Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Breda

Marketeer in Breda nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Breda (Noord-Brabant)
"Resultaat, kwaliteit, communicatie, goede sfeer, effectief situationeel leidinggeven, ontplooiing en ontwikkeling van management en medewerkers, fijne werkcultuur." Je moet er als ondernemer, leidinggevend en ook als werknemer wel wat voor blijven doen om je klanten te behouden en om nieuwe te vinden... Doet u dat? In voldoende mate? Voor maatwerk in training, advies, begeleiding en sparren bent u als onderneming of als individu bij mij aan het juiste adres. Mensgerichte, praktische en persoonlijke aanpak. Merkbare en meetbare resultaten voor mens èn organisatie. Gebaseerd op jarenlange (inter-)nationale leidinggevende praktijkervaring en up to date kennis. Mijn volledige aandacht, inzet, kennis en enthousiasme voor al uw vragen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Trainingen, advies met concrete plannen, begeleiden, sparren op deze gebieden: - Middenmanagement/bedrijfsorganisatie - Leiding...

Breda (Noord-Brabant)
Yonego B.V. ROI Driven Internet Marketing Yonego started with affiliate marketing activities for third parties like international corporates. During the last several years Yonego was involved in setting up the strategy for internet marketing campaigns and search marketing for numerous medium-sized and large international companies generating millions of revenue for these clients. Yonego ROI Driven Internet Marketing is now a well-respected internet marketing agency with a strong focus on ROI. Yonego operates in 11 different countries with a result driven team of senior internet marketeers. Due to its unique tools and experience Yonego is growing fast, in line with the generated online revenue for its fast growing number of clients. Yonego is a Google AdWords Certified Partner and an active member of IPAN, IAB and the Web Analytics Association. Specialties Search Engine Marketing, Search Engine Optimization, Search Engine...

Breda (Noord-Brabant)
SEO Consulting is een Internet Marketing bureau gespecialiseerd in totaal oplossingen voor websites/bedrijven, met de focus op (SEO) linkbuilding. Online voeren we tal van campagnes om uw websites naamsbekendheid te geven en top posities in de zoekmachines (Google) en andere websites te behalen. Wij verzorgen al jaren SEO, link building, blog building, advertising en Social Media trajecten voor diverse grote en kleine klanten. Ook werken we voor een groot aantal klanten van partnerbedrijven. Dit doen wij met een team van ervaren specialisten waarbij we verder gaan dan de standaard SEO screening van een website. Het optimaliseren en screenen van sites en het adviseren op het gebied van SEO behoren tot onze dagelijkse taken. Dit is echter voor ons de eerste stap in het gehele traject. Linkbuilding met een duidelijk afgebakend doel is de volgende stap om tot een goed converterende site te komen. Transparantie, flexibiliteit en commun...

Breda (Noord-Brabant)
Klik & Steen is een internetbureau die gespecialiseerd is in social media strategiën, social media pages en apps, professionele webshops, innovatieve websites, e-mail marketing, zoekmachine marketing en het design van diverse communicatiedragers. Met onze expertise in bricks retail, e-commerce en internet marketing, zijn we in staat om jouw onderneming via verschillende kanalen goed voor de dag te laten komen. Onze succesfactor is ongetwijfeld de passie, persoonlijke waarde en expertise die we in elke samenwerking steken. Kijk voor meer informatie en klanten die je voor gingen op: www.klikensteen.nl

Breda (Noord-Brabant)
Coördineren en uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek, alsmede bedrijfstak- en concurrentieanalyse. In de loop der jaren heb ik een internationaal netwerk opgebouwd van mensen en bedrijven die werkzaam in marktonderzoek en concurrentieanalyse in verschillende sectoren. Zodoende kan ik altijd een totaaloplossing bieden, al dan niet in samenwerking met collega-professionals in verschillende landen. Daarnaast kan ik goed overweg met SPSS (of PASW); mocht u behoefte hebben aan kwantitatieve (multivariate) data-analyse, dan kan ik deze voor een gunstig tarief uitvoeren.

Teteringen (Noord-Brabant)
Woordmagie - John van Ierland - zet zich met veel plezier in voor het schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren van allerlei soorten teksten. Van advertenties, beleidsnotas, folders, jaarverslagen en relatiemagazines tot complete jubileumboeken. (auteur van 37 boeken) Kortom: Woordmagie levert alle relevante diensten die onder het kopje tekst zijn te plaatsen. Daarnaast voert het bedrijf desgewenst ook de regie over uw projecten; Woordmagie schrijft, redigeert, analyseert, adviseert, organiseert en geeft trainingen... Ook bij u op locatie.

Breda (Noord-Brabant)
Hi! I like stories. I'd like to contribute to writing yours. Here's how I can help. I build identities. For businesses, organizations, or individuals. When just a twist is needed, I can rethink and revamp existing ones. I create concepts for events, internal communication, videos, presentations and infographics. I write creative and long copy, websites, brand books, booklets. I can make up names and taglines. Or edit anything you've written. As long as it's English. So feel free to contact me.

Breda (Noord-Brabant)
Pieterman is dé specialist in klantcontact! Wij adviseren, coachen en trainen in het verbeteren van klantencontact en marktbewerking. Al onze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van attitude en vaardigheden. Dat doen wij door het gewenste resultaat van de opdrachtgever als startpunt en leidraad te nemen. Wij committeren ons 100% aan dit resultaat. Wij zijn inzetbaar op alle niveaus; strategisch, tactisch en operationeel.

Breda (Noord-Brabant)
Wij zijn een jong ambitieus bedrijf gespecialiseerd in marketing advies. Wij maken een marktanalyse, geven advies over het positioneren van uw bedrijf en hoe er kan worden ingespeeld op marktontwikkelingen. Hoe kunt u uw klant het beste bereiken en waren liggen er kansen of kunnen er kansen gecreëerd worden? Wij zorgen dat uw bedrijf zich optimaal kan profileren in de markt.

Breda (Noord-Brabant)
Teamklik & Reclameklik helpen ondernemers en non-profit organisaties met groei van organisatie, team, reclame en bedrijfsresultaat. Teamklik gaat uit van unieke kernwaarden op het gebied van mens marketing en organisatie voor uw groei. Reclameklik gaat uit van innovatieve reclame ontwerpen, productie en montage voor uw bedrijfsuitstraling.

Breda (Noord-Brabant)
Teamklik & Reclameklik helpen ondernemers en non-profit organisaties met groei van organisatie, team, reclame en bedrijfsresultaat. Teamklik gaat uit van unieke kernwaarden op het gebied van mens marketing en organisatie voor uw groei. Reclameklik gaat uit van innovatieve reclame ontwerpen, productie en montage voor uw bedrijfsuitstraling.

Breda (Noord-Brabant)
Nice to Lead You is jouw SEO marketing partner uit Breda. Wij zorgen ervoor dat jij steeds beter zichtbaar wordt in zoekmachines. Waarom kies je voor ons? - Meetbare resultaten, - Flexibele samenwerking, - Altijd inzicht en kansen - Één aanspreekpunt. Meer info op Nicetoleadyou.nl

Breda (Noord-Brabant)
Digital Desert is gestart in 2011 met de volledige focus op zoekmachine optimalisatie. Niet alleen ranken we met veel succes websites van klanten, we hebben ook een enorm groot eigen portfolio aan platformen waarbij het verhogen van het organisch verkeer de prioriteit heeft.

Breda (Noord-Brabant)
Allround journalist, tekstschrijver en eindredacteur met veel ervaring in schrijven en redigeren voor vakbladen, nieuwsbrieven, bedrijfsmagzines en websites.

Breda (Noord-Brabant)
Wij zijn een adviesorganisatie op het gebied van commerciële en administratieve diensten

Breda (Noord-Brabant)
- Social Media trainingen - Social Media Workshops - Verkooptrainingen

Breda (Noord-Brabant)
Bemiddeling voor ZZP'ers


Breda (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024