iCrossMedia

Voorthuizen (Gelderland) - vakgebied Marketing-communicatie
Met iCrossmedia maken wij Commercials en Filmproducties voor bedrijven, instellingen, omroepen etc. Bovendien kunnen wij het gehele Corporate Image opfrissen indien gewenst, of de website in een nieuw jasje steken.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in NarrowCasting, SEO en Social Media Marketing. Wij bieden de mogelijkheid van totale opzet, onderhoud en begeleiding.
iCrossMedia geeft een eigen dagelijkse internetkrant uit met daarin alles wat zich wereldwijd afspeelt op het gebied van Social Media en Social Media Marketing. Zo houden wij u in één oogopslag op de hoogte van wat zich in deze voor velen schimmige wereld afspeelt. Hiernaast kunt u klikken op de banner van de iCrossmedia Daily en op uw gemak eens lezen wat zich zoal afspeelt in de ongrijpbare virtuele wereld van platforms, vriendengroepen, forums etc. Die wereld is onderdeel van een nieuwe manier van zichtbaar zijn. Deze wereld kan voor u, de oude reclamefolder zijn, in een nieuw jasje. Al die grote groepen mensen hebben één ding gemeen, zij geven hun mening en spuien die opinie ook over uw product of dienst, zonder dat aan u te vragen. Zij kunnen goed over u spreken en worden ambassadeur van uw bedrijf of dienst maar het kan ook andersom. Daarom moet ook u zichtbaar zijn en meepraten. Wij zijn er om u te helpen en om u wegwijs te maken in deze onnavolgbare wereld van Twitteraars, Forums.. de wereld van Sociale Media.
Wij zijn een Marketing/Reclamebureau met een eigenzinnige visie, innovatief, trendsettend en visionair.
Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers.
Wij werken tevens voor het MKB.
Op zoek naar een goede en betaalbare marketeer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
iCrossMedia
Vakgebied: Marketing-communicatie

Adres
Hoofdstraat 178
3781 AK Voorthuizen (Gelderland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020