Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Friesland

Marketeer in Friesland nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Oosterwolde (Friesland)
SalesSalsa begeleidt en helpt ondernemers en verkopers commercieel vaardiger te worden om de omzet structureel te verbeteren. SalesSalsa doet dit met enerzijds het ontwikkelen van 'Paarse Koeien' en anderzijds door structuur aan te brengen in het verkoopproces, zodat verkopers kansen beter benutten. De klanten zijn voornamelijk productiebedrijven in het MKB. De organisatie is gebouwd vanuit kennis en ervaring op het gebied van Marketing & Sales, Online Marketing, Telemarketing en Communicatie. De initiatiefnemers zijn Tom Kuipers, Niels Buiten, Els Breuker en Frank Bergkamp. De FUN factor bepaalt de GUN factor in verkoop. De programmas en trainingen van SalesSalsa zijn op die filosofie gebaseerd. Kiest u ervoor succesvoller te pitchen? Maak dan kennis met SalesSalsa en ervaar hoe u met meer creativiteit uw omzet aanzienlijk verhoogt.

Bakkeveen (Friesland)
Met een structurele, systematische aanpak kunt u er voor zorgen dat u meer nieuwe klanten vindt, en meer en betere opdrachten binnenhaalt in uw bestaande klantenkring. Wij analyseren uw bestaande commerciële aanpak, adviseren waar het mogelijk beter kan en helpen vervolgens om die verbeteringen te implementeren. Voor wie werkt Dzjit? Dzjit helpt middelgrote organisaties grip te krijgen op de commerciële aanpak. Waarom Dzjit? Acquisitie is de levensader van elke onderneming. Het koesteren van de bestaande klantenkring en het structureel vinden van nieuwe klanten is cruciaal voor iedere ondernemer. Dzjit brengt een schat aan commerciële ervaring in uw bedrijf, waarmee u de slagkracht van uw marketing- en verkoopinspanningen verhoogt. Met een simpel doel: meer klanten, meer opdrachten, meer omzet en meer winst.

Surhuisterveen (Friesland)
Ik geloof in de kracht van ZZP'ers, die nét dat beetje meer geven om hun kennis up to date te houden en het beste resultaat bereiken voor hun opdrachtgevers. Met Incd. richt ik mij op social media, online marketing en concepting. Mijn ervaring ligt in diverse bedrijfstakken: Een concept waar ik momenteel aan werk is BOGtotaal.nl, een online platform voor zakelijk vastgoed. Ik verzorg de marketing als voorbereiding op de lancering in april 2012. Voor DVC Vloeren heb ik een tweetal collecties thematisch en conceptueel ingevuld. Momenteel werk ik ook aan OpenNet, een methode voor eerlijke breedbandontsluiting in Europese plattelandsgebieden. Social Media zorgt ervoor dat vertegenwoordigers van de overheid rechtstreekser te benaderen zijn. Dit zorgt voor concrete gesprekken in Engeland, Duitsland en Nederland.

Drachten (Friesland)
Groot of klein, Jouw huisstijl en daarmee je logo is het beeldmerk van je onderneming. Ben je op zoek naar een nieuw bedrijfslogo of wilt je je oude logo vernieuwen voor een aantrekkelijke prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor slechts € 99,- wordt er een geheel nieuw logo voor je ontworpen en voor slechts € 49,- voorzien we jouw vertrouwde logo van een eigentijdse uitstraling. Naast logo's ontwerpt ZUIVER o.a. eigentijdse huisstijlen, visitekaartjes, facebook lay-out, stickers, cadeaubonnen, advertenties, folders, flyers en zelfs complete magazines tegen een concurrerend tarief. Ook voor pakkende teksten en slogans kies je voor ZUIVER. Je communicatie met ZUIVER is kort en persoonlijk en je ontvangt heldere ondersteuning.

Harlingen (Friesland)
Mijn naam is Marjolein Koornstra en ik ben freelance communicatie&marketing consultant. Vorig jaar ben ik begonnen met het opzetten van mijn communicatie&marketing bureau Wasiliana. Wasiliana betekent communicatie in het Swahili. Ik werk dan ook voornamelijk aan communicatie- en marketing opdrachten voor bedrijven en stichtingen, maar doe daarnaast ook veel vertalingen (van en naar het Engels), schrijf en verbeter teksten en organiseer evenementen. Beschikbaar voor: - Schrijven en verbeteren van (zakelijke) teksten - Social media - Externe/interne communicatie - PR - Marketingplan - Marketingcampagnes - Vertalingen (EN-NL/NL-EN) - Organiseren van evenementen

Leeuwarden (Friesland)
Organisatie ondersteuning voor evenementen en (internationale) beurzen. Profit en non-profit sector. Communicatieondersteuning zoals persberichten, correspondentie, gastspreker op evenementen is regelmatig een onderdeel van mijn freelance opdrachten Sterk in communicatie, planning en overall-view Personal Assistant ondersteuning zoals virtual assistant en tijdelijke vervanging Mariska Organiseert werkt nauw samen met Graphical Solutions www.graphicalsolutions.nl: av-media, concept-design, digital signage

Woudsend (Friesland)
Crestcom International helpt organisaties, door het trainen van hun managers, met het optimaal benutten van het aanwezige talent. Door het bereiken van een gemeenschappelijke richting en het focussen van inspanningen worden betere zakelijke resultaten behaald. Dit gebeurt met 4,5 uur durende maandelijkse trainingen, gericht op tien cruciale managementvaardigheden, in combinatie met het maandelijks stellen van persoonlijke doelen en het daadwerkelijk toepassen van het geleerde.

Drachten (Friesland)
Door mijn werkervaring bij de KNKB, Okkinga Communicatie en Speak kan ik het beste van de werelden online en offline goed in kaart brengen en hierover een passend advies geven. Vervolgens werk ik samen met een krachtig netwerk aan freelancers het advies uit in doordachte en creatieve reclame. Mijn rol binnen dit geheel is het projectmanagement, beheer online kanalen (social media) en eventmanagement.

Leeuwarden (Friesland)
Mijn drijfveer achter Studio Cupido is het ondersteunen van jou en je bedrijf met creatieve campagnes, social media en (influencer) marketing. Soms heb je een “buitenstaander” nodig om de dingen net even van een ander perspectief te bekijken. Of misschien wil je deze keer een campagne op een geheel nieuwe manier aan vliegen. Met op-maat-gemaakte creaties gaan jij en je merk online knallen!

Oosterwolde (Friesland)
Tekst- en communicatieadviesbureau Joke de Boer levert teksten en communicatieadvies voor de dienstverlenende sector en MKB. Heeft u behoefte aan een goed geschreven tekst voor een nieuwsbrief, website, personeelsblad of persbericht? Of wilt u communicatieadvies en ondersteuning bij de uitvoering van de communicatieacties? Dan bent u bij Joke de Boer - Tekst & Communicatie bij het juiste adres.

Heerenveen (Friesland)
DE HEEREN is een fullservice communicatiebureau. Zowel op het gebied van traditionele media (reclame marketing) als op het gebied van webdesign en e-commerce (online business). Voor ruim zestig regionale en landelijke merken verzorgen wij de communicatie. waaronder de ontwikkeling van websites en webshops, weblogs, social media trajecten en adwords campagnes.

Workum (Friesland)
Sträter MKB Support levert flexwerk voor het MKB. bestaande uit oa secretariaat, backoffice en PR werkzaamheden. Detachering op locatie is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor grote als kleinschalige projecten zijn wij flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Wij beschikken over onze eigen, compleet ingerichte kantoorruimte.

Oosterwolde (Friesland)
Gespecialiseerd in online reputatiemanagement. Ik help u met een goede naam op internet door: - het dagelijks scannen van de online berichtgeving en zonodig reageren - duidelijke, doelgerichte en vindbare webteksten - teksten op social media

Leeuwarden (Friesland)
Communicatiestrategieën bedenken en uitvoeren, van groot tot klein, van online tot offline, dat is wat ik doe. Zit u met een communicatievraagstuk? Contact opnemen kan altijd.

Grou (Friesland)
Full service internet bureau met specialisaties webdesign & ontwikkeling. Social Media & Online marketing. SEO, SEA en linkbuilding

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024