Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Groningen

Marketeer in Groningen nodig?
Met ruim 1.000 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Groningen (Groningen)
BusinessSteps 4 Ondernemers is een internet marketingbureau dat met meerdere zelfstandige professionals samenwerkt. Wij hebben een scherpe focus op marketing en communicatie en verrichten hiervoor diverse diensten. Wij bieden diverse adviestrajecten, persoonlijke sessies en trainingen op het gebied van Ondernemen, Branding, (online) Marketing en Social Media Marketing. Deze adviessessies en trainingen worden zowel incompany, op locatie, als face to face gegeven. Met een sterke marktvisie ontwikkel ik in samenwerking met mijn sparringpartners diverse nieuwe trainingen voor ondernemers en bedrijven. Dit op het gebied van succesvol ondernemen, social media, branding, internet marketing en meer. Gezien mijn groot creatief denkvermogen, denk ik graag mee met de klant, geef nieuwe inzichten en fungeer graag als sparringpartner. Ik hecht ook veel waarde aan klantgerichtheid en doelgroepgerichtheid. Als je die twee goed samen kunt b...

Schouwerzijl (Groningen)
De missie van CERES coaching is mensen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. CERES coaching vind het belangrijk dat er wordt nagedacht over het waarom van bepaalde zaken. Dat er wordt gekeken naar het kunnen van mensen en dat men zich bewust wordt dat er meestal meer mogelijk is dan men in eerste instantie dacht. CERES coaching richt zich op: individuele begeleiding en counselling; het ondersteunen van bedrijven en organisaties; coachen van ondernemers en professionals De kernwoorden van haar dienstverlening zijn: eenvoudig, doeltreffend, praktisch toepasbaar en zichtbaar. CERES coaching is in januari 2004 gestart en werkt door heel Nederland vanuit haar mooie locatie in de provincie Groningen: de voormalige pastorie van Schouwerzijl. Met coachingstrajecten, trainingen en workshops wordt op praktische wijze ondersteuning gegeven bij het halen van persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen. ...

Groningen (Groningen)
iVendo Marketing is een onderneming gevestigd in Groningen met brede ervaring op het gebied van marketing in het algemeen en online marketing en conversie in het bijzonder. Website ontwerp en ontwikkeling Creatieve vormgeving, gericht op conversie iVendo Marketing ontwerpt en ontwikkelt effectieve bedrijfswebsites. Dit zijn websites die creatief zijn vormgegeven en gericht zijn op verkoop en naamsbekendheid. Met onze unieke aanpak maken wij ieder web-project tot een succes. iVendo Marketing werkt voor bedrijven in het MKB en heeft ook voor start-ups en ZZP passende oplossingen. Dit doen wij met nieuwe software, een sociale insteek en actieve business coaching. (Online) marketing trainingen Praktisch, actief doen en ervaren De trainingen zijn gericht op overdracht van kennis en ervaringen uit de praktijk. Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen praktisch en doelgericht. Geen handleiding meekrijgen, maar a...

Groningen (Groningen)
Vormgeving, communicatie en internet. Dat is waar het bij ons om draait en daar zijn we goed in. Vormgeving & Huisstijl - design websites en webshops - ontwerp advertenties - brochures en flyers - briefpapier, visitekaartjes - (product)fotografie Communicatie & Advies - online strategie en advies - social media - restyling websites - zoekmachine optimalisatie - evaluatie en restyling huisstijl Internet & Webhosting - website/webshop scripting - ontwerp omzetten naar website - bestaande website naar WordPress - webhosting en e-mail - domeinnaamregistratie PepperMore - Vormgeving Communicatie Internet

Groningen (Groningen)
MagmaVerandermanagement is in 2007 opgericht door Jolanda Coenen, een inspirerende persoonlijkheid met een passie voor mensen en veranderingen in organisaties. Naast een HBO-opleiding marketing en een WO-opleiding Cultuur, Organisatie en Management beschikt Jolanda over meerdere licenties op het gebied van veranderingen: Insights, Human Synergistics, Barrett, Kernkwaliteiten, MDI. Zij houdt zich al ruim 15 jaar bezig met veranderingen in de context van organisaties. Jolanda heeft zich met name verdiept in de rol van cultuur in organisaties en het begeleiden van organisatieontwikkeling en talentontwikkeling bij veranderingen.

Veendam (Groningen)
Sinds 2014 voor mezelf begonnen, daarvoor al een aantal jaren bezig met internet- en affiliate marketing. Sinds 2017 is er een samenwerking met marketing bureau businesssteps.nl en hierdoor breder inzetbaar voor internetmarketing. Wij kunnen uw site hosten, maken en SEO verbeteren, marketing en doelgroep beter bepalen. Daarnaast gaan we verder met social media marketing en SEA (adverteren op social media) om traffic en resultaat te genereren. Vele klanten hebben wij al geholpen op het gebied van site verbetering, social media marketing an advertising.

Groningen (Groningen)
Kom in contact met nieuwe klanten zonder ook maar enig risico. Acquisitie profs werkt op basis van No cure No pay. Dit betekend dat wij voor u aan de slag gaan zonder kosten in rekening te brengen. U betaald alleen voor de gemaakte afspraken. Het voordeel hiervan is dat uw duur betaalde accountmanager zich niet meer bezig hoeft te houden met koude acquisitie, maar alleen zich volledig kan focussen op zijn of haar corebusiness: klanten binnen halen! Dit allemaal zonder risico voor u als bedrijf en tegen een minimale investering.

Groningen (Groningen)
Imarcon ondersteunt bedrijven hun marketingdoelstellingen te realiseren via online en interactieve media, kanalen en concepten. Specialisatie : Digitale / Online Marketing Planning Projectmanagement Concept en online dienstontwikkeling Klantprofiling E-mail marketing Website analyse en monitoring Zoekmachine marketing en website optimalisatie, SEO SAO Opzetten, verbeteren Google Adwords campagnes Wordpress CMS

Groningen (Groningen)
SalesGericht is een eenmanszaak die nauw samenwerkt met andere adviesbureau`s. Door dit netwerk en deze samenwerking kunt u bij ons tercht voor salesadvies, salestrainingen, uitvoerende sales, marketing, onlinemarketing en PR.

Groningen (Groningen)
Bureau Sens is een organisatieadviesbureau met als specialiteit verandermanagement. Met mijn brede achtergrond in zowel overheid als bedrijfsleven neem ik het beste van deze twee werelden mee in mijn dagelijkse werk.

Groningen (Groningen)
Yiore adviseert, ontzorgt en/ of ondersteunt u op het gebied van al uw internet-, marketing- en/ of grafisch design & vormgevingswensen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Vlagtwedde (Groningen)
Hip geeft tastbaar vorm aan de boodschap die uw als bedrijf,dienst of product uit wilt dragen. Door middel van vormgeving, ontwerp/advies en marketing.

Groningen (Groningen)
BioFocus is een communicatiebureau met de focus op biowetenschappen en psychologie. Daarnaast is BioFocus ook inzetbaar voor redactie.

Sappemeer (Groningen)
Uitgever voor Non Profit organisaties zoals Dierenambulances, Dierenbescherming, Kinderboerderijen etc etc.

Wetsinge (Groningen)
uitgeverij | tekst | beeld | communicatie | evenementenorganisatie | cross media

Groningen (Groningen)

Haren (Groningen)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019