Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Zaanstad

Marketeer in Zaanstad nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zaandam (Noord-Holland)
IK MAAK U ZICHTBAAR OP HET INTERNET Wilt u een website die bezoekers omzet in klanten? Een Adwords campagne die geld oplevert? Creatieve webteksten die u hoog in de zoekmachine brengen? Ik help MKBers met het behalen van hun online succes. Adwords, SEO en uw website vormen een geheel. Als een van de drie niet goed is levert het niet de optimale resultaten. Uw website is niet langer een visitekaartje online, het is een verkoopkanaal. Laat mij u helpen de online bezoeken om te zetten in klanten. Hoe? Laten we dat bij een kop koffie bespreken. Ik drink hem het liefst zwart zonder suiker.

Zaandam (Noord-Holland)
Sinds 2008 ben ik werkzaam voor diverse partijen om hun social media strategie op te stellen of te verfijnen. Ik ben gespecialiseerd in online reputatie management, webcare, strategie en campagne. Vooral gericht op het aangaan van de dialoog, niet zozeer op het snel binnenhalen van veel likes/fans. Het gaat mij om de langdurige inzet van social media. Ik verzorg zowel het totaalpakket: van concept tot uitvoering, als de ondersteuning in de vorm van training en advies.

Zaandam (Noord-Holland)
Inbrands is jouw nieuwe collega op de marketing afdeling. We zijn een jong online marketing bureau, gelegen in een van de oudste straatjes van Zaandam. Wat we precies doen? Wij helpen ondernemers digitaal te groeien met slimme online marketing. Samen met jou duiken we in je onderneming en zorgen we dat we de doelstellingen behalen die nodig zijn om jouw bedrijf online succesvol te maken.

Koog aan de Zaan (Noord-Holland)
Brand Engineers verzorgt online marketing voor het MKB. Wij helpen ondernemers met het bouwen van mobielvriendelijke websites, maken websites vindbaar in Google en beheren Facebook advertentiecampagnes.

Zaandam (Noord-Holland)

Assendelft (Noord-Holland)

Zaandam (Noord-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024