruik van fotografie om tot pakkend resultaat te komen. Studio Busser is een specialist in beeldcommunicatie en helpt u het juiste beeld te maken zodat uw uitstraling en visie door uw klanten in het beeld worden gezien.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
In 2009 studeerde Sebastiaan af als programma/filmmaker aan de opleiding Kunst & Techniek van de Saxion Hogeschool te Enschede. Sinds zijn eerste stage heeft Sebastiaan zich breed ontwikkeld, van camerawerk en editing tot regie en productie. Zowel bij regionale en landelijke tv alsmede voor bedrijf en internetvideos.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Digitaal ontwerp van media als internettoepassingen, presentaties, drukwerk, DVD, huisstijl, etc. Bouw en implementatie van websites en internettoepassingen. Productie van drukwerk, DVD en (beurs)promotiematerialen. Specialiteit: totaalservice voor brochures, folders, magazines, kranten, etc.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Designdoctors is een ontwerp studio in Den Bosch. Wij ontwerpen alles wat met drukwerk te maken heeft, van logos, huisstijlen, jaarverslagen en advertenties tot posters, bladen en affiches. Ook voor webontwerp, siteoptimalisatie en internetmarketing kunt u bij ons terecht.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
GRAFISCH VLAK bedenkt, ontwerpt en realiseert concepten. Of het nu gaat om een nieuw logo-ontwerp, brochure, huisstijl, animatie, flyer, affiche, boek of een volledig door een CMS ondersteunde website; u bent bij GRAFISCH VLAK aan het juiste adres.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Wij maken films voor websites en beurzen. Pelser Filmproducties levert bedrijfsfilms, productpresentaties, instructiefilms, films over uw projecten en meer.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Professionele en sfeervolle foto's voor uw webshop, website of reclame. Gespecialiseerd in portretten (make-up/sieraden/accessoires) en fashion.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Free-lance fotograaf gespecialiseerd in oa. bedrijfsreportages, portretten, bruidsreportages en journalistiek. Ruim 14 jaar ervaring.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Fotografie Theo Alers is een volledig geoutilleerde fotografiestudio. Theo Alers maakt fotografie, grafisch ontwerp en web ontwerp.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Digital Analog is een grafisch bedrijf dat zich richt op haar passie voor zowel het analoge als het digitale gebied.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Jarenlange ervaring met alle aspecten van het vormgevings- en reclamevak. Snel, no-nonsense en praktisch ingesteld.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019