Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Middelburg

Loopbaancoach in Middelburg nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Middelburg (Zeeland)
Wende biedt al ruim 18 jaar oplossingen in arbeidsgerelateerde vraagstukken aan zowel werkgevers, overheid (gemeenten en UWV) als aan werknemers en werkzoekenden. Te denken valt aan outplacement, re-integratie tweede spoor, loopbaan advies, arbeidsmobiliteit, individuele begeleiding bij ontslag en arbeidsongeschiktheid maar ook bij studie- en beroepskeuze advies. Wende beschikt over de expertise van ervaren en professionele (job)coaches, trainers, jobhunters, loopbaanadviseurs, arbeidspsychologen en arbeidsdeskundigen. De mensen van Wende zijn betrokken en werken praktisch, innovatief en doelgericht. Wende gaat net iets verder, zowel voor de werkgever als voor de werknemer of werkzoekende!

Middelburg (Zeeland)
ZSVR is een centrum voor verlies en levensvragen opgericht in 2004. Naast eigen coaches verwijzen wij naar gespecialiseerde verlies en rouw-coaches en counselors. Wij zijn gespecialiseerd in telefonische begeleiding bij rouw en verlies. In Zeeland bieden wij laagdrempelige rouwbegeleiding aan huis via www.lotgenotenkaart.nl Daardoor kunnen wij iedereen op weg helpen. Wij zijn met name thuis in begeleiding van kinderen en jongeren met verlieservaringen. ZSVR is er speciaal voor iedereen in Zeeland met een vraag over verlies en/of rouw.

Middelburg (Zeeland)
elizee cultuurprojecten is een freelance bureau in Middelburg dat staat voor eenvoud, inzicht en verbeeldingskracht. Ik verzorg projecten voor u op het gebied van tekst, organisatie, advies en administratie. Bijvoorbeeld als projectmanager, tekstschrijver of adviseur op cultureel gebied. Speciale interesses: vrijwilligers management en werken met nieuwe media.

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024