Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Assen

Loopbaancoach in Assen nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
Je hebt alles in je leven wat volgens de maatschappelijke standaard een gelukkig leven zou moeten zijn. Maar jij voelt het niet zo, je hebt het gevoel dat je iets mist, dat er meer is in dit leven. Jij wilt meer halen uit jouw leven, meer gave avonturen beleven en met meer energie door het leven gaan. Je bent niet helemaal gelukkig met hoe de dingen nu gaan en je blijft maar nadenken over hoe je het zou kunnen aanpakken. Dan ben je hier op de goede plek! Mijn naam is Mijke en als je me 10 jaar geleden had gezien, had je me niet meer herkend. Ik had alles volgens het zogenaamde plaatje en was toch niet gelukkig en vroeg me constant af of dit nou alles was. Tot in 2012 mijn hele leven over zijn kop ging. Ondertussen heb ik One True lIfe opgericht en inspireer ik mensen om het leven met alles te omarmen en de blijheid en vrijheid die je in jezelf hebt terug te vinden. Ik deel alles met je wat ik de afgelopen jaren geleerd heb, zodat jij...

Assen (Drenthe)
Bureau WF Loopbaancoaching & advies is CMI (RL) gecertificeerd en heeft meer dan 7 jaar ervaring op het gebied loopbaan coaching en advisering in mobiliteit en outplacement trajecten. Door de jaren lange ervaring is veel kennis opgedaan van selectie, aanname en loopbaan advies trajecten en van de arbeidsmarkt in Noord Nederland. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in het afnemen van talenten en beroepskeuze testen maar verzorgen ook het opstellen van een perfecte cv en motivatiebrief en de voorbereiding op het sollicitatie en/of selectie gesprek. Opm. Het 1e kennismaking/intake gesprek is altijd gratis.

Assen (Drenthe)
Jos studeerde af in marketing en business development aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierna was hij als consultant werkzaam voor de firma Ormit. Sinds 2009 is hij trainer en coach, met een frisse, jonge en confronterende stijl. Jos verzorgt een breed scala aan trainings- en coachingsopdrachten op het snijvlak Management /Organisatie en Marketing/Sales. Zijn motto is: People dont care how much you know, until they know how much you care. Als coach helpt hij mensen in beweging te krijgen door te ze te confronteren, reacties teweeg te brengen, energie te geven en met passende adviezen te komen.

Assen (Drenthe)
Goedezet! coacht en adviseert bij aanstaande, bestaande en eindigende arbeidsrelaties. Kortom, bij werving & selectie, loopbaancoaching en outplacement/2e spoor. Door jarenlange ervaring als re-integratieadviseur, P&O-adviseur en leidinggevende binnen verschillende bedrijven en branches kijk ik op verschillende manieren naar de mens, het bedrijf en de arbeidsmarkt. Op een praktische, nuchtere, eerlijke en humoristische wijze coach ik mensen en schuw niet de spiegel voor te houden. Maar dit op een manier dat het een kijkje waard is. Ik ben als loopbaancoach door Noloc erkend.

Assen (Drenthe)
Coaching met gezond verstand. Een mensgerichte, luisterende en oplossingsgerichte houding. In gesprek. Als zeer ervaren leidinggevende in het (speciaal en voortgezet) onderwijs gepokt en gemazeld in het begeleiden van medewerkers, leerlingen en ouders met zeer diverse levensvragen en problematieken. Opleidingen in verzuimbegeleiding, management, omgaan met probleemgedrag en NLP samen met jaren ervaring helpen om met gezond verstand mensen echt verder te helpen. Wat wil jij? Wat wil jij echt? Wat kun jij? Hoe kom je daar? Daar vinden we antwoorden op.

Assen (Drenthe)
Combiwork is een modern nieuw HRM adviesbureau voor non profit organisaties, Onderwijs en kleine organisaties/mkb bedrijven. We werken met een open view werkmethode waarbij creativiteit en zakelijkheid goed samengaan. Van het oprichten van een personeelsvereniging binnen een onderwijsinstelling, een nieuw hr beleid ontwikkelen tot het doen van de werving en selectie voor vacatures behoren tot onze activiteiten. We maken de ideale combi voor jou als klant.

Assen (Drenthe)
De PresenteerFabriek coacht in kleine groepen en individueel (zelfstandig) professionals in presenteren. Door een persoonlijke en effectieve presentatie word je zichtbaar en dat is weer een stap op weg naar meer klanten, klussen en projecten. Deelnemers zijn zelf met hun meegenomen presentatie aan de slag in de presenteerworkshops. Dus geen dure en langdurige trainingen en cursussen maar betaalbare workshops (incompany en open inschrijving).

Assen (Drenthe)
Basic is een bureau dat veel waarde hecht aan het (terug-)keren naar de basisvragen in het leven: Wie ben ik, waar sta ik voor, wat wil ik bereiken en waarom is dat belangrijk? Basic staat voor een levenshouding die zich kenmerkt door: acceptatie, optimisme, humor en authenticiteit. Bij Basic kun je terecht voor coaching gericht op: levensvragen, loopbaanvraagstukken, budgetbeheer, life-skills en communicatie.

Assen (Drenthe)
meneer jan-willem Met roots in het onderwijs en zeer ervaren als manager en coach ben ik nu op pad in het vrije bedrijf. Coachen van (onderwijs) professionals, maar vooral van mensen. Vanuit hobby, passie en vaardigheid ook tekstschrijvend de boer op, gewoon omdat (ik) het kan....

Assen (Drenthe)
motto: Worden wie je bent! Aangesloten bij NOBCO, NOLOC, NVNLP ABNLP gecertificeerd NLP-Master Assen - Groningen - Leeuwarden - Zwolle - Amersfoort - Amsterdam - Den Haag


Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024