Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Tilburg

Marketeer in Tilburg nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Tilburg (Noord-Brabant)
Freelance consultant (en docent / trainer) met ruime ervaring in o.a. het opstellen en beoordelen van bedrijfsplannen, (marketing)strategie, marktonderzoek (kwantitatief, kwalitatief, desk research) en het doorgronden van verschillende markten, het begeleiden van startende ondernemers en het coachen van afstudeerders / studenten. Verder ook ervaring in doceren aan diverse groepen studenten. Daarnaast ruime ervaring in het hoger onderwijs, o.a. als docent, curriculumontwikkelaar, lid van een examencommissie en projectleider (o.a. Digitaal toetsen). Voorbeelden van uitgevoerde projecten: * Opstellen compleet bedrijfsplan voor een landelijke radiozender (conform overheidseisen), inclusief een zeer gedetailleerd financieel plan, marketingplan / go-to-market strategie en een uitgebreid overzicht van de organisatie. Hiervoor heb ik de radiozender volledig doorgelicht (inclusief administratie). * Het doorlichten van de strategie van een r...

Tilburg (Noord-Brabant)
E-Way Out Mobiel Dicteren is een begrip op het gebied van spraak naar tekst. Het is niet meer nodig zelf uw gedachten, rapporten en gespreksverslagen uit te werken: met één telefoontje spreekt u uw tekst in en ontvangt u het dictaat perfect uitgewerkt binnen 24 uur retour. Voor ons team van ruim 20 acurate medewerkers is dit hun dagelijks werk. Daarnaast kunt u bij E-Way Out terecht voor secretariële ondersteuning, management support, notuleerservice, telefoonservice en persoonlijke assistentie (PA). E-Way Out Mobiel Dicteren: u spreekt in, wij werken uit! Algemene Informatie Steeds meer organisaties stappen over op flexibel, tijd- en plaatsongebonden werken. E-Way Out levert uiteenlopende ondersteunende kantoordiensten aan diverse grote en kleine organisaties. Dat varieert van dicteer- en telefoondiensten tot uitgebreide secretariële ondersteuning. Door toepassing van moderne informatie- en communicatiemid...

Tilburg (Noord-Brabant)
Picaro is een eigenzinnig bureau op het gebied van communicatie, in de ruimste zin van het woord. We hebben inmiddels zon 20 jaar ervaring, en zijn thuis op een groot aantal maatschappelijke terreinen, zoals Gezondheidszorg, Arbeidsmarkt, Justitie, Onderwijs, Financiële wereld, (Jeugd)zorg, Kunst en Cultuur. Communicatie is niet alleen ons werk, het is ook onze passie. En die passie delen we graag met onze klanten! Wij zijn er van overtuigd dat je je werk het beste doet, als je je beperkt tot die terreinen waar je hart werkelijk ligt. Voor ons zijn dat: Tekst en communicatieadvies , Project- en interimmanagement, Workshops en training. De werkzaamheden van onze tak Workshops en training bestaan uit: procesbegeleiding, facilitatorschap, het organiseren en geven van workshops en trainingen, intervisie, en het begeleiden van veranderingen. Meer info op www.picaro-online.nl.

Tilburg (Noord-Brabant)
TekstMeester is een veelzijdig marketingbureau dat staat voor trefzekere teksten en vindbare websites. Neem TekstMeester in de arm voor: - Teksten: (her)schrijven, corrigeren, redigeren - SEO-teksten: Met een specialisatie in SEO, brengt TekstMeester je website hoger in Google met ijzersterke SEO-teksten. Door de combinatie met copywriting, ben je bij TekstMeester niet alleen verzekerd van meer bezoekers voor uw site, maar ook van meer klanten. Kortom, een beter vindbare website met een hogere conversie! - Juridische en zakelijke teksten: TekstMeester is gespecialiseerd in zakelijke, informatieve, juridische en wetenschappelijke teksten.

Tilburg (Noord-Brabant)
Onze core specialisatie zit in de drukwerkwereld. We hebben overeenkomsten met een divers scala aan drukkerijen en bieden zodanig een hele scherpe prijs/kwaliteit verhouding. We hebben een "DOE" mentaliteit en assisteren klanten persoonlijk bij keuzes en mogelijkheden. Waar gewenst hebben wij een ontwerpersteam zitten die uw wensen mogelijk maken. We werken resultaat gericht en niet urengericht. Een extra specialisatie is Social Media. Ons platform SocialReady zorgt voor een gemakkelijk beheer van al uw social media activiteiten! Check: www.socialready.nl

Tilburg (Noord-Brabant)
Een totaalconcept neerzetten waarin alles klopt. Goed, doordacht en onderscheidend. Een ontwerp dat opvalt, uw boodschap overbrengt en commercieel succes genereert. Dat is wat wij doen. Het doel staat hierin centraal of het nu over branding, websites of communicatie gaat wij zorgen dat het meewerkt aan uw succes. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van exclusieve on- en offline communicatie middelen, brand design, corporate identity, webdesign & development en 3D artist impressions. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tilburg (Noord-Brabant)
Ik ben een Marktonderzoeker/Project Manager met meer dan 20 jaar ervaring binnen marketing-gerelateerde vraagstukken. Mijn expertises: -Marktonderzoek & Consultancy -Project- en programmamanagement -Marketingspecialist -Customer Experience Expert -Customer Succes Manager -Product Owner & Product Manager -Data-analyse -Accountmanagement Ik ben flexibel inzetbaar, zowel op projectbasis als voor een langdurige interim-opdracht. Met welke uitdaging kan ik jou verder helpen? Laat het me weten!

Berkel-Enschot (Noord-Brabant)
QForma laat haar klanten groeien dankzij internet. We bieden niet alleen een website en internet marketing middelen, maar een doordachte strategie die aantoonbaar voor groei zorgt. Te beginnen met het beter communiceren van uw onderscheidende kenmerken, gevolgd door groei in bezoekersaantallen. En op termijn groei in omzet, dankzij meer leads en sales via uw website. Universitaire achtergrond, proactiviteit en de synergie binnen ons dienstenpakket maken QForma onderscheidend.

Tilburg (Noord-Brabant)
Mijn naam is Anne en ik ben een marketing en communicatie specialist. Een energieke en enthousiaste persoonlijkheid met uitgebreide 'brand marketing' ervaring. Zelfstandig met goede organisatorische kwaliteiten om projecten te realiseren van concept tot uitvoering. Sterke communicatieve vaardigheden met uitstekend netwerk. Flexibel, gemotiveerd, gestructureerd, met oog voor detail.

Tilburg (Noord-Brabant)
Ik ben zelfstandige, Ik heb 15 jaar ervaring als senior marktonderzoeker bij diverse onderzoeksbureaus. Ik ben beschikbaar voor het samenstellen van vragenlijsten, hercoderen, data cleaning, analyse en rapportage. Mijn activiteiten als marktonderzoeker combineer ik met mijn bedrijf als ritueelbegeleider. Ik help mensen bij het voorbereiden van en voorgaan in een uitvaartdienst.

Tilburg (Noord-Brabant)
Wij bouwen en optimaliseren WordPress websites en Woocommerce webshops. Als Stuurlui bedenken we ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om online te groeien. We bouwen en beheren ook leadbuilding campagnes voor onze klanten. Hiervoor zetten we o.a. Google Adwords, SEO, Linkbuilding en Social Media Advertising in.

Tilburg (Noord-Brabant)

Tilburg (Noord-Brabant)

Tilburg (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024