Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Eindhoven

Marketeer in Eindhoven nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Eindhoven (Noord-Brabant)
Hi, ik ben Kristy. Een creatieve, communicatieve duizendpoot met een passie voor content in tekst en beeld. Als allround freelance creative houd ik me dagelijks bezig met social content realisatie en graphic design. Als social content manager creëer ik content (fotografie en copy) en strategieën met het doel de online zichtbaarheid van ondernemingen te vergroten en te verbeteren. Ik geloof in de kracht van Instagram en beheer Instagram accounts van A tot Z. Hierdoor bespaar je als ondernemer tijd en energie en tegelijkertijd wordt jouw Instagram feed de perfecte online etalage van jouw business! Met mijn liefde voor tekst, typografie en beeldwerk zet ik als graphic designer de wensen van opdrachtgevers om in visuele content. Ik help ondernemers met het vertellen van hun verhaal, door onderscheidende grafische vormgeving en communicatie. Van complete brand identity tot flyers en van menukaarten tot brochures. Met mijn gr...

Eindhoven (Noord-Brabant)
Nicole de Boer begon Nicole communiceert in 2009, na een carrière in de profit- en non-profitsector. Ze is freelance PR- en communicatie-adviseur. Nicole communiceert smeedt interessante verbanden, waarbij ze samenwerkt met organisaties en bedrijven in de zakenwereld, non-profit- en creatieve & innovatieve sector. Als freelancer kan ze gericht gebruik maken van haar uitgebreide netwerk van professionals en leveranciers, met rake communicatie als resultaat. Heb je iemand nodig die observeert en luistert, iemand die je helpt wijs te worden uit de chaos, iemand die succesvol overbrengt wat je wilt delen met je doelgroepen, en met anderen aan wie je nog niet eens had gedacht? Of ben je op zoek naar verrassende en onverwachte oplossingen die resultaat opleveren? Dan zoek je PR en communicatie op maat, en dat is precies wat Nicole communiceert doet.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Six Fingers is het enige bedrijf in de Benelux dat werkt met een database vol succesvolle cases uit de hele wereld. En deze zetten we graag in om voor jouw bedrijf tot onderscheidend vermogen te komen binnen de branche waarin jij werkt. Wij willen continue leren. Van alles om ons heen. En deze kennis delen we vervolgens graag met onze klanten. Zo brengen wij de buitenwereld binnen. In een constante zoektocht ontdekken wij organisaties die zich helder onderscheiden in hun markt. Leren hoe deze bedrijven zich losmaken van de grote massa en de principes vervolgens toepassen is ons dagelijks werk. Ben jij benieuwd wat je van het Japanse Sample Lab kunt leren? Of van het Mexicaanse Kidzania? Voorkom je ook graag dat je het wiel opnieuw uitvindt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Teksten schrijven niet jouw ding? Dan laat je het mij toch doen! Als tekstschrijver met een achtergrond in marketing en communicatie help ik je aan teksten die scoren. Van converterende webteksten, overtuigende klantinterviews en lekker leesbare SEO-blogs tot boeiende medewerkersportretten, kraakheldere persberichten en pakkende vacatureteksten.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Admonks adviseert, coacht en ondersteunt organisaties op het gebied van online marketing en e-commerce. Dus ben jij op zoek naar een ijzersterke partner voor strategische vraagstukken, online advertising, SEO of online marketing trainingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Je wordt er nooit slechter van, beloofd!

Eindhoven (Noord-Brabant)
MSM Support helpt al meer dan 30 jaar ondernemers en marketeers met hun technische uitdaging. Van CRM en marketing automation tot het opzetten van Social Media campagnes of e-mail sequences. Als u niet meer weet hoe het aan elkaar geknoopt moet worden, of wat er uberhaupt mogelijk is, dan zijn wij uw partij.

Eindhoven (Noord-Brabant)
Orange Couch is letterlijk een oranje bank waar iedereen op kan plaatsnemen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, een evenement te organiseren hebt of een nieuwe impuls wilt geven aan je marketing en communicatie: bij Orange Couch zit je goed!


Eindhoven (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024