Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Haarlemmermeer

Marketeer in Haarlemmermeer nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Hoofddorp (Noord-Holland)
Head to Head Media is een onafhankelijk full service mediabureau. Full service in de zin dat wij reclamebureau én mediabureau in één zijn (Head to Head & Vlam). Wij specialiseren ons in marketing- en mediastrategie / advies en positionering. We zijn aangesloten bij Aegis (de twee na grootste mediaconglomeraat op het gebied van media inkoop binnen Nederland en ter wereld) waardoor we de inkoopkracht hebben van een grote partij en dus zeer scherpe tarieven gegarandeerd zijn. Zelf is Head to Head Media een relatief klein bureau, waardoor we juist het voordeel kunnen bieden van gerichte service en volle aandacht. Zoals eerder vernoemd, hebben we ook een reclamebureau onder hetzelfde dak genaamd VLAM, voor creatie en concept, gericht op merkactivatie. Daarbij zijn wij in het bezit van ons eigen onderzoeksoftware, waardoor we zelf intern gedegen en kwalitatief marktonderzoek kunnen uitvoeren. Je kunt dan denken aan nul...

Hoofddorp (Noord-Holland)
Linked People helpt organisaties om met inzet van social media en internet, bedrijfsdoelen slimmer te realiseren! Wij kennen de nieuwe regels van internet 2.0 en social media. Wij helpen u te komen tot een adequate internetstrategie. Het opbouwen en beheren van communities. Wij adviseren u hoe je internet en social media inzet voor marketing en communicatie. Hoe je klanten en burgers echt betrekt bij je organisatie. Hoe je croudsourcing en co-creatie op organisatieniveau kan inzetten. Hoe je creatieve en vernieuwende en kostenbesparende vormen van digitale dienstverlening kan opzetten. Hoe je met behulp van internet 2.0 en het Web 3.0 je organisatie efficiënter en innovatiever kunt maken (slimmer werken). Enwat dit betekent voor cultuur en leiderschapsontwikkeling.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Cruzado-Internetdiensten bestaat uit een team van Internet Marketing specialisten gevestigd in Nieuw Vennep. Wij houden ons bezig met het specialiseren en helpen van midden en klein bedrijf tot multinationals om de inkomsten die zij genereren uit hun websites te verhogen. Of uw bedrijf nu al enige jaren op de kaart staat of wellicht een startende onderneming betreft, weerhoud ons niet om uw online succes te vergroten. Meer kwalitatieve bezoekers, meer omzet en meer conversies wat zich zal resulteren in een nieuwe klant of opdrachtgever in de vorm van een internet lead.

Schiphol-Rijk (Noord-Holland)
VisibleDreams helpt ondernemers om online effectief te zijn. Wij zijn een full service marketingbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van online presence in elke vorm. Dit omvat het ontwikkelen van mooie en functionele websites, logo's, huisstijlen, search engine marketing, social media campaigning, Google Adwords en remarketing. Goede dienstverlening en tevreden cliënten zijn bij ons heilig. Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partij? Uw opdracht is bij ons in goede handen.

Hoofddorp (Noord-Holland)
SocialWize is een jong bedrijf waar we met hart en ziel werken aan internet en social media marketing campagnes en creatieve concepten met een crossmediale invalshoek. Onze ideeën zijn gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen met een hoge betrokkenheid van social media. De kracht van SocialWize is, dat ze net als social media jong en nog lang niet uitontwikkeld is. Hierdoor staan we dicht bij de ontwikkelingen die mensen aanspreken.

Zwanenburg (Noord-Holland)
Effectiv Communicatie biedt u alle kennis onder een dak om alle communicatie van uw bedrijf te verzorgen. We hebben denkers op strategisch gebied om uw ideeen te concretiseren en doeners om de uitvoering van uw acties en uitingen te verzorgen. Omdat we in het verlengde van uw bedrijf werken en de gave beheersen om precies te begrijpen waar u in de markt wilt staan en wat u nodig hebt, kunt u ons prima zien als 'externe marketingafdeling'.

Hoofddorp (Noord-Holland)
fotografie: professionele en betaalbare bedrijfs- en familiefotografie marketingcommunicatie copy en content, communicatieadvies, interim-communicatiemanagement, uitvoering en begeleiding marketingcommunicatie


Vijfhuizen (Noord-Holland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024