Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Maastricht

Marketeer in Maastricht nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Maastricht (Limburg)
Communicatiebureau Wis & Waarachtig heeft meer dan 12,5 jaar ervaring in het adviseren bij en realiseren van communicatieoplossingen. W&W is bedreven op drie gebieden: regie en uitvoering van online communicatie, algemene communicatievraagstukken en letters, woorden en zinnen. We zijn werkzaam in het hele land en hebben Maastricht en Amsterdam als uitvalsbasis. Opdrachtgevers zijn onder andere MECC Maastricht, Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek, DSM en gemeente Maastricht. We make it personal. Want communicatie is persoonlijk. We zien onszelf als eigenwijs en willen dat ook zijn. Eigen als in authentiek en wijs als in ervaren en kundig. Bij communiceren gaat het om uitwisselen van informatie; om boodschap en doelgroep. Wij ondersteunen organisaties bij het op eigen wijze vertalen van de boodschap en zien toe dat de informatie de doelgroep bereikt en raakt. Is onze inzet ...

Maastricht (Limburg)
Het inzetten van social media als aspect van uw bedrijf vergt veel energie, kennis en tijd. Besteed deze belangrijke taak daarom aan ons uit, zodat u zich kunt focussen op andere doelstellingen van het bedrijf. SocialNet Works weet namelijk wat social media voor bedrijven kan betekenen. Door jarenlange ervaring zijn wij uw specialist en partner in het opstarten en inrichten van een Facebook-pagina, het beheren van uw Twitter-account en het krijgen van volgers op LinkedIn... en nog veel meer! Bekijk of wij u kunnen helpen met de opstart of het onderhoud. Of wilt u eerst een strategie creëren en medewerkers of klanten informeren?

Maastricht (Limburg)
Jonge Honden Communicatie ontwerpt, schrijft, tekent, typt, ontwikkelt, knutselt, creëert en schept ideeën! Wij creëren totaal concepten voor online- én offline communicatie Jonge talentvolle mensen met een doel, die middels communicatie zorgen voor het binden van merk (bedrijf) en doelgroep. Wij geloven in nieuwe communicatie, communicatie vanuit een ander perspectief door gangbare keuzes naast ons neer te leggen en een stapje zijwaarts te doen. Dat is spannend, soms onbezonnen maar wel met een doel; om onszelf én u verder te brengen!

Maastricht (Limburg)
Jesaijes Communicatie is een adviesbureau dat zich bezig houdt met het brede werkveld van communicatie, marketing en voorlichting.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024