Home > Bedrijvengids > Mediator > Noord-Brabant > Briljant Mediation

Briljant Mediation

Hilvarenbeek (Noord-Brabant) - vakgebied Mediation
Briljant Mediation heeft goed opgeleide mediators, die gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten en in conflicten in de gezondheidszorg. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het bemiddelen bij echtscheidingen. Dit doen zij onder de naam "hulpbijscheiding.nl". Na de algemene uitleg leest u hier meer over.

De mediators van Briljant Mediation, zijn ervan overtuigd dat door het toepassen van mediation een oplossing kan worden gevonden in geschillen die mensen bezig houden.

In het dagelijks leven zien we dat de wijze van communicatie de laatste jaren sterk is veranderd. Door de steeds sneller wordende maatschappij, nemen mensen onvoldoende de tijd om naar elkaar te luisteren. Door een onjuiste beeldvorming ontstaan dan vaak misverstanden die kunnen uitmonden in conflicten.

Ook zien we dat mensen bij geschillen vaak, ten koste van alles, hun gelijk willen halen, waarbij men niet schroomt om te dreigen een advocaat of zelfs een rechter in te schakelen. In procedures die dan ontstaan is uiteindelijk maar één winnaar. De verliezende partij blijft (soms) met teleurgestelde gevoelens achter. De beschadiging in de onderlinge verhoudingen kunnen onherstelbaar groot zijn.

Bij het toepassen van mediation wordt gewerkt aan een oplossing die voor beide partijen acceptabel is en die mogelijkheden biedt voor een verdere samenwerking of omgang met elkaar. Hierdoor hebben beide partijen na afloop een goed gevoel en ontstaat er voldoende vertrouwen voor samenwerking in de toekomst.

Bij Briljant Mediation zullen we er alles aan doen om de meest waardevolle belangen van partijen boven tafel te krijgen, waaruit men vervolgens zelf de oplossingen formuleert.

Vandaar: Briljant Mediation, waardevol is in al zijn facetten

kijk voor nadere informatie op www.briljantmediation.nl

Informatie over "hulpbijscheiding.nl":

Naast een professionele mediation opleiding zijn de mediators goed thuis in het bemiddelen bij ( echt) scheidingen.

Wat kunt u van ons verwachten: wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat partners in een scheiding op goede en respectvolle wijze uit elkaar kunnen gaan.
Daarmee bedoelen wij, dat u ook in de toekomst weer verder moet kunnen gaan met uw leven en dat u tevreden terug kunt kijken naar een relatie die u heeft afgesloten.
Is dat eenvoudig? Zeker niet, echter wij zullen ons optimaal inspannen om dat doel te bereiken. Niet alleen de twee scheidende partners zijn daarin belangrijk, maar ook de aandacht en zorg voor anderen die bij de scheiding worden betrokken
( bijvoorbeeld eventuele kinderen ) zijn daarin voor ons belangrijk.

Zoals gezegd de mediators van hulpbijscheiding hechten er veel waarde aan om een scheidingsproces goed en zorgvuldig te laten verlopen. Dit doen we door maatwerk te leveren en specifieke aandacht te geven aan de zorgen en omstandigheden waar u in een scheiding tegen aan zult lopen. Wij vinden dat mensen die te maken krijgen met een scheiding deze niet als last in hun verdere leven bij zich moeten dragen. Ons doel is om met veel aandacht en zorgvuldigheid het scheidingsproces op te pakken en voor een ieder goed af te ronden. Wilt u meer informatie of lezen wie wij zijn ? Kijk dan op www.hulpbijscheiding.nl
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Briljant Mediation
Vakgebied: Mediation

Adres
Schutsboom 84 a
5081 PB Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024