Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Leeuwarden

Marketeer in Leeuwarden nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leeuwarden (Friesland)
Organisatie ondersteuning voor evenementen en (internationale) beurzen. Profit en non-profit sector. Communicatieondersteuning zoals persberichten, correspondentie, gastspreker op evenementen is regelmatig een onderdeel van mijn freelance opdrachten Sterk in communicatie, planning en overall-view Personal Assistant ondersteuning zoals virtual assistant en tijdelijke vervanging Mariska Organiseert werkt nauw samen met Graphical Solutions www.graphicalsolutions.nl: av-media, concept-design, digital signage

Leeuwarden (Friesland)
Mijn drijfveer achter Studio Cupido is het ondersteunen van jou en je bedrijf met creatieve campagnes, social media en (influencer) marketing. Soms heb je een “buitenstaander” nodig om de dingen net even van een ander perspectief te bekijken. Of misschien wil je deze keer een campagne op een geheel nieuwe manier aan vliegen. Met op-maat-gemaakte creaties gaan jij en je merk online knallen!

Leeuwarden (Friesland)
Communicatiestrategieën bedenken en uitvoeren, van groot tot klein, van online tot offline, dat is wat ik doe. Zit u met een communicatievraagstuk? Contact opnemen kan altijd.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024