Home > Bedrijvengids > Marketeer > Gelderland > The Freelance Connection

The Freelance Connection

Lochem (Gelderland) - vakgebied Marketing-communicatie
The Freelance Connection
The Freelance Connection verzorgt al meer dan 15 jaar marketing en communicatie die werkt. Eigenaar en tekstschrijver Richard Schippers werkt graag aan teksten voor veeleisende opdrachtgevers.

Uw verhaal ondersteunt uw reputatie en is de basis voor gezonde groei. Elke onderneming heeft aandacht en waardering vanuit de markt nodig. Dat gaat niet vanzelf. Bereid u voor op vele vragen over uw klanten en doelgroepen.

WAAROM RICHARD SCHIPPERS?
Ik geloof in de kracht van het geschreven woord. In verhalen die inspireren en mensen in beweging zetten. Ik bouw mee aan het verhaal van organisaties en ondernemers die weten wat een goede tekstschrijver toevoegt.

Ik ben breed inzetbaar: als copywriter, interviewer, redacteur, vertaler of bedrijfsjournalist. Voor sommige klanten ben ik ook communicatieadviseur.

Ik help ondernemingen internationaal beter concurreren. Mijn specialisaties zijn B2B, technologie, gezondheidszorg en technische dienstverlening.

Mijn opdrachtgevers in de sector techniek zijn vaak ondernemingen met internationale ambities, die ook in het Engels op niveau hun doelgroep willen aanspreken en overtuigen.

WAT HEB IK TE BIEDEN??
Commerciële en wervende teksten, bijvoorbeeld voor websites, persberichten, email-campagnes, brochures en ander verkoopmateriaal.

Prettig leesbare artikelen voor vakbladen, relatiemagazines en nieuwsbrieven, mede op basis van (ook telefonische) interviews met uw klanten en/of medewerkers.

Communicatie in het Engels die meer is dan een rechtstreekse vertaling van uw webpagina's, nieuwsberichten, jaarverslag of jubileumboek.

Brede ervaring met jaarverslagen: financieel, sociaal, MVO, waar nodig volgens de GRI-richtlijnen, in elk geval met marketingkracht.

WILT U MEER WETEN?
Neem vrijblijvend contact op om uw doelen en wensen te bespreken. Of kijk eerst op www.freelance-connect.com, bijvoorbeeld om te zien hoe u de juiste tekstschrijver kiest.

? +31 (0)573-255467
? info@freelance-connect.com

Websites
Artikelen en interviews
Nieuwsbrieven
Persberichten
Jaarverslagen
Case studies
White papers
Jubileumboeken
E-books
Op zoek naar een goede en betaalbare marketeer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
The Freelance Connection
Vakgebied: Marketing-communicatie

Adres
Hugo de Grootlaan 24
7241 HM Lochem (Gelderland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022