Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Nijmegen

Marketeer in Nijmegen nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nijmegen (Gelderland)
Pasklaar communicatie helpt bedrijven hun product of dienst in de markt te zetten en zo effectief mogelijk te communiceren met (potentiële) klanten, opdrachtgevers en medewerkers. We helpen bij vragen als: Hoe kiest u de beste communicatiemix? En hoe zet u dit vervolgens effectief en efficiënt in? Hoe zien klanten u en hoe wordt u gevonden? Pasklaar Communicatie adviseert over de beste marketing/communicatiestrategie en zorgt ervoor dat content en media perfect op elkaar zijn afgestemd. Naar wens verzorgt Pasklaar Communicatie vervolgens ook de publiciteit voor uw dienst of product. Content creatie Pasklaar Communicatie heeft een jarenlange ervaring met (web)redactie en begeleiding van redactionele projecten, zowel in print, online als voor social media. Wij zijn sterk in het vertalen van technische materie naar een niet-technische doelgroep en verzorgen opdrachten voor diverse klanten in de energie, ICT- en instal...

Nijmegen (Gelderland)
PromoDigital is een jonge en flexibele organisatie, gevestigd in Nijmegen, en richt zich op alle branches binnen het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in Zoekmachine Adverteren, Web Analytics, Zoekmachine Optimalisatie en Conversie optimalisatie. Wij zorgen voor relevante bezoekers op uw website. Wij monitoren en analyseren deze bezoekers en richten uw website optimaal in, zodat deze bezoekers overgaan tot de actie die u wilt! Bijvoorbeeld het plaatsen van een order, het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een reservering of het aanmelden op een nieuwsbrief. Wij denken graag in oplossingen en elk project is voor ons weer een nieuwe uitdaging. Wij volgen alle ontwikkelingen, op het gebied van online marketing op de voet, en zijn gecertificeerd voor alle diensten van Google die wij aanbieden. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een passend en professioneel advies. Voor ons is geen klant hetzelfde, daarom: PromoDi...

Nijmegen (Gelderland)
STORYDEPARTMENT is het bedrijf van San Sperber - van mij dus! Je kunt bij mij terecht voor ijzersterke content; in copy of video. Ik heb 20 jaar ervaring als tekstschrijver en communicatieadviseur. Mijn specialisme is tegenwoordig video, maar de liefde voor schrijven roest nooit. Dus ook voor een goede tekst, artikel, interview of reportage (op papier of digitaal) kun je op mij rekenen. Jij wilt je publiek bereiken, je verhaal vertellen, mensen warm maken voor jouw doel. Jij zoekt iemand die menselijk, persoonlijk en toegankelijk kan schrijven en filmen! iemand die het grote geheel overziet. Maar die ook kleine opdrachten niet uit de weg gaat. Iemand met wie je prima kunt sparren. Met wie samenwerken een feestje is? Kortom, iemand met wie je kunt lezen en schrijven? Dan moet je echt even langs Storydepartment!

Nijmegen (Gelderland)
Ik zorg ervoor dat je relevant blijft in deze snel veranderende digitale wereld. Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om te groeien. Je realiseert je dat aanpassing nodig is om relevant te blijven in de snel veranderende digitale wereld van vandaag. Hallo, ik ben Bas van Lieshout. Ik hou van strategiseren en het implementeren van de nieuwste digitale marketingtactieken. Ik ben er voor ondernemers om het maximale uit hun bedrijf te halen door een perfecte combinatie van strategie, marketing en technologie. Mijn missie is om ondernemers volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Ik streef ernaar om dit te doen via Skillable.nl waar we diensten en advies aanbieden om je resultaten te laten behalen met digitale marketing.

Nijmegen (Gelderland)
Mariska Media helpt bedrijven om hoger in zoekmachines zoals Google te komen door middel van: - geoptimaliseerde teksten (SEO) voor uw website; - zakelijk bloggen om hoger in zoekmachines te komen en om een expertstatus te bereiken; - social-mediastrategie; - contentmarketing; - vertalingen Engels - Nederlands. Mariska Media... - levert maatwerk; - werkt snel en nauwkeurig. Mariska Media bestaat uit Mariska van Dasselaar, SEO-specialist, auteur, tekstschrijver en vertaler. Dankzij haar studies informatica en Engelse Taal en Cultuur en relevante werkervaring weet zij taal en informatica handig te combineren.

Nijmegen (Gelderland)
MARC VAN DE LOGT creatieve communicatie ontwerpt websites en webshops in een gebruiksvriendelijk content management systeem, complete huisstijlen, gedrukte media waaronder: brochures, flyers, advertenties en billboards. Verzorgt en ontwerpt digitale nieuwsbrieven, fungeert als sparringpartner voor marketing-communicatieconcepten en optimaliseert websites voor zoekmachines! Een totale oplossing voor het MKB! Daadkrachtig, resultaatgericht en flexibel!

Nijmegen (Gelderland)
iBasic is een professionele websitedeveloper opgericht in Nijmegen. Of het nu gaat om een bedrijf dat pas gestart is of om een bedrijf dat al een aantal jaren op de markt opereert, onze websites zijn voor ieder bedrijf geschikt. Daarnaast helpen wij u graag met het ontwikkelen van huisstijlen, visitekaartjes en logo's, Samen met u kijken we graag wat het geschiktst is voor uw bedrijf om zo succesvol de eerste stappen te zetten op de digitale snelweg.

Nijmegen (Gelderland)
Alles over social media: - advies - training - campagnes Zus.je is van de partij voor alles wat met social media te maken heeft, of het gaat om een training of een strategie, een Facebook-pagina of een marketingadvies. Zus.je draait haar hand ook niet om voor een weblog of een online-community. Hoe dan ook: je kunt Zus.je er er goed bij hebben.

Nijmegen (Gelderland)
Plan to Behaviour werkt op een praktische en creatieve manier door kennis (sociale psychologie, bedrijfskunde, marketing, etc) te combineren met de praktijk. Deze sterke koppeling tussen kennis en praktijk is wat Plan to Behaviour uniek maakt in het werkveld en ervoor zorgt dat wij u als bedrijf in de goede richting helpen.

Nijmegen (Gelderland)
Onze werkzaamheden bestaan uit het structureel optimaliseren van de online marketingactiviteiten van onze klanten. Samen met u en onze partners werken wij aan het bepalen en behalen van uw online marketing doelstellingen. Uw online marketingactiviteiten nemen wij desgewenst volledig uit handen.

Nijmegen (Gelderland)
Freshmindsz is een marketing- en communicatiebureau in de breedste zin van het woord. Van eventmanagement tot het schrijven van webteksten en van offline strategie tot social media. Freshmindsz helpt graag om een stukje te ontzorgen
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024