Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Zoetermeer

Marketeer in Zoetermeer nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zoetermeer (Zuid-Holland)
In 2003 heb ik het tekstbureau C-wise opgericht waarmee ik me als tekstschrijver kon specialiseren in het stileren van websites. In de praktijk betekende dat voornamelijk veel teksten schrijven voor nieuwe websites, het adviseren van klanten over internetcommunicatie en het oh zo belangrijke up-to-date houden van de inhoud van websites. Na drie jaar heb ik gekozen voor een sabbatical, omdat er nog zoveel andere leuke dingen te doen zijn! Toch keek ik met veel plezier terug aan mijn C-wise tijd en daarom ben ik in 2007 weer van start gegaan als copywriter. Dit keer met een uitbreiding van mijn horizon naar de offline wereld (brochures, persberichten, magazine-artikelen) en met een uitstapje tussen februari 2009 en april 2010 naar de overheid als interim communicatieadviseur. Angela Puggioni. Voor alles wat met tekst en communicatie te maken heeft! www.angelapuggioni.nl

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ouwerkerk Tekst & Advies is een full service communicatiebureau en telt vier medewerkers en is vooral actief in de wereld van bouwen en wonen. De werkzaamheden waarvoor Ouwerkerk Tekst & Advies wordt ingezet, variëren van tekstuele activiteiten voor websites, (verkoop)brochures, (jubileum)boeken, magazines, nieuwsbrieven, columns, opinies en aanbestedingen. Daarnaast vragen opdrachtgevers Ouwerkerk Tekst & Advies ook voor communicatieadviestrajecten, zowel op corporate als op projectniveau. Door de journalistieke achtergrond en contacten met verschillende media helpt Ouwerkerk Tekst & Advies regelmatig bedrijven en organisaties om hun boodschap op een gestructureerde wijze in de (vak)bladen te brengen. Dit noemen wij redactionele marketing.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
Ik geloof dat ik jouw lef, inzet en ambitie zodanig kan aanspreken dat je van jouw onderneming een succes maakt. Ik beloof dat ik de zelfzekere ondernemer in jou scherp krijg en scherp houd. Als deskundige op het gebied van het ondernemen kan ik jou bijstaan op tal van gebieden binnen jouw (startende) onderneming. Complexe situaties doorgrond ik snel en ook weet ik de vinger op de zere plek te leggen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat er altijd een passende oplossing komt. Ik houd er rekening mee dat de oplossingen van vandaag geen problemen vormen voor morgen Met respect voor jouw kennis en ervaring laat ik je inzien welke keuzes er zijn bij het laten groeien van je bedrijf.

Zoetermeer (Zuid-Holland)
GrassHopper Communicatie ondersteunt u bij uw communicatie-uitdagingen van strategisch advies tot vertaling in concrete acties en creatie van middelen. Dit kan als "losse" opdracht" en als ad interim opdracht. In een wereld die zeer snel verandert, is het zaak dat u authentiek communiceert. Dus op een manier die bij u en uw klanten past. Dat bepaalt de inhoud van uw boodschap en de manier waarop. Geen ingewikkelde modellen en geen "social media-goeroe-gedoe", maar een Marketing- & Communicatie-aanpak die klopt en werkt!

Zoetermeer (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024