Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Delft

Loopbaancoach in Delft nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
De overtuiging en het uitgangspunt van Stemvers Coaching is:Ieder mens is uniek en heeft talent. Wij werken aan het verder ontwikkelen van talenten en organisaties door te focussen op het belangrijkste kapitaal: de mens. We doen dit door te investeren in die mens en deze te helpen zichzelf naar een hoger plan te tillen door effectiever te worden. Het activeren van persoonlijk leiderschap is de sleutel. Hierdoor worden ook organisaties kwalitatief beter. Het is vervolgens aan deze organisaties en hun leiders om dit weer optimaal in te zetten en de verbetering te laten beklijven. Missie Het doel van Stemvers Coaching is om mensen bewuster te maken van zichzelf en van hun talenten. We helpen ze zo om volledig in hun kracht te komen te staan. Alleen op die manier zal de ingezette verandering namelijk optimaal beklijven en dus renderen. Wij zetten onszelf volledig in om dat bewustzijn maximaal te stimuleren en zo het beste uit de ander t...

Delft (Zuid-Holland)
Konfident IT, Training & (team) Coaching staat voor vertrouwen, vertrouwen in een succesvolle samenwerking. Ook een rotsvast geloof dat mensen tot veel meer in staat zijn als zij vanuit hun passie werken. Konfident daagt dan ook uit om tot de kern te komen en vanuit de hervonden passie spreekwoordelijke bergen te kunnen verzetten. Diep van binnen weten wij waar onze passie zit en wij hebben er mogelijk belemmeringen omheen gebouwd. De omstandigheden waarin we ons bevinden maken het soms lastig om weer tot de kern te komen. De Konfident coach helpt bij het ontrafelen van de kern en is gericht op het individu met zijn of haar persoonlijke coachingsvraag. In het proces van coachen gaan coachee en coach gezamenlijk de aanwezige competenties ontwikkelen. Hierbij wordt er vooral oplossingsgericht en toekomst gewerkt. De benadering omarmd problemen of klachten als startpunt van de verandering. Het uitgangspunt bij coachen is dat de coac...

Delft (Zuid-Holland)
Herken je dit? Je wilt graag een prachtig leven, waarin je alles kunt zijn en kunt doen wat je wilt. Alleen loop je aan tegen jezelf, bepaalde situaties en mensen, je angsten en onzekerheden en val je terug in routines en gedrag, die je ervan weerhouden om je doelen te bereiken. Negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf, je situatie, je leven creëren depressies, angsten, conflicten, frustraties en uiteindelijk zelfs ziekten. Ziet je leven eruit zoals je dat graag zou willen? Loopt je organisatie zoals je dat graag zou willen? Ons leven, ons bedrijf kan makkelijker veranderen als we de overtuigingen in ons onderbewustzijn veranderen. Door mijn ervaring met het werken met mensen heb ik, naast individuele sessies, een aantal coachtrajecten opgesteld die ingaan op verschillende belemmeringen in je onderbewustzijn die je tegenhouden. Zo krijg je inzicht in je eigen steeds herhalende negatieve patronen en emoties. Ik begelei...

Delft (Zuid-Holland)
reLigare biedt coaching, dat erop gericht is de kwaliteiten van mensen vrij te maken of verder uit te bouwen, om ze in staat te stellen effectiever gedrag te vertonen. Coachen is gericht op de toekomst, want daar is de beoogde winst te behalen. De focus in de gesprekken ligt op het nu en de praktijk. De coachvraag gaat meestal over belemmeringen in de dagelijkse praktijk van de coachee. Samen met de coachee verdiep ik me in 'de vraag achter de vraag' en het formuleren van een helder en haalbaar doel. De coachingsrelatie is op basis van gelijkwaardigheid. De coachee is en blijft expert op het gebied van zijn/ haar thema. Als coach stel ik verhelderende vragen, doe suggesties, ik confronteer zo nodig en zet gerichte interventies in ten bate van het doel. De mogelijkheid en verantwoordelijkheid tot veranderen ligt bij de coachee. Ik bied rust, aandacht, vertrouwen en een veilige coachomgeving. Ik coach zowel werknemers als indi...

Delft (Zuid-Holland)
De Praktijk voor Coaching en Therapie is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied persoonlijk functioneren, werk en relaties. Heidi helpt een ieder om in zijn/haar eigen kracht te komen waardoor rust en zelfvertrouwen ontstaat en relaties verbeteren. De relatietherapie kent twee pijlers. Ten eerste het verbeteren van de onderlinge communicatie waardoor weer verbondenheid ervaren wordt. Daarnaast ligt de focus om bewustwording van een ieders inbreng in de relatie en het effect daarvan op de ander. Door bestaande patronen te doorbreken komt er ruimte voor groei in de relatie. Heidi is aangesloten bij de RBCZ en NVPA (Ned. Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen). Hierdoor is (deels) vergoeding mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering zonder betaling van het eigen risico. Ook ondersteunt Heidi aanvragen voor vergoeding door de werkgever.

Delft (Zuid-Holland)
Joyn begeleidt mensen naar beter functioneren - zowel thuis als op het werk door toepassing van een scala aan beproefde methodes. Afhankelijk van de coachvraag maken we o.a. gebruik van: het verbeteren van communicatietechnieken, ontspanningsoefeningen, vragenlijsten, Voice Dialoque, R.E.T. (onderzoeken en vervangen van niet-helpende gedachtenpatronen), rollenspelen, adem- en lichaamswerk om emoties en gevoelens te onderzoeken en verwerken. Daarnaast werkt Joyn met een bewezen effectieve methode om beter met stress om te kunnen gaan: het trainen van de aandacht (of Mindfulnesstraining). Mindfulnesstraining wordt inmiddels in meerdere grote organisaties gegeven.

Delft (Zuid-Holland)
Stapcoach: Samen inzetten op jouw talenten. Ik begeleid individuen en teams op allerlei vraagstukken die werk gerelateerd zijn. Dit kan van alles zijn: - loopbaanvragen; - crisis/conflict situaties; - effectiever en/of efficiënter willen werken; - met meer plezier werken; - betere balans tussen werk en privé; - omgaan met de leidinggevende; - strategische vraagstukken; etc. Ik doe dit wandelend omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze wijze van coaching nog effectiever is door het positieve effect van de natuur en de beweging. Graag ontmoet ik je voor een wandeling in Midden Delfland.

Delft (Zuid-Holland)
Voor praktische tips hoe je je eigen doelen kan bereiken. Ik ben geen helderziende maar help wel met de juiste test voor een goed startpunt met antwoorden op vragen als: wie ben ik eigenlijk? wat zijn mijn goede kwaliteiten? wat kan ik? wat zijn mijn vaardigheden? wat wil ik nu eigenlijk? waar ligt mijn passie? Ik coach bovendien op het schrijven van een loopbaanplan en het behalen van doelen. Van MBO tot WO en van 21 tot 65 jaar. Met veel richtingen/branches ervaring, daarnaast ook zelf veel banen gehad. Naast de nodige opleidingen ook de nodige levenservaring dus. Werkvormen: Gesprekken, E-coaching, Telefoon.

Delft (Zuid-Holland)
Wandelcoaching biedt stabiliteit. Creatieve vormen brengen je in balans. Als mens heb je maar een lichaam, deze geeft signalen aan je hersenen. Het alleen blijven zitten in het denken haalt je uit balans. Mijn specialisatie is je volledig te laten ervaren hoe je lichaam en geest in balans houdt. Het is niet soft, het is juist gezond op de grond staan, durven kiezen voor jezelf en zelfvertrouwen tonen. Ik hou tijdens de coaching de rode draad praktisch in de gaten, zodat het persoonlijk en doelgericht is.

Delft (Zuid-Holland)
Van Nimwegen coaching heeft ruime ervaring in individuele coaching met hoofd en hart. Gericht op persoonlijke keuzes, Levens -en loopbaanvraagstukken, ontdekken van talenten en kwaliteiten, verwerken van verlieservaringen. Korte doorlooptijd. Werkend aan huis (Delft) of op locatie. Zie uitgebreide informatie op de website. Ook e-coaching behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. face-2-face of telefonisch.

Delft (Zuid-Holland)
Van Nimwegen coaching heeft ruime ervaring in individuele coaching met hoofd en hart. Gericht op persoonlijke keuzes, Levens -en loopbaanvraagstukken, ontdekken van talenten en kwaliteiten, verwerken van verlieservaringen. Korte doorlooptijd. Werkend aan huis (Delft) of op locatie. Zie uitgebreide informatie op de website. Ook e-coaching behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. face-2-face of telefonisch.

Delft (Zuid-Holland)
Als zelfstandig Loopbaanbegeleider & coach houd ik mij met veel enthousiasme en betrokkenheid bezig met de vraag van de ander op het gebied van drijfveren, talenten en mogelijkheden voor een (toekomstige) loopbaan. Aan directeuren in het Midden en Klein Bedrijf geef ik personeelsadvies, ondersteun ik bij werving & selectie en begeleid ik bij veranderingsprocessen.

Delft (Zuid-Holland)
Ik nodig u uit op mijn website. Mijn pagina's geven een goed beeld over de persoon Angelien en ook hoe ik werk. Ik heb veel ervaring als loopbaancoach en trainer. Dat komt omdat ik als loopbaancoach en -trainer werk in een grote netwerkorganisatie. Sinds het nieuwe jaar heb ik nu ook een eigen praktijk aan huis. Referenties zijn opgenomen op mijn website.

Delft (Zuid-Holland)
Are you Realizing Your Goals? Hét bureau voor Life, Expat and Executive coaching. Of je nu jouw persoonlijke effectiviteit wilt verhogen, specifieke doelen wilt bereiken of effectiever wilt communiceren,..Realizing Your Goals helpt je hierbij. Boek nu snel een gratis kennismaking sessie en investeer in jezelf! www.realizingyourgoals.com

Delft (Zuid-Holland)
Coaching van 20ers en 30ers die niet het leven leiden dat ze werkelijk willen. Het stappenplan van Bureau ZO helpt je bij je eigen kern te komen en van daaruit de juiste keuzes te maken en belemmeringen op te lossen. Hierdoor kun je (óók jij!) veel meer uit je leven gaan halen. Ik begeleid je daar graag bij!

Delft (Zuid-Holland)
Spice up your business met FunkyPepper: PRIKKELT sluimerende ondernemingsplannen naar een vliegende start VERTAALT al jouw ideeën naar interactieve websites en pakkende teksten, MOTIVEERT bij tegenslag, teleurstelling en andere beren op je weg

Delft (Zuid-Holland)
Ik ben coach in mobiliteit en startende bedrijven. Ik heb een opleiding hiervoor gedaan en heb sinds 2007 ervaring met coaching.

Delft (Zuid-Holland)
Gespecialiseerd in Loopbaancoaching, Sollicitatiebegeleiding, Outplacement, Studiekeuzebegeleiding en Communicatietraining.

Delft (Zuid-Holland)
Gediplomeerd Kindercoach. Gespecialiseerd in rouwverwerking en begeleiding van kinderen met scheidingsproblematieken.

Delft (Zuid-Holland)
administratieve dienstverlening voor zzp-ers en particulieren

Delft (Zuid-Holland)
Zie www.erwindelange.com

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024