Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Deventer

Loopbaancoach in Deventer nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Diepenveen (Overijssel)
Mijn (netwerk)organisatie van en voor professionals biedt persoonlijke begeleiding voor meer Lef, Ontwikkeling en Levenslust in levensloop & loopbaan. Afhankelijk van jouw wensen, doelen en mogelijkheden, stemmen we samen een passend begeleidingsvoorstel af. Het kan gaan om kortdurende oplossingsgerichte persoonlijke maatwerksessies bijv. bij spanningsklachten, conflicten, twijfel, maar bijv. ook om doelgerichte trajectbegeleiding om die werkplek te krijgen waar jij gezond en gelukkig kunt functioneren. Vanuit mijn jarenlange expertise in counseling, loopbaanbegeleiding en nuchtere natuurgeneeswijzen, breng ik je (weer) in contact met je kern en de krachten die daarin besloten liggen, met als doel dat jij met meer L-O-L weer verder kunt in je levensloop of loopbaan. Veel ervaring heb ik opgedaan in het counselen bij allerlei levensvragen, o.a. van artsen en professionals voor ICAS (zie www.icas.nl) en levensloop/loopbaanadvi...

Deventer (Overijssel)
Mr. Fred W. van Welsem ERVAREN . VEELZIJDIG . VISIE Mr. Fred W. van Welsem is een onafhankelijke, ervaren, en deskundige begeleider van conflictsituaties met een juridische achtergrond als advocaat en een opleiding als psychotherapeut. Zijn aanpak kenmerkt zich door aandacht, zorgvuldigheid en integriteit en hij richt zich op duurzame uitkomsten. Hij wordt ingeschakeld als mediator, echtscheidingsbemiddelaar, coach, onafhankelijk extern vergadervoorzitter, bestuurder en trainer. Door zijn aanwezigheid en aanpak ontstaat een sfeer van ruimte, veiligheid en vertrouwen die het mogelijk maakt de (juridische en emotionele) loopgraven te verlaten en zonder de realiteit van het moment uit het oog te verliezen de toekomst te verkennen en bepalen. Op deze wijze hielp hij honderden cliënten van schijnbaar uitzichtloze situaties naar een toekomst met perspectief. Voor meer informatie: www.welstone.nl www.echtscheidingdeventer.nl ...

Schalkhaar (Overijssel)
Viraeda is de coachpraktijk voor professionals en teams die zich willen ontwikkelen. Ik ben een ervaren coach, teamcoach en HR Adviseur, met jarenlange ervaring in een grote overheidsorganisatie. Ik ben verbindend, sociaal, betrouwbaar en oplossings- en resultaatgericht. Daarbij ben ik klantgericht, maar wel binnen de kaders van het organisatiebelang. Als coach richt ik me op de aanwezige talenten en het denken in oplossingen. Ik help mensen en teams te groeien als professional en met lef en op eigen kracht stap voor stap vooruit te laten bewegen. Daarnaast begeleid ik teams om de sterke punten in elkaar te ontdekken, waarderen en benutten. Naast registratie als Practitioner Coach bij NOBCO/EMCC en Erkend Teamcoach bij STiR, ben ik Gallup Certified Strengthscoach. Reflecteren en continu blijven leren en verbeteren is voor mij vanzelfsprekend. Belangrijke waarden voor mij zijn betrouwbaarheid, onbevooroordeeld, respectvolle ...

Schalkhaar (Overijssel)
Met een achtergrond uitzendconsulent, personeelsfunctionaris en reïntegratieconsulent ben ik in 2005 coaching en training gaan aanbieden met mijn bedrijf Amicis. Per 1 januari 2009 ben ik samen met een partner een nieuw bedrijf gestart genaamd Praktici. Praktici biedt coaching en training ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling van mens en organisatie. Bij alle activiteiten die wij doen, realiseren wij ons dat iedereen recht heeft op zijn eigen proces. Een coach kan ondersteunen in dat proces met zijn/haar vaardigheden, kwaliteiten, kennis en persoon die hij/zij is. Praktici zet honden in om mensen op een speelse manier te laten ontdekken welk gedrag ze laten zien en wat het effect hiervan is op de omgeving en op henzelf. Een hond wordt niet gehinderd door zijn denken en reageert open en eerlijk op wat er bij hem leeft. Tevens oordeelt een hond niet. Het werken met honden biedt dan ook de mogelijkheid om te oefenen met nieuw...

Deventer (Overijssel)
Het bedrijf HG Stressconsultant is gevestigd in Deventer sinds 2004 en is gespecialiseerd in coaching/ counselling in de vakgebieden: * stress/burnout; * verlies- en rouw; * vitaliteitscoaching; * hoogsensitiviteit (als kracht); * problemen in prive en/of werk; * energetische therapie; * levensvragen HG Stressconsultant is gespecialiseerd in: particuliere begeleiding (preventief en curatief) begeleiding/coaching van werknemers in bedrijven organisaties voorlichting en advisering aan bedrijven/organisaties Voor korte en lagere trajecten. HG Stressconsultant is aangesloten bij de beroepsverenigingen: BSC( kwaliteitswaarborging voor de cliënten) & Ring; en verder staat zij in het verwijsbestand Rouwzorgverleners (Landelijke Stichting Rouw- begeleiding). Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend: 0654212865 of stuur een mail: h.godlieb@planet.nl U ontvangt altijd een persoonlijk advies.

Diepenveen (Overijssel)
InnerMoment is mijn eenmansbedrijf opgericht in 2007 De naam InnerMoment geeft al weer dat ik mij richt op het kijken naar het Zelf, met de voetjes op de vloer. Ik help je het beste uit jezelf naar boven te halen door gebruik te maken van jouw eigen kracht. Ik zet hierbij alles in wat nodig is. Dat kan zijn gesprekvoering, wandelen in het bos, dagboektechnieken, hartcoherentie, doelstellingen maken. Bij blokkades maak ik, indien nodig, gebruik van meditatietechnieken, massage en NLP. Mijn doelstelling is om op een effectieve en krachtige wijze onderliggende blokkades en weerstand op te heffen, waardoor alles weer gaat stromen en er ruimte is om op een positieve wijze je leven vorm te geven. Een langdurig traject is hiervoor niet nodig. Mijn ervaring en gebleken kwaliteit is dat met de juiste aanpak en begeleiding nagenoeg iedere situatie op korte termijn kan worden omgebogen naar het gewenste doel.

Deventer (Overijssel)
Powercoaches is een platform van professionals die de performance van mensen wil verhogen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doen we door korte en krachtige coaching waarbij zowel enerzijds kijken naar kennis en vaardigheden en anderzijds naar houding en gedrag. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 sessies nodig om de klant naar in haar/zijn volle kracht te brengen en richting het gewenste doel te begeleiden. Het is een no nonsence aanpak die verraste resultaten oplevert voorbij wat men gewoon is te doen. We zijn life experience coaches met ruime levens- en werkervaring in zowel profit als non profit organisaties. We zijn gespecialeerd op het gebied van communicatie en relatie. We zijn beschikbaar door heel Nederland en ook voor projecten in het buitenland. Kijk voor onze specialisme per coach op onze website.

Bathmen (Overijssel)
Kalma is gericht op het zo goed mogelijk laten functioneren van personen zowel in zakelijke als in privé-omgevingen. Mensen die vastlopen wordt geleerd om te kiezen voor zichzelf en hoe ze weer in hun eigen kracht kunnen komen. Iedereen die het gevoel heeft er niet uit te kunnen komen, voor het blok te staan of afhankelijk te zijn, wordt de mogelijkheid geboden de regie over hun eigen leven weer ter hand te nemen. Via intensieve begeleiding worden de patronen zichtbaar en voelbaar gemaakt die het goed functioneren in de weg staan. Hierdoor wordt snel een veranderingsproces in gang gezet, die blijvende resultaten geeft voor de toekomst. Begeleiding via: coaching, (relatie-)therapie bij o.a. vastlopen, overspannenheid, burn-out, re-integratie, stress en depressies.

Deventer (Overijssel)
In mijn praktijk in Deventer begeleid ik mensen die, op welke wijze dan ook, vastlopen in hun contact met hun omgeving, in hun werk of worstelen met persoonlijke problemen of traumatische ervaringen. Ik kijk daarbij niet alleen naar deze problemen maar ondersteun en stimuleer ook juist het groeiproces van de cliënt, zoals dat zich, in wisselwerking met de omgeving, ontwikkelt en ontwikkeld heeft. Een specifiek aandachtsgebied in mijn therapie- en coachwerk is het begeleiden van mensen met een wetenschappelijke achtergrond en/of mensen met hoge intelligentie. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn voor mij authenticiteit en creativiteit.

Deventer (Overijssel)
Toe aan een nieuwe impuls in je privéleven of loopbaan? Wacht dan niet langer, kom in actie!!! Bij JKcoaching werkt u aan de volgende resultaten: ? Inzicht en vertrouwen in uw eigen handelen ? Weten wat uw overtuigingen en drijfveren zijn ? Zelfvertrouwen ontwikkelen om eigen keuzes te maken ? Zelfkennis en reflectievermogen ? Energie en daadkracht ? Focus en nieuwe ideeën ? Effectiever communiceren ? Zelfacceptatie ? Werken vanuit uw talenten ? Leren dat Nu er Nu is ? Tevreden zijn met uw balans in het leven.

Deventer (Overijssel)
SNI Samen naar Inzicht. Mijn kwaliteit als coach bestaat er uit dat ik in korte tijd samen met de client in staat ben om overtuigingen en mechanismen die blokkerend werken op het functioneren, bespreekbaar maak. Vanuit het inzicht in de werking van deze overtuigingen, gaan we aan de slag. Mijn overtuiging is dat een ieder alle kennis bezit om zijn/haar leven zo prettig mogelijk te leven. Mijn rol als coach is vooral om deze kennis weer boven water te halen en in te zetten voor verandering.

Deventer (Overijssel)
Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling in werk en leven: Training - Coaching - Persoonlijk leiderschap - Talentontwikkeling - Stembevrijding. Kernthema: persoonlijke ontwikkeling. Ervaren professional met een brede ervaring in training en coaching. In mijn visie gaat persoonlijke ontwikkeling over het vergroten van de ruimte in onszelf om met 'nieuwe' ogen te kunnen kijken naar onszelf en de situatie waarin we ons bevinden. Dan kunnen nieuwe handelingsmogelijkheden zichtbaar worden.

Deventer (Overijssel)
Bennu Serin is een dienstverlener op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding. Daarnaast is Bennu Serin actief op gebied van beroeps- en studiekeuze, arbeidspsychologische en arbeidsmedische dienstverlening. Voorts is Bennu Serin via haar dochterbedrijf Serin Werkkracht een door het UWV erkende jobcoach organisatie. De diensten worden landelijk uitgevoerd door professionele consulenten, psychologen (NIP en NOLOC) en jobcoaches.

Deventer (Overijssel)
Als ervaren coach (trainer) en therapeut, heb ik ruimte ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In het werken met mensen gaat mijn aandacht uit naar de grotere context waarbinnen je hebt te opereren gecombineerd met je persoonlijke ontwikkeling -jezelf leren kennen en begrijpen-. Ik heb een achtergrond in HR en organisatiewetenschappen, gecombineerd met mijn expertise als psychodynamisch therapeut.

Deventer (Overijssel)
Megamango is gespecialiseerd in het coachen van bedrijven, organisaties, teams maar ook individuen. Als gecertificeerd consultant pas ik daarbij de enige bestaande wetenschappelijke coachingsmethode toe: de zelfkennismethode en waarderingstheorie. Een indringende aanpak gericht op het daadwerkelijk vinden van antwoorden op vragen, probleemstellingen, veranderingsprocessen en strategische keuzes .

Deventer (Overijssel)
Torsie is een MKB bedrijf gericht op het faciliteren van sociale innovatie. Sociale innovatie zien wij als een moderne manier van samenwerken. Dit faciliteren wij middels coaching, loopbaanbegeleiding, teambuilding en trainingen. Torsie is een samenwerkingsverband van 4 professionals die ieder hun eigen talenten en expertise inzetten ten behoeve van de ontwikkelingsvraag van mens en bedrijf.

Deventer (Overijssel)
Praktijk voor persoonlijke groei. Worden wie je bent, ballast leren afgooien, op zoek naar echtheid van jezelf. Hierdoor kom je in balans met jezelf en steeds meer met omgeving. Directe, persoonlijke en vertrouwelijke benadering. Daarnaast in samenwerking met een mannelijke therapeut bied ik relatietherapie aan.

Deventer (Overijssel)
Elke dag presteren is topsport! De sleutel tot dagelijks succes is vitaliteit. Manage uw energieniveau niet uw tijd! Vitaliteit is haalbaar voor iedereen en elke organisatie. Onze Vitaliteit Fabriek staat voor bevlogenheid door vitaliteit, onze passie, specialisatie en ons vak.

Deventer (Overijssel)
Als ervaren (relatie)coach, heb ik ruime ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zowel individueel als in relaties. In mijn werk als relatie coach werk ik heel specifiek van de imago optiek, gecombineerd met mijn expertise als psychodynamisch therapeut.

Deventer (Overijssel)
Deventer Coaching begeleidt Young Professionals die moeite hebben met het maken van keuzes op professioneel en persoonlijk gebied. Door hen hierbij op een professionele manier te begeleiden, kunnen ze deze keuzeproblematiek beter te lijf gaan.

Deventer (Overijssel)
Sinds 2003 ben ik werkzaam als geestelijk verzorger bij de krijgsmacht. Voor verdere professionalisering volg ik de opleiding 'coach counselor' aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, die nu in de afrondende fase is.

Deventer (Overijssel)
Trainingen op het gebied van oplossingsgerichte coaching, effectieve communicatie, persoonlijke effectiviteit en ontplooiing. Uitgebreide ervaring in VO. Trainingen in Engels en Frans.

Deventer (Overijssel)
Het coachen van personen op persoonlijk en ook zakelijk vlak. 2becoached is opgericht in 2010 door Tieneke Derickx-Dolsma. Zij is ook de coach die u zal helpen.

Deventer (Overijssel)
Vanaf 2002 werkzaam als trainer, coach en intervisor voor zowel de zorg/welzijn/jeugdhulpverlening/onderwijs en voor de advocatuur.

Deventer (Overijssel)
Doelstelling: mensen weer toegang verschaffen tot het ongekende potentieel van henzelf en de mensen en de wereld om hen heen.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024