Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Emmen

Loopbaancoach in Emmen nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
Iris coaching en training, bureau van Marieke Vreugdenhil, begeleidt particulieren en organisaties bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door middel van individuele coachingstrajecten en bedrijfstrainingen op maat. Coaching stimuleert persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, en zelfkennis. Je leert verbinding te maken met wie je bent, je ratio en je gevoel, waar je tegenaan loopt en hoe het beter kan. Coaching helpt je balans te vinden, te groeien, inspiratie op te doen en resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor hen die op zoek zijn naar nieuwe perspectieven en weten dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving. Als HeartMath 1:1 Provider bied ik ook het Stressreductieprogramma aan. Sleutelwoorden: stressvermindering door hartcoherentie. Trajecten en trainingen bij Iris zijn praktisch, resultaatgericht en diepgaand. Tegelijkertijd onderscheidt Iris zich in haar aanpak doo...

Emmen (Drenthe)
Wat vind je echt belangrijk in je werk, je business en je leven? Pas als je je bewust bent van je unieke talenten, drijfveren en passies, kun je het maximale uit jezelf én de ander halen. Vanuit die overtuiging zet ik mij in om mensen te coachen naar werk, business en de lifestyle dat bij ze past. Graag help ik je om dat te vinden waarin je tot je recht komt en gelukkig bent. Ik geloof dat iedereen in onze samenleving succesvol kan zijn en wil iedereen de kans bieden om zijn leven een zinvolle invulling te geven. Het ontwikkelen, inspireren en motiveren van mens, ondernemer en organisatie is mijn passie. Ik doe een beroep op mijn jarenlange professionele ervaring in het begeleiden en in beweging brengen van mensen. Wil je de uitdaging aangaan? Ik help je graag in dit mooie proces.

Emmen (Drenthe)
Wij zijn uw partner voor ontwikkeling van mens en organisatie. Door onze aanpak wordt de klantgerichtheid, de samenwerking en het ondernemerschap binnen uw organisatie verder vergroot. Dit in combinatie met verbindend leiderschap maakt tevreden klanten, tevreden medewerkers en brengt financiële stabiliteit voor uw onderneming. Wij bieden toepasbare en duurzame oplossingen die hun moment opeisen en een bovengemiddelde bijdrage leveren aan de gestelde doelen. Dit bereiken wij door een combinatie van advies, coaching, training. Wij bieden zowel een individuele als een collectieve aanpak. Wij brengen mens en werk in beweging door: Het ontwikkelen van het menselijk potentieel in uw organisatie Het ondersteunen van de invoering van Verbindend Leiderschap Het adviseren van organisatieveranderingen Interim- en projectmanagement

Emmen (Drenthe)
Als internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach heb ik 100+ mensen gemotiveerd, geïnspireerd en geleerd hoe zij hun mindset kunnen veranderen met praktische tools en technieken. daarnaast pas ik hypnose toe om mensen af te helpen van trauma's, angst, depressie, verdriet, boosheid en andere belemmeringen. Ik geef trainingen: "mindset of a winner" een tweedaagse waarin je het geheim leert om meer zelfvertrouwen, succes en geluk te ervaren in je leven. (dit kan ook op eigen locatie). 1 op 1 coaching en/of hypnose: Daarin werken we aan jouw persoonlijke doel en halen we alle obstakels weg. Online trainingen: Trainingen op jouw eigen tempo, thuis om jouw doelen te behalen en je belemmeringen op te ruimen. Coaching op skype: Afstand hoeft nooit een probleem te zijn.

Emmen (Drenthe)
Wij bewegen ons op het boeiende raakvlak tussen mens en organisatie. Onze corebusiness bestaat met name uit de volgende diensten: -Opleidingen -Coaching & Training -Interim management -Organisatieadvies Daarnaast ontwikkelen en verzorgen wij (maatwerk)opleidingstrajecten, voeren wij audits uit, ontwikkelen wij ideeën en zijn wij uitstekende tekstschrijvers. Wij zijn zeer ervaren binnen en werkzaam voor gemeenten, gemeenteraden, provincies, sociale werkvoorziening, waterschappen, UWV WERKbedrijf; wooncorporaties; zorginstellingen; non-profit organisaties; bedrijfsleven (MKB); (startende) ondernemers, ZZPers, ondernemingsraden (OR) én particulieren. Wij zijn u graag van dienst! Lions Interim Management, Coaching & Consultancy. Uw partner in business!

Emmen (Drenthe)
Ongeacht hoe goed je bent in je werk, als je je kwaliteiten niet weet te "verkopen", ben je aanzienlijk minder succesvol op de moderne arbeidsmarkt. Ik help graag mensen om hun kwaliteiten te (her)ontdekken, zichzelf opnieuw uit te vinden, en hun kwaliteiten, ervaring en deskundigheid op een goede manier te presenteren. Aansluitend aan het loopbaantraject of als los traject bied ik naast loopbaancoaching dan ook jobmarketing aan; hulp bij het veroveren van nieuw werk. Het aanpassen van je CV aan de baan waar je op focust en het succesvol inzetten van social media, zoals LinkedIn. Ik ben daarbij gespecialiseerd in de regionale arbeidsmarkt in de zorg en welzijn.

Emmen (Drenthe)
Mijn bedrijf is een eenmanszaak. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als trainer en de laatste 5 jaar ook als coach. Ik heb 15 jaar als trainer medezeggenschap gewerkt en daarna als trainer / coach met name op het terrein van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Daarin heb ik ook management trainingen gegeven. Ik ben betrouwbaar, enthousiast, creatief, zorgvuldig en doelgericht. Het belangrijkste van mijn aanpak is dat ik alles doe en ontwikkel in contact met de klant en/of de deelnemers aan een training. Geen trucjes, maar echt contact is voor mij het allerbelangrijkste. Zie voor meer informatie mijn website

Emmen (Drenthe)
Anagram begeleidt medewerkers en leidinggevenden om (weer) met enthousiasme en plezier te werken. Sleutelwoorden zijn: communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Klazienaveen (Drenthe)
Gecertificeerd budgetcoach volgens de NIBUD methode. Praktische hulp bij het ordenen van financien

Emmen (Drenthe)
businesscoach, planontwikkeling, samenwerkingsvragen, administratieve organisatie, juridisch advies

Schoonebeek (Drenthe)
Loopbaan- en sollicitatiecoaching

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022