Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Loopbaancoaches in Zoetermeer

Loopbaancoach in Zoetermeer nodig?
Met ruim 5.000 aangesloten loopbaancoaches vindt u altijd de loopbaancoach die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van loopbaancoaches. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de loopbaancoach met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Op zoek gaan naar wie jij werkelijk bent, jezelf echt leren kennen is absoluut de moeite waard. Je bent een prachtig mens en je bent het waard om de kwaliteit van je leven te verbeteren zodat je meer kunt genieten van jouw leven, op jouw manier. Het leven is mooi genoeg om geleefd te worden, zonder emotionele blokkades en patronen die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals jij voor ogen hebt. Kies voor verandering! Ik help je, je keuzes daadwerkelijk te realiseren en een eind te maken aan patronen die je belemmeren om voor jezelf te kiezen. Hierbij maak ik gebruik van Neuro Emotionele Integratie (NEI), Systeemopstellingen, TR-Emi, EMDR en Bloesem Remedies. Hoe werkt een NEI sessie? Tijdens de sessie bespreek je waar je graag aan wilt werken. Vervolgens onderzoek ik welke emotionele blokkades jou beperken. Hierdoor krijg je inzicht in waarom je doet zoals je doet of voelt wat je voelt. Deze blokkades ruimen we o...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Heb je het idee dat je meer uit je leven kunt halen? Heb je plannen, maar voer je ze niet uit? Wil je meer inzicht in wat je eigenlijk wilt bereiken? Wil je meer balans? Leer dan doelen te bepalen, eigen keuzes te maken. Meer in je kracht te komen. Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Als je kiest voor persoonlijke ontwikkeling, zul je mogelijkheden krijgen om anders naar jezelf en je omgeving te kijken. Dat heeft invloed op hoe je functioneert. Lekker in je vel, vrolijker, meer genieten van het leven. Kies je voor Espracom, dan kies je voor creativiteit, humor en gedrevenheid om anderen een realistische kijk op het leven te geven. Een leven met eigen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit ervan. Met zicht op onbewuste belemmerende overtuigingen en handvatten om deze te veranderen. Espracom geeft (life) coaching (persoonlijke begeleiding), cursussen en workshops voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling voo...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ben je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar een loopbaancoach voor individuele loopbaanbegeleiding of coaching? Is het nu tijd om actie te ondernemen en opnieuw koers te bepalen? Werken aan werkgeluk kan iedereen en ik draag daar dagelijks met plezier in coachtrajecten met clienten aan bij. WAAR JE MIJ VOOR KAN BENADEREN - individuele loopbaantrajecten - workshops op het gebied van arbeidsmarktvaardigheden, social media en zelfsturing - adviseur @ employability center. COACHING & TRAINING Ik coach en train medewerkers bij het in beeld brengen van kwaliteiten, drijfveren, talenten en belemmerende overtuigingen. Medewerkers worden hierdoor zelfbewuster en ervaren het belang van heldere communicatie hierover. Dit inzicht helpt bij het bepalen van hun koers. Het stelt hen tevens in staat inhoud te geven aan een persoonlijk en concreet actieplan om doelen te bereiken. ARBEIDSMARKTBENADERING Mede door mijn ervaring in...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
De ondernemingen onder de SmartWork Advies Groep adviseren en begeleiden werkgevers (en hun werknemers) integraal o.a. op het gebied van verzuim, re-integratie, arbo, 2e spoor, outplacement en werving & selectie. Smartwork Arbodienst BV Wij assisteren de werkgever bij de uitvoering en de nakoming van zijn wettelijke verplichting in geval van ziekte en verzuim van de medewerkers. We hebben persoonlijke aandacht voor zowel de zieke medewerkers als voor de gezonde werknemers. Een werkgever krijgt één van onze verzuimconsulenten als vaste contactpersoon toegewezen. Hij of zij kent het bedrijf en de medewerkers. Hierdoor kan op het moment dat het nodig is de juiste begeleiding gegeven worden door de juiste specialist. Altijd persoonlijk en altijd op maat. Naast de verzuimbegeleiding biedt SmartWork Arbodienst BV onder andere de volgende diensten: * Risico Inventarisatie en Evaluaties (RI&E); * Keuringen; * Vaccinati...

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Coaching van organisatie, team(s), management, manager, talent, professional bij diverse zakelijke vraagstukken. Verandering, turnaround, verbetering, crisis, persoonlijke ontdekking, loopbaan en meer. Ik ben gediplomeerd academisch coach afgestudeerd bij de academie voor coaching. Ik heb 30 jaar in diverse leidinggevende functies gewerkt bij een grote organisatie waarbij mijn voorkeur ligt bij coachend leiderschap. Concreet weet ik snel een omgeving te creëren van rust en vertrouwen. Dit biedt ruimte voor verbetering. Ik ben zeer integer, open, eerlijk, direct, nieuwsgierig. Al in een eerste gesprek met mij merk je dat er beweging en bewustwording is. Laten wij eens kennismaken. Daarna zien we hoe we verder gaan. Ik help graag mensen op weg om vanuit hun werkelijke innerlijke drijfveren een goede (her) start te maken bij hun zakelijke vraagstukken.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Je bent niet alleen op de wereld. Overal ontmoet je mensen. Collegas, zakelijke partners, vrienden. Mensen waarmee je lacht, praat, overlegt of die je probeert te overtuigen. Dat gaat niet altijd eenvoudig. Misschien werken je teamleden elkaar tegen, zijn je teksten langdradig, kom je niet zelfverzekerd over, doet jouw personeel niet wat ze horen te doen of vind je het lastig de rode draad van je verhaal vast te houden. Daar kan ik je bij helpen. Ik geef trainingen in mondelinge en schriftelijke communicatie, (time)management, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik onder eigen label maar ook in opdracht voor NCOI bij bedrijven als illy, de RaboBank Groep en de Belastingdienst. Kijk verder op: www.surani.nl

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Zenit Coaching biedt verschillende trajecten: Loopbaancoaching Loopbaanadvies 45+ Outplacement begeleiding Levensloop coaching Begeleiding bij arbeids- en ziekteverzuim Mijn naam is Edgarda Santiroma en oprichter van dit bureau. Ik heb diverse opleidingen op het gebied van Human Resource gevolgd. Verder heb ik mijn inzicht verrijkt met een opleiding RET (Rationele Emotieve Therapie, primary en advanced) en loopbaancoaching en advies. Deze combinatie van opleidingen en mijn werk- en levenservaring, maken mij compleet als coach en loopbaanadviseur.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Mijn bedrijf is gespecialiseert in elife-, carrierecoaching en ik ga een opleiding volgen tot re-integratie- en businesscoaching. (verwachte einddatum2012) Het bedrijf is in 2010 gestart en heeft nog geen activiteiten. Wel heb ik als consulent 11 jaar ervaring op gebied van overheiddsproblemen, problemen met gemeente, belastingadvies persoonlijke problemen in een informatiepunt. Momenteel ben ik werkzaam als zzp'er.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Tijdens onze entertraining en coaching werken wij op een innovatieve en speelse manier aan een permanente verbetering van het menselijk inzicht en functioneren. Je krijgt inzicht in je eigen gewoontes, valkuilen en kwaliteiten. Hierdoor kom je los van oude patronen en kijk je weer met een frisse blik naar je taken, doelen, en vooral naar jezelf!

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Thies CCiM levert coachingstrajecten op maat. Zowel individueel als in groepsverband, voor bedrijven als particulieren. Ik heb jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Met grote en kleine groepen maar ook individuele trajecten. Zie mijn website voor meer informatie. Heb je een vraag mail of bel vrijblijvend.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Als loopbaanadviseur/coach ben ik erop gericht het zelfsturend vermogen en de persoonlijke effectiviteit van het individu te vergroten. Mijn stijl kenmerkt zich door een praktische en resultaatgerichte aanpak. Ik ben daarbij functioneel kritisch en confronterend. Aangesloten bij NOLOC, vereniging van loopbaanprofessionals.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Als coach ben ik er voor jou. Er zijn nu eenmaal momenten in je leven waarin je wel even iemand naast je kunt gebruiken. Iemand die je helpt om tot de kern te komen en die je nieuw perspectief weet te geven. Ik coach op het gebied van werk, burn-out en persoonlijke effectiviteit. Je bent welkom.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ik ben gespecialiseerd in het geven van schuldhulpbegeleiding. Naast het werken aan het gericht oplossen van het financiele plaatje leer ik de klant zelfredzaamheid en gedragsverandering aan om zo recidive te voorkomen.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
OVERCOME Coaching is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, bereiken van je doelen en gewichtsbeheersing middels eet- adviezen en coaching.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
coaching & training op persoonlijke ontwikkeling administratie & notuleerservice computervaardig taalvaardig aanpakker

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Als professional organizer en budgetcoach help ik mensen hun huis, financiën én hoofd op orde te brengen en te houden.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ervaren loopbaancoach en trainer. Gespecialiseerd in ADHD coaching en training. NLP achtergrond.

Zoetermeer (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022