Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Limburg

Marketeer in Limburg nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Maastricht (Limburg)
Communicatiebureau Wis & Waarachtig heeft meer dan 12,5 jaar ervaring in het adviseren bij en realiseren van communicatieoplossingen. W&W is bedreven op drie gebieden: regie en uitvoering van online communicatie, algemene communicatievraagstukken en letters, woorden en zinnen. We zijn werkzaam in het hele land en hebben Maastricht en Amsterdam als uitvalsbasis. Opdrachtgevers zijn onder andere MECC Maastricht, Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek, DSM en gemeente Maastricht. We make it personal. Want communicatie is persoonlijk. We zien onszelf als eigenwijs en willen dat ook zijn. Eigen als in authentiek en wijs als in ervaren en kundig. Bij communiceren gaat het om uitwisselen van informatie; om boodschap en doelgroep. Wij ondersteunen organisaties bij het op eigen wijze vertalen van de boodschap en zien toe dat de informatie de doelgroep bereikt en raakt. Is onze inzet ...

Bunde (Limburg)
Online (marketing) communicatie Door de jaren heen is er aardig wat veranderd. In het begin hielden we ons alleen bezig met het schrijven en corrigeren van offline teksten. Inmiddels zijn we gegroeid naar een bedrijf dat ondernemers helpt bij het creeren van een sterke online aanwezigheid. Dat doen we via relevante content zoals zoekmachinevriendelijke (SEO) webteksten, social media posts, blogs, nieuwsbrieven en voor wie het liever zelf doet, hebben we de Bloggen for Business cursus, de blogcoaching en de offertescan. Betekent dit dat we niets meer aan offline communicatie doen? Nee hoor, want soms is het juist de combinatie van beide kanalen waardoor je meer uit je (social media) campagne, je website of webshop haalt. Waarom voor ondernemers? Dat is een bewuste keuze geweest. We kennen de wereld van ondernemers, je hebt al snel het gevoel van onder elkaar te zijn, hebt vaak aan half woord genoeg en dat maakt ons happy. Ze komen ...

Beek (Limburg)
Wij zijn Like Lucy, een bureau gespecialiseerd in strategisch advies, online community building en contentstrategie. Vanuit onze academische achtergrond gaan we voor bedrijven aan de slag met marketing- en communicatievraagstukken, we geven advies en voeren dit uit. We vinden het belangrijk om mensen online samen te brengen. Door consistente en doelgerichte communicatie creëren wij een online community die waarde toevoegt voor een bedrijf. - Strategisch advies - Opstellen van marketing en/of communicatieplan - Uitvoeren merkanalyse - Begeleiding bij corporate of product branding - Opzetten en uitvoeren van een social media campagne - Project management, online strategie en uitvoering. - Heeft u een ander vraagstuk, bel ons gerust en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Maastricht (Limburg)
Het inzetten van social media als aspect van uw bedrijf vergt veel energie, kennis en tijd. Besteed deze belangrijke taak daarom aan ons uit, zodat u zich kunt focussen op andere doelstellingen van het bedrijf. SocialNet Works weet namelijk wat social media voor bedrijven kan betekenen. Door jarenlange ervaring zijn wij uw specialist en partner in het opstarten en inrichten van een Facebook-pagina, het beheren van uw Twitter-account en het krijgen van volgers op LinkedIn... en nog veel meer! Bekijk of wij u kunnen helpen met de opstart of het onderhoud. Of wilt u eerst een strategie creëren en medewerkers of klanten informeren?

Gronsveld (Limburg)
Situated in the most beautiful area of the country just outside Maastricht, we create names, logo's, stationaries, brochures, web sites, advertising campaigns et cetera. Amongst our clients are world leading art dealers, regional health care organisations, national market researchers and an international pharmaceutical company from Germany. What an incredible feeling it was to hear that our campaign did so enormously well in Mexico. Would you believe 100% brand awareness? That is what happens when you Keep it Simple and base your ads on the principle that a doctor is almost as normal as any other human being.

Maastricht (Limburg)
Jonge Honden Communicatie ontwerpt, schrijft, tekent, typt, ontwikkelt, knutselt, creëert en schept ideeën! Wij creëren totaal concepten voor online- én offline communicatie Jonge talentvolle mensen met een doel, die middels communicatie zorgen voor het binden van merk (bedrijf) en doelgroep. Wij geloven in nieuwe communicatie, communicatie vanuit een ander perspectief door gangbare keuzes naast ons neer te leggen en een stapje zijwaarts te doen. Dat is spannend, soms onbezonnen maar wel met een doel; om onszelf én u verder te brengen!

Roermond (Limburg)
Tekst nodig? Voor ondersteuning van een technische bedrijfsvoering? Of bent u logistieke dienstverlener? Studio ForTekst staat voor u klaar: voor het schrijven of redigeren van teksten voor websites, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en gebruiksaanwijzingen. En redactie van jaarverslagen enz. Specialiteit: teksten met een technische of wetenschappelijke achtergrond, of voor logistiek en andere gebieden binnen de bedrijfskunde. Ook vertalingen uit Engels, Duits en Italiaans in het Nederlands. Mijn tarief zal u aangenaam verrassen!

Geleen (Limburg)
The Lingua Franca Academy is a small but very dynamic company. We provide training, coaching and translations. Everything related to language is our passion. Thanks to our broad network of freelancers, we can provide a wide range of works in various fields : translations, copywriting, rewriting, speech coaching, etc. Our scope not only concentrates on European languages, but we also offer Asian languages such as Malay (Bahasa Melayu) and Chinese (Mandarin). Don't hesitate to contact us for any information you might need !

Wijlre (Limburg)
Op het gebied van softwareontwikkelling heeft SystemDeveloper.NL ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in huis. Onze interne kennis strekt van oude programmeertalen zoals COBOL tot de laatste versies van moderne webtalen zoals PHP. Onze tevreden klantenkring is wereldwijd, van particulier tot multinational en profiteert dagelijks van onze innovativiteit en kennis. Daarnaast verzorgen wij professionele hostingoplossingen van standaard webhostingpakketjes tot uitgebreide High Available cluster omgevingen.

Obbicht (Limburg)
Werkzaamheden: communicatieadvies project- en redactiecoördinatie hoofd- en eindredactie tijdschriften/vakbladen contentmanagement maken van interviews schrijven van reportages, achtergrondverhalen, nieuwsartikelen verslag doen van beurzen en symposia teksten voor brochures en folders schrijven voor websites schrijven voor nieuwsbrieven persberichten jaarverslagen schrijven van toneelstukken

Beek (Limburg)
Twizz Marketing Support is ontstaan uit de behoefte van MKB bedrijven aan advies en begeleiding op het vlak van online marketing en communciatie. Een goede (online) marketingstratigie is de figuurlijke stuurman van uw onderneming. U kunt Twizz Marketing Support op projectbasis inschakelen voor al uw (online) marketing- en communicatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan websites, social media, SEO, SEA.

Belfeld (Limburg)
KroftCommunicatie onderscheid zich met name in het bedenken van een krachtig en Creatief concept en dan vooral op het visuele vlak. Dit heeft in het verleden al geresulteerd in mooie applicaties(AR en VR), games en films die wij maakten voor o.a. De Nederlandse Hartstichting, The Gate Group en Brück GmbH.

Helden (Limburg)
Top Office Support biedt u als ondernemer, ZZP-er, vereniging of stichting flexibele, professionele ondersteuning op het gebied van: - Marketing Support - Commerciële Support - Office Management - Workshops

Venlo (Limburg)
MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing. Wij lossen alle Online Marketing vraagstukken op met een glimlach en vertalen onze passie voor het vak in passie voor de klant.

Voerendaal (Limburg)
Wij schrijven professionele persberichten voor €149 per bericht. Als u een bericht laat opstellen, dan voorzien wij u van een op maat gemaakt persbestand.

Maastricht (Limburg)
Jesaijes Communicatie is een adviesbureau dat zich bezig houdt met het brede werkveld van communicatie, marketing en voorlichting.

Sittard (Limburg)
Zie www.enzts.nl. Bedrijf gespecialiseerd in telemarketing activiteiten als aanvulling op tal van marketingcampagnes.

Stein (Limburg)
Strategie | Branding | Marketing | Webdesign

Swalmen (Limburg)
Voor uw opdracht de juiste offerteOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024