Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Flevoland

Marketeer in Flevoland nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Almere (Flevoland)
Aangenaam kennis met u te maken! Ik ben een energieke, doelgerichte, resultaatgerichte, creatieve en enthousiaste adviseur. Ik realiseer marketing- en communicatieprojecten in adviserende, coördinerende of uitvoerende rol. Snel, effectief en ik zorg dat ze tot in de kleinste puntjes worden uitgevoerd. 20+ jaar internationale ervaring in de functies van: - Senior Marketing Manager - Senior Communicatie Manager - Senior Product Manager - Corporate communication - Corporate Development - Business Development - Fondsenwerving - Partner Manager Opdrachtgevers en interne klanten omschrijven mij als een resultaatgerichte, leergierige, analytische, snel schakelende gesprekspartner met een open en proactieve houding. Iemand die goed en duidelijk communiceert en de verwachting waarmaakt. Een fijne collega om in het team te hebben. Mijn persoonlijk kwaliteiten: - Creatieve probleemoplosser - Resultaatgerichte en hands-o...

Almere (Flevoland)
Ons bedrijf , Social Media Helden , www.socialmediahelden.nl , is goed vertegenwoordigd bij familiebedrijven. Denk hierbij aan FEBO, Kesbeke Amsterdamse Tafel zuren , restaurant Bolenius, maar ook de grotere firma's zoals Casio met meer dan anderhalf miljoen Likes op de pagina mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Wij verzorgen samen met onze opdrachtgevers de social media. Dit is nogal een container begrip. Daarom leg ik liever aan tafel exact uit wat wij kunnen en doen. Naast conceptmatig denken, campagnes aanleveren en uitvoeren, free publicity genereren, webcare , dagelijks monitoren en interactief houden van pagina's, groepen en persoonlijke accounts gaan wij nog dieper in de Facebook materie. Denk hierbij aan het persoonlijk chatten met 600 mensen tegelijk. Binnen een doelgroep qua beleving, inkomen, locatie en leeftijd zoals met onze opdrachtgevers besproken. Daarnaast zijn cijfermatige analyses van hetgeen ...

Almere (Flevoland)
AlmereInBusiness is een samenwerkingsverband van Almeerse ondernemers op gebied van (strategische) communicatie, marketing en online engagement. Wij helpen bedrijven en organisaties in ondernemend Almere (en soms daarbuiten) om zich stevig eigen-wijs te positioneren en profileren. Daarbij hebben wij veel kennis van en warm hart voor de Almeerse regio. Wij voelen ons ermee verbonden. Via gerichte initiatieven dragen wij daarom ook graag bij aan de collectieve slagkracht van de regio en een positief beeld van onze stad. Voor wie Almere is een echte MKB-stad, met veel ZP-ers en stevige Midden- en Kleinbedrijven. Juist bij deze doelgroep voelen wij ons thuis. Bij klanten die persoonlijk zijn verbonden met hun bedrijf, Almere tot een levendige stad maken en vooral praktisch willen samenwerken. Niet blijven hangen in teveel theorie, maar vooral met goede onderbouwing samen aan de slag. Daarnaast hebben we veel sympathie voor organis...

Zeewolde (Flevoland)
Ik help dienstverlenende bedrijven het meest vertrouwde bedrijf te worden in de ogen van hun potentiële klanten, zodat ze marktleider worden of blijven in hun lokale markt. En prospects HUN bellen. Mijn specialisatie is op gebied van reputatiemarketing, om systemen en processen in werking te zetten om een 5 sterrenreputatie online te bouwen en pro-actief te vermarkten. Ik ben marketingpartner voor dienstverlenende bedrijven in Nederland en Engeland. Door mijn zakelijke achtergrond als bedrijfsadviseur, werk ik op het snijvlak van financien, marketing en sales. Specialisatie: dienstverlenende bedrijven (B2B of B2C)

Marknesse (Flevoland)
Voste B.V. is een full service multimedia bureau. Of het nu gaat om een compleet nieuwe website met een eigen beheer systeem of een brochure op maat, Voste realiseert het voor u. ***** With her expertise Voste International helps business owners evolve, as well as their company and brand through a wide range of services. Voste International makes use of the tools of a traditional digital agency but the approach is never ‘one size fits all’. Because we believe that every company or brand is unique.

Emmeloord (Flevoland)
Met grote interesse en ruime kennis op het gebied van social media en online marketing adviseert PlaizierMEDIA u graag over de online kansen en mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij PlaizierMEDIA terecht voor diverse diensten op gebied van videoproducties. Bij PlaizierMEDIA haalt u kennis in huis van ervaren studenten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Want wij, studenten, weten dat kwaliteit niet altijd gepaard hoeft te gaan met hoge prijzen. En dit bewijzen wij graag!

Almere (Flevoland)
In totaal ben ik 12+ jaar werkzaam als Marketeer waarvan de laatste 7 jaar als Online/Digital Marketeer. Afgelopen jaren heb ik in meerdere keukens gestaan en ruime ervaring opgedaan. Op dit moment werk ik bij de Nierstichting als Online Marketeer maar ik ben ook sinds kort freelancer (www.marketingplayer.nl). Graag ga ik voor u aan de slag. Ik werk op afstand en dat kunt u zien aan mijn uurtarief.

Lelystad (Flevoland)
Effectieve communicatie vereist een aansprekende, korte en heldere boodschap, ook al zijn de onderwerpen vaak ingewikkeld. Hoe? Eerst scherp stellen op vage contouren, dan focussen op de kern van de zaak. Om vervolgens samen de beste communicatie-oplossing te ontdekken, die uw organisatie succes brengt.

Biddinghuizen (Flevoland)
Onderscheidend vermogen heeft niks met een prijzenoorlog te maken! Zelfstandig professional op het gebied van Marketing & Communicatie met ruim 10 jaar ervaring in Online en eCommerce.

Almere (Flevoland)
Brand Your BusinessOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024