Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Den Bosch

Marketeer in Den Bosch nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Wil je je doelgroep op een onderscheidende manier bereiken en betrekken bij je bedrijf, organisatie of product? Je doelgroep bewustmaken, voorlichten, testen? Waardevolle content voor je website, nieuwsbrief of social media? Meer interactie met je doelgroep? Nieuwe lezers of bezoekers aantrekken? Een niet-alledaags relatiegeschenk? Meer informatie over het gedrag van je klant? Bedenk dan dat er een (quiz)vragenspecialist bestaat! De Vragenfabriek helpt bedrijven en organisaties om hun doelgroep(en) op een levendige, toegankelijke en onderscheidende manier te bereiken. Door middel van (quiz)vragen. Voor elke boodschap, voor elke doelgroep en rond elk thema. Van Vincent van Gogh tot het riool, van de hersenen tot koffie, van tanden poetsen tot het nieuws, etc. Quizvragenmarketing dus. Maar dat is maar één kant van het verhaal. Ik ben niet alleen een heel nieuwsgierige vragensteller, maar ook een taalprofessional. Freel...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Online marketing strateeg B2B | B2C. Meer merkbekendheid, bezoekers en leads via website en social media Data-gedreven online marketing strateeg (content marketing, social media marketing, SEO). Ik help bedrijven en merken met visie, daadkracht en creativiteit bij het inspelen op een sterk veranderende markt. Ik breng structuur aan in online marketing. Pionieren, innoveren, meten en weten zijn daarin de belangrijkste ingrediënten. Ik ben een denker die doet: ik zet duidelijke lijnen uit maar ik heb ook een gezonde hands-on mentaliteit. Deskundig, creatief en enthousiast. Op basis van insights bedenk ik concepten en campagnes die onderscheidend en vernieuwend zijn. Ik presenteer deze plannen graag en met veel enthousiasme aan stakeholders. Ik omarm innovaties en technologische ontwikkelingen. Samenwerken en overleggen. Ik schakel effectief met collega’s en andere betrokkenen op het gebied van online marketing z...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
AdFontes Communicatie verbindt mensen met merken. Ivonne Smit: communicatiestrateeg voor mkb. Het nieuwe ondernemen = klantgerichter ondernemen en communiceren. Hoe? Ivonne Smit heeft visie op mens en merk. Ook úw merk. Mkb'er en tijdelijk expertise nodig in communicatie / marketing? AdFontes Communicatie: nieuwe inzichten en grip! o antenne in uw organisatie o inspirerende spiegelgesprekken o advies met duurzaam effect o gespreksleiding o slimme teksten en meer Waarom AdFontes Communicatie? Grote maatschappelijke ontwikkelingen vragen om: o standvastigheid in uw merkidentiteit o flexibiliteit in uw vaardigheden, gedrag en omgeving Werkwijze o méér dan klassieke productie en verspreiding van communicatie-uitingen o gesprekspartner voor ondernemers en managers in het mkb o over uw naamsbekendheid, identiteit, imago, klantrelaties o over uw omzetontwikkeling en marktpositie o au...

Rosmalen (Noord-Brabant)
Freelance marketeer Den Bosch Ben je op zoek naar iemand die periodiek hulp biedt bij verschillende marketingvraagstukken op locatie of vanuit huis? Dan ben ik je vrouw! Ik bied hulp als Marketing zzp’er. Afhankelijk van de vraag kijken we samen naar de beste manier om hier de juiste invulling aan te geven. Herken je jezelf in een van deze uitspraken? - “We moeten echt een keer iets met SEO gaan doen…” - “We weten dat bloggen belangrijk is, maar niemand pakt het op…” - “Op de to-do-lijst staat ‘verbeteren van de website’ eigenlijk al te lang.” - “Onze Instagram feed blijft akelig lang leeg maar we hebben zoveel leuks te vertellen.” - “We hebben inhoudelijk goede nieuwsbrieven maar ze zien er nog niet mooi en commercieel genoeg uit”.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
AOT helpt bedrijven op internet. Wij gaan op zoek naar de juiste manieren om het internet in te zetten voor uw business. Het maakt niet uit of u een webshop, website of een fysieke winkel heeft. Er liggen voldoende kansen klaar om gegrepen te worden. In het bijzonder helpen wij webshops met conversie-optimalisatie. We nemen uw webshop onder de loep en komen met verbeteringen die we eventueel ook zelf door kunnen voeren. Daarnaast verzorgen wij ook Facebook marketing op alle fronten; Facebook strategie, organische promotie naar 120.000+ fans, FB-ads campagnes en pagina onderhoud.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Na een grondige analyse liggen creatieve oplossingen vaak voor het grijpen. U zou t zomaar zelf kunnen bedenken. En toch is creatief denken een vaardigheid, het durven doorbreken van vaste patronen. Jeroen Vellekoop en Herbert Wattendorff zijn twee reclameheren met deze vaardigheid, en ja natuurlijk, ook met heel veel ervaring. U had niet anders verwacht...toch? Nee, het zijn geen profilers, dus verwacht geen diepgaande psychologische analyse van uw doelgroep en een dik rapport. Vellekoop en Wattendorff zijn gewoon goed in het bedenken van creatieve concepten.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Niels Sprong Consulting is een onafhankelijk marketing adviesbureau dat begint met het maken van een grondige analyse van uw huidige product en verdienmodel door een korte perdiode mee te draaien op elke afdeling van uw bedrijf. Daarna doen we suggesties voor aanpassingen in uw bedrijfsvoering waar nodig, en bedenken we een passende marketing campagne waarin we vooral gebruik maken van digitale kanalen om uw product of bedrijf te onder de aandacht van de juiste mensen te brengen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
ONLINE MARKETING RESULTS Graag help ik u met een nieuwe website of webshop. Advies en praktische uitvoering van een promotiecampagne, e-mailnieuwsbrieven of een leuke Facebookpagina. 15 jaar marketing vakkennis met name rond introducties van nieuwe producten of diensten. De afgelopen 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in online marketing. Hiernaast ben ik ook docent marketing en E-commerce aan de Avans Hogeschool. Graag help ik mee met uw succes!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Vernieuwingskracht is gericht op "goed" ondernemerschap. Samen leven, samen wonen, samen werken in een land dat goed doet. Ben jij een ondernemer die grote problemen wil oplossen, door zelf de oplossing te zijn? Geen focus op de goede doelen sector, maar goed zaken doen in de zakenwereld. Hoe doe je dat in een snel veranderende markt? Door steeds weer te vernieuwen kun je beter hierop inspelen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Quodsion geeft advies en ontzorgt organisaties op het vlak van online business en communicatie met als doel een verhoogde samenwerking, verbinding of zichtbaarheid op internet van het imago, de brand, het product/dienst of medewerker van de klant. Dit bereikt Quodsion door het optimaal inzetten van o.a. webcare, de corporate website, social business, -collaboration en -media.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Bij mij kunt u terecht voor al uw Online Marketing (SEO, SEA, Social Media, E-mail marketing) en DTP werkzaamheden. Ik geef workshops online marketing en social media. Daarnaast ben ik ook coach. Ik kan u op alle vlakken ondersteuning geven, van online actie plan tot strategisch meerjaren plan voor uw online aanwezigheid, maar ook sales coaching of personal coaching.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Met ruim 10 jaar ervaring is Seogi dé specialist op het gebied van online marketing. Of het nu gaat om Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Adverteren of Google Ads Trainingen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter online presteert. Samen gaan we voor online succes!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Thalatta helpt u met een inspirerende verwoording van het bestaansrecht van uw organisatie, uw missie. Thalatta ondersteunt u met een praktisch bruikbare formulering van het toekomstbeeld van uw organisatie, uw visie. Om daar te komen helpt Thalatta u bij verbetering en vernieuwing van uw marketing.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Uw boodschap laten landen? Z Communicatie is een adviesbureau voor communicatievraagstukken. U kunt bij ons terecht voor zeer diverse communicatiediensten, van strategie tot uitvoering. Z de juiste toon!

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023