Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Flevoland

Marketeer in Flevoland nodig?
Met ruim 1.000 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Almere (Flevoland)
Ons bedrijf , Social Media Helden , www.socialmediahelden.nl , is goed vertegenwoordigd bij familiebedrijven. Denk hierbij aan FEBO, Kesbeke Amsterdamse Tafel zuren , restaurant Bolenius, maar ook de grotere firma's zoals Casio met meer dan anderhalf miljoen Likes op de pagina mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Wij verzorgen samen met onze opdrachtgevers de social media. Dit is nogal een container begrip. Daarom leg ik liever aan tafel exact uit wat wij kunnen en doen. Naast conceptmatig denken, campagnes aanleveren en uitvoeren, free publicity genereren, webcare , dagelijks monitoren en interactief houden van pagina's, groepen en persoonlijke accounts gaan wij nog dieper in de Facebook materie. Denk hierbij aan het persoonlijk chatten met 600 mensen tegelijk. Binnen een doelgroep qua beleving, inkomen, locatie en leeftijd zoals met onze opdrachtgevers besproken. Daarnaast zijn cijfermatige analyses van hetgeen ...

Zeewolde (Flevoland)
Ik help dienstverlenende bedrijven het meest vertrouwde bedrijf te worden in de ogen van hun potentiële klanten, zodat ze marktleider worden of blijven in hun lokale markt. En prospects HUN bellen. Mijn specialisatie is op gebied van reputatiemarketing, om systemen en processen in werking te zetten om een 5 sterrenreputatie online te bouwen en pro-actief te vermarkten. Ik ben marketingpartner voor dienstverlenende bedrijven in Nederland en Engeland. Door mijn zakelijke achtergrond als bedrijfsadviseur, werk ik op het snijvlak van financien, marketing en sales. Specialisatie: dienstverlenende bedrijven (B2B of B2C)

Emmeloord (Flevoland)
Met grote interesse en ruime kennis op het gebied van social media en online marketing adviseert PlaizierMEDIA u graag over de online kansen en mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij PlaizierMEDIA terecht voor diverse diensten op gebied van videoproducties. Bij PlaizierMEDIA haalt u kennis in huis van ervaren studenten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Want wij, studenten, weten dat kwaliteit niet altijd gepaard hoeft te gaan met hoge prijzen. En dit bewijzen wij graag!

Lelystad (Flevoland)
Effectieve communicatie vereist een aansprekende, korte en heldere boodschap, ook al zijn de onderwerpen vaak ingewikkeld. Hoe? Eerst scherp stellen op vage contouren, dan focussen op de kern van de zaak. Om vervolgens samen de beste communicatie-oplossing te ontdekken, die uw organisatie succes brengt.

Biddinghuizen (Flevoland)
Onderscheidend vermogen heeft niks met een prijzenoorlog te maken! Zelfstandig professional op het gebied van Marketing & Communicatie met ruim 10 jaar ervaring in Online en eCommerce.

Almere (Flevoland)
Brand Your BusinessOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019