Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Marketeers in Zwolle

Marketeer in Zwolle nodig?
Met ruim 1.100 aangesloten marketeers vindt u altijd de marketeer die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van marketeers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de marketeer met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Zwolle (Overijssel)
Hier ben ik goed in: focus & positionering | concepten & innovaties | marketing strategieën | buiten kaders denken & functioneren als ideeën-machine Tienvoorzeven bestaat uit mijzelf en een sterk netwerk van gespecialiseerde professionals.Door te werken zonder vaste dienstverbanden ben ik in staat om flexibel te zijn en per case te bepalen welke kwaliteiten nodig zijn om het beste resultaat te behalen. Focus, positionering, strategie. Een doel, en daar mee de kans op succes, behaal je alleen met de juiste focus. Focus betekent allereerst kennis over de personnen in een organisatie. Daarnaast leg je het DNA vast en maak je een scan van de producten en/of diensten. Als laatste is belangrijk waar mogelijkheiden liggen om te groeien. Tienvoorzeven heeft een methode ontwikkeld waarmee bovenstaande onderzocht wordt. Gegarandeerd een enorme eye-opener. Dit is de basis van een unieke positionering en succesvolle marketing-str...

Zwolle (Overijssel)
Sinds 2001 houd ik mij bezig met het matchen van kwaliteiten en talenten van mensen met organisaties die hen de ruimte willen geven voor verdere ontwikkeling. Veel plezier beleef ik aan het proces van strategische werving, het vinden van talenten en hen binnenhalen bij mijn opdrachtgevers voor een duurzame match. Mensen zijn vaak bescheiden over hun kwaliteiten. Wekelijks optimaliseer ik CV's, die vervolgens velen al snel aan een passende baan hebben geholpen. Sinds 2008 wordt ik ook op uurbasis ingehuurd door organisaties om strategisch, sneller en goedkoper te werven. Daarnaast zetten zij mij vanwege mijn out-of-the-box denkwijze en bedrijfskundige achtergrond graag in voor strategische sparringsessies.

Zwolle (Overijssel)
Open en transparant: bij 1 kilo tekst is 1 kilo ook echt 1 kilo. Niet meer, niet minder. Geen verrassingen achteraf. Hoe die kilo vervolgens wordt samengesteld is per opdracht afhankelijk. Samen kijken we naar het gewenste resultaat en hoeveel gram tekst, social media ondersteuning of marcom-advies daar het best bij past. Zo krijg je bij 1 kilo tekst altijd waar je om vraagt!

Zwolle (Overijssel)
Ervaring : Toen ik 15 was, heb ik samen met mijn neef een BV opgericht over social media reclame, Grote investeerders vonden het een goed idee en het begon goed te lopen. Door de jaren heen weet ik alles over social media en online marketing.

Zwolle (Overijssel)
Online vindbaarheid voor het MKB Easy to deal with, betrokken, resultaat gericht. Online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. -zoekwoordenonderzoek -concurrentie analyse -seo-scans -linkbuilding

Zwolle (Overijssel)
Keyroute verzorgt trainingen en coacht mensen die in de sport (willen) werken. Zo verzorgen sollicitatietrainingen (eigen methode opgezet), maar ook webinars.

Zwolle (Overijssel)
All-icia maakt animaties voor bedrijven om een product of dienst uit te leggen.

Zwolle (Overijssel)
zelfstandig redacteur/tekstschrijver


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024