Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Rotterdam

Marketeer in Rotterdam nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Rotterdam (Zuid-Holland)
Communicatiestructuren en kanalen veranderen door de ICT- en webevolutie razendsnel. Dé informatiebron bij uitstek voor zowel particulieren als bedrijven is het internet. Consumenten en bedrijven zoeken naar en beschikken kosteloos over de juiste informatie via het web en staan voortdurend met elkaar in verbinding in sociale netwerken. Zij verwachten van u als bedrijf dat u zich online steeds meer profileert én dat u de interactie aangaat in deze sociale netwerken. De stijgende populariteit van mobiel internet bevestigt dit eens te meer: iedereen is altijd en overal online. Slim op het web Om online aanwezig te zijn, heeft u een ruime keuze in weblogs, websites en webshops. De ene al mooier dan de andere. Maar wat vooral belangrijk is, is de vindbaarheid ervan in de zoekmachines voor de juiste (lees: voor u relevante) bezoekersdoelgroep. ->Wij helpen u slim gebruik te maken van het internet, waarbij een efficië...

Rotterdam (Zuid-Holland)
"If at first the idea it not absurd, then there is no hope for it" - Albert Einstein. Innoveren is scherp zijn, uniek zijn, de wereld een beetje beter of anders willen maken. Een succesvolle innovatie voegt waarde toe aan uw bedrijf. Samen met experts uit verschillende vakgebieden ben ik er om dit te bereiken. Om voor u een vernieuwende strategie te ontwikkelen, te analyseren waar de kansen liggen, brainstorm sessies te begeleiden, concepten te ontwikkelen, oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken en de ideeën succesvol te realiseren en te implementeren. Heeft u een idee voor een product maar kent u de markt niet zo goed? Heeft u een idee wat uitontwikkeld moet worden tot een maakbaar product en heeft u daar geen ervaring mee? Zou u graag uw organisatie sturen op aantoonbare feiten maar weet u niet hoe? Heeft u ideeën voor een innovatie of bent u benieuwd welke oplossing ik voor uw bedrijf zou kunnen be...

Rotterdam (Zuid-Holland)
Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in digitale marketing, grafisch ontwerp en webdesign. Wij richten ons op starters, zelfstandige ondernemers, vzws en KMOs die de zichtbaarheid van hun bedrijf aanzienlijk willen verhogen voor hun doelgroep. We zijn een team van jonge, gepassioneerde ondernemers die hun krachten bundelen om zo tot een mooi en doelgericht resultaat te komen. Dat doen we samen met u. Bij ons staat u, als klant, centraal. Tijdens de projecten nemen we de nodige tijd om te luisteren naar wat u wil realiseren met uw aanwezigheid op het internet. Daarbij gaat onze aandacht naar uw product of dienst, de markt, de doelgroep(en) die u wilt bereiken, etc. Wij zijn ontzettend enthousiast om van uw opdracht een mooi project te maken. Wij gaan tot het uiterste en trachten steeds om op een vernieuwende manier uit de hoek te komen. Wij willen enkel het beste voor u en uw bedrijf.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Tegenwoordig worden we 24/7 geprikkeld door allerlei vormen van beeld. Zowel bewust als onbewust, daarom is het belangrijk dat uw boodschap duidelijk wordt overgebracht en erbovenuit springt. Op zijn Rotterdams Welldone Pictures is een jong Rotterdams productiebedrijf met een passie voor alles wat met beeld te maken heeft. Duidelijke taal met een artistiek randje is hoe je onze videos kan omschrijven. Wij maken zowel online als offline content, onder andere corporate, videoclips, commercials, fashion en brandvideos. Wat wij vooral belangrijk vinden is de nauwe samenwerking met de klant, van concept tot eindproduct. En omdat op elk potje een deksel past, past ook voor elk budget een productie, zowel low end als high end. Door een breed netwerk van professionele freelancers zijn we altijd in staat een deadline te halen. Wij werken voor oa: Heineken O'Neill Zumo Fashion

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vanuit een passie voor marketing, branding en ondernemen is We Orange opgestart door twee jonge ondernemers. Om jou een duidelijk beeld te kunnen geven van wat we precies doen en waar we voor staan hebben we onze onderneming in twee facetten opgedeeld. Communicatie en Creatie. COMMUNICATIE Aan de communicatie kant biedt We Orange bedrijven verschillende dienstverleningen en producten aan. Zo kun je bij We Orange terecht voor websites, webshops, drukwerk, websiteoptimalisatie, huisstijl ontwerp en voor het ontwerp van marketing uitingen. CREATIE Heb jij een idee die je niet weet te vermarkten? Wij helpen je graag! Met onze kennis van marketing, websitebouw en met onze creativiteit is de basis binnen no-time gelegd. Nadat de fundering is gelegd denken we graag samen met je verder om het idee echt rendabel te maken!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Rex Communicatie is het fullservice marketingcommunicatieadviesbureau dat bij u past. Klein genoeg om niet vast te lopen in een piramidestructuur en torenhoge prijzen, en groot genoeg om alle communicatiedisciplines in huis te hebben. In alle bescheidenheid, effectieve resultaten voor grote en kleine merken. Ook bij u in de regio. U bent bij ons dus in goed gezelschap. Met korte lijnen geven onze ervaren, getalenteerde en veelzijdige medewerkers, concreet invulling aan de communicatiedoelstellingen van verschillende bedrijven en organisaties. Hoewel wij natuurlijk nog steeds traditionele reclameproducten als advertenties in tijdschriften en brochures voor nationale- en internationale klanten ontwerpen, verleggen we ons specialisme steeds meer richting internetmarketing.

Rotterdam (Zuid-Holland)
VKOZ is een Rotterdams evenementenbureau. Wij zijn goed in het organiseren van zakelijke, sportieve en culturele evenementen. En in het verzorgen van alle communicatie daaromheen. De kracht van een onvergetelijk event zit in een perfecte voorbereiding. Daarom bedenken en coördineren we alles tot in de kleinste details. Wij gaan voor de allerbeste bezoekerservaring, zodat jij zonder zorgen je doelstelling behaalt. Interim eventmanager nodig? Op een cruciaal moment valt een project- of eventmanager uit. Wat nu? Onze ervaren eventmanagers zijn interim beschikbaar. Dat betekent dat wij in mum van tijd bijspringen om het evenement tot een goed einde te brengen. VKOZ maakt van jouw event een onvergetelijk moment. Bekijk vkoz.nl voor meer informatie.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Carrièrepoort ondersteunt uw organisatie om te vitaliseren, dat zorgt voor ruim 10% meer winst en tot 17% minder verzuim en verloop! Voor ons betekent vitaliseren dat uw medewerkers efficiënt/effectief (samen)werken, werkplezier ervaren, leiderschap en regie laten zien. Middels een van de meest uitgebreide vitaliteitscans van Nederland, de VitaliteitsAPK, brengen we de mate van organisatie- en medewerkersvitaliteit in kaart. Met de uitkomsten bieden we zinvol advies en meetbaar effectieve interventies en producten. Deze producten zijn natuurlijk ook los te bestellen. Denk aan management development, loopbaancoaching en -training, outplacement, burn-out coaching, communicatietrainingen en incompany-programma's. Carrièrepoort, werk(t) door!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Als freelance marketing- en communicatieadviseur heb ik ervaring opgedaan in zowel de profit als de nonprofit sector: zoals woningcorporaties, theater (-makers), gemeenten en marketingbureaus. Ik werk graag voor kleine (startende) bedrijven, adviesbureaus en zzp-ers. Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe websites en het verbeteren van bestaande sites. Ik kan ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een huisstijl en POS materiaal. Ervaring als tekstschrijver: nieuwsbrieven (20.000+ abonnees), redactie websites, divers POS materiaal en drukwerk. Over onderwerpen als : voeding & recepten, culturele evenementen, life sciences en ambtelijke documenten. Bekijk voor meer informatie mijn website of Linkedin-profiel!

Rotterdam (Zuid-Holland)
Modern Minds is een verzameling van internet-minded professionals die enerzijds nieuwe concepten ontwikkelen en in de markt zetten en anderzijds organisaties begeleiden bij online aanwezigheid en online ondernemen. De kennis en ervaring van onze mensen ligt op het gebied van online en offline retailen (cross-channel marketing, QR Codes, marketingmaterialen), zoekmachine marketing (SEO/SEA/SEM) en communicatiestrategieën. We hebben ervaring in zowel grote als kleine organisaties en weten vaak met weinig kosten, veel te bereiken (guerilla-marketing, merkbeleving, hoog in organische Google resultaten).

Rotterdam (Zuid-Holland)
Vertel mij, hoe bijzonder is uw verhaal, bedrijf, product of dienst? Wie bent u, wat is uw stijl en uw cultuur? Wat is uw authentieke verhaal? Als tekstschrijver kruip ik in uw hoofd. Met uw verhaal ga ik de dialoog aan met de lezer die u wilt bereiken. Sinds 1993 schrijf ik als tekstschrijver voor ideële organisaties, de overheid, commerciële bedrijven en een kennisinstituut. Mijn (web)teksten zijn bondig, wervend en inhoudelijk sterk. Mijn tweede natuur is coördineren; ik werk planmatig en analytisch.

Rotterdam (Zuid-Holland)
 iMARCOM is een ervaren en professioneel full service bureau dat vraagstukken oplost op het gebied van internet, marketing en communicatie. Wij zijn gevestigd in Delft. iMARCOM is graag uw partner bij het ontwikkelen van webshops, webdesign, websites met CMS, webapplicaties, logo's en huisstijlen. Daarnaast geven wij concreet en uitvoerbaar marketing en communicatieadvies. Klik hier voor onze website!

Hoogvliet (Zuid-Holland)
We’re a Creative & Digital Marketing Agency, focused on #athletes and #brands. A full service agency where, based on customer insights - creativity, technology and innovation come together. We obtain these insights by combining data with qualitative and quantitative research. We help reshape and accelerate your digital reality. Starting with the identity and the use of marketing strategies and then getting to the tools of digital marketing.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Onder de naam LYNX tekst vorm advies verzorg ik commerciële (tekst)producties zoals advertorials e.a. long copy. Daarnaast actief als ghostwriter en hertaler van (semi)wetenschappelijke publicaties naar lekentaal, en als recensent van marketing- en managementboeken. Kennisgebieden/specialisme: grafisch en industrieel ontwerp, (interieur)design, ergonomie, e-learning, kennismanagement, CRM, klantcontact, marketing.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Enthousiaste marketeer met brede online marketing ervaring (Website bouwen, SEO, SEA, Affiliate marketing, Social Media, E-commerce, etc.). Mijn kennis heb ik "on the job" verkregen. Denk hierbij aan: zelf affiliate websites bouwen , internationale affiliate campagne managen, webshops managen, SEO / SEA campagnes opzetten, inbound marketing strategy opzetten, en nog veel meer interessante projecten.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Conciso financiële redactie helpt bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening effectief communiceren met klanten, personeel, aandeelhouders en media. Wij schrijven persberichten, websites, brochures, nieuwsbrieven en (artikelen voor) relatiemagazines. Daarnaast adviseren wij over de opzet en inzet van verschillende communicatiemiddelen.

Rotterdam (Zuid-Holland)
As a freelancer I provide media related services in various sectors. My core business is the development of creative concepts, making movies and to advice companies on their media strategy. In a short time I worked for companies such as BAM, ProRail and de Nieuwbouw. My work can best be described as a media consultant.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Afgestudeerd in Strategisch Product Design aan de faculteit industrieel ontwerpen van de TU Delft en op zoek naar opdrachten. Ik kijk analytisch en kritisch naar een bestaande situatie en combineer kansen in de markt en sterke punten uit de organisatie om tot innoverende product ideeën te komen en om deze te implementeren.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Cruzu Studio is een creative marketing agency met specialisatie in social media en muziekproductie. Dankzij jarenlange professionele ervaring en hoge mate van toewijding ben je aan het juiste adres voor persoonlijke, meedenkende en kwalitatieve oplossingen.

Rotterdam (Zuid-Holland)
TwiFa is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het beheren van social media pagina's als Facebook en Twitter. Ook maakt TwiFa voor bedrijven reclame via social media. Lees meer op www.twifa.org of mail ons via info@twifa.org

Rotterdam (Zuid-Holland)
Inzetbaar voor project-management en communicatiewerkzaamheden. Speciale vaardigheden: (eind)redactie, schrijven, organiseren van events, social media, contentmanagement.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Social Media en Relatiemarketing support voor makelaars en vastgoedondernemers. Focus op gebruik nieuwe media en woonbelevingscommunicatie voor huizenverkoop.

Rotterdam (Zuid-Holland)
Freelance journalistieke en communicatieve werkzaamheden. Schrijven van teksten, beheren van sociale media tot bedrijfsvideo's en reclamecampagnes,


Rotterdam (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024