Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Apeldoorn

Marketeer in Apeldoorn nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Apeldoorn (Gelderland)
Meer omzet uit je website halen: het kan. Optimus Online helpt jou om gevonden te worden en de bezoekers op je website om te zetten in klanten. Kies voor een van onderstaande onlinemarketingdiensten: • SEO (zoekmachine-optimalisatie) • Conversie-optimalisatie • Trainingen Een van bovenstaande diensten inzetten of allemaal? Wat past bij jouw bedrijf, dat is waar het om gaat. Of maak kennis om te ontdekken wat we nu echt doen. Want wat zeggen nu een paar van die diensten? We bespreken graag waar jij tegenaan loopt met jouw website om met jou te bepalen wat je nodig hebt. Daarbij is ook jouw online reputatie een belangrijk onderwerp. Ben jij klaar om je website verder te verbeteren en zo meer omzet uit je website te halen? Wij staan klaar om je erbij te helpen. Tot gauw.

Apeldoorn (Gelderland)
Intercoaches werkt voor organisaties met deze vragen; 1. Hoe worden we marktgerichter? 2. Hoe krijgen we onze medewerkers mee in het proces naar resultaatgerichter werken met meer aandacht voor de klant? 3. Hoe gaan onze medewerkers ( in onze eigen dienstverlenende) organisatie plezier krijgen in efficiency, klantgerichtheid en goede communicatie? 4. Wat zijn spelregels op het gebied van communicatie en bejegening die eigen competenties kunnen worden?. En hoe train je daar je mensen in? 5. Wie kan mijn eigen trainers volgens het principe van train-de-trainer opleiden? (Wij willen graag kant-en-klare maatwerktrainingen inkopen. Dus ook de trainershandleidingen voor onze eigen collega's. Kan dat?) 6. Wie helpt ons om de eigen medewerkers enthousiast te maken voor een training?

Apeldoorn (Gelderland)
Uw marketingactiviteiten afstemmen op de Franse cultuur U heeft marketing projecten richting Frankrijk en wilt uw aanbod afstemmen op de Franse cultuur.Ik help u bij het vinden van de juiste toon. Door Franse ogen én met een Nederlandse blik benader ik de verschillende aspecten van de marketingmix. Dit houdt onder meer in het onderzoeken van de marktkansen voor een bepaald product of merk, het begeleiden van de introductie van een nieuw product of ondersteuning bieden bij uw (marketing)communicatie. Zo stemt u uw aanbod optimaal af op de Franse consument.

Apeldoorn (Gelderland)
Projectsupport & -communicatie. Administratieve en secretariële ondersteuning voor projectleiders/managers. Helma Besaris verzorgt externe communicatie voor de projectomgeving en interne communicatie voor het projectteam. Zij verwerkt informatie, notuleert en organiseert workshops en netwerkbijeenkomsten.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024