Home > Bedrijvengids > Mediator > Noord-Holland > Buis & Blekkingh Mediators en Trainers

Buis & Blekkingh Mediators en Trainers

Grootebroek (Noord-Holland) - vakgebied Mediation
Buis & Blekkingh Mediators en Trainers
Ik ben Karin Blekkingh, en ik ben een betrokken, zeer ervaren en doortastende registermediator. De menselijke maat staat bij mij altijd voorop.

Ik werk sinds 2008 als gecertificeerd familiemediator. Ik doe gemiddeld 40 tot 50 zaken per jaar.

Mijn vak is het professioneel begeleiden van echtparen en samenwonenden in hun scheidingsproces tot aan het moment dat partijen werkelijk juridisch en financieel uit elkaar zijn. Bij een scheiding dient wettelijk een echtscheidingsconvenant gemaakt te worden. Dat is een contract waarin de belangrijke afspraken tussen de gescheiden partners worden geregeld. Denk aan alimentatie, verdeling van geld en goederen, pensioenafspraken, afspraken over de woning etc. Dat dient heel zorgvuldig te gebeuren, zeker met een eigen huis, want de gevolgen van een onzorgvuldige afhandeling van uw financiën zult u nog jaren later ondervinden. ons bureau werkt daarom samen met een gerenommeerd administratiekantoor. Bij aanwezigheid van kinderen moet ook een ouderschapsplan gemaakt te worden. Daarin worden de onderlinge afspraken over de kinderen geregeld. Denk aan kinderalimentatie, bezoekregelingen, afspraken over huisvesting, co-ouderschap en andere regelingen. Dat die processen zorgvuldig en deskundig worden begeleid is erg belangrijk, want een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, vooral als er kinderen in het geding zijn. Wij maken samen met u de berekeningen voor de kinder- en eventueel partneralimentatie, zodat u van begin tot eind zelf inzicht en regie houdt over deze kosten. Het is belangrijk dat de gevolgen van een scheiding voor alle partijen zo optimaal als mogelijk worden geregeld, niet alleen wat betreft de contracten, maar vooral ook de emotionele kanten ervan. De gevolgen van een scheiding zijn blijvend en dienen daarom met respect en zorgvuldigheid te worden afgehandeld. Overigens heb ik veel ervaring met moeilijke scheidingen en ook die kunnen meestal zonder advocaten en rechtszaken tot een goed einde gebracht worden. Als het voor u beiden echt heel erg moeilijk is om goed in gesprek te blijven, bieden wij u zonder extra kosten aan de mediation door twee mediators (man en vrouw) te laten doen. Dat werkt in die situaties vaak heel goed.
Buis & Blekkingh besteedt aan alle aspecten professionele aandacht, zodat de scheiding, hoe naar ook, niet erger hoeft te zijn dan strikt noodzakelijk. Investeren in een "goede, zorgvuldige en vooral respectvolle" scheiding kan heel veel narigheid voorkomen! Ik ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org en bij de rechtbanken Noord-Holland en Midden-Nederland. Ik ben eveneens mediator voor de Raad van State. Alleen gecertificeerde én gekwalificeerde familiemediators mogen zich aansluiten bij de Raad en bij de rechtbanken en mogen toevoegingen aanvragen voor hun cliënten. Een toevoeging betekent dat u toch kunt kiezen voor mediation als uw inkomen niet toereikend is om het uurtarief te kunnen bekostigen.
U kunt dan de mediation laten uitvoeren voor een vaste bijdrage van
€53 of €102.
Ons bureau zorgt er vervolgens ook voor dat echtscheidingsbeschikking via de rechtbank wordt ingeschreven bij de Burgerlijke stand van uw gemeente.

Zie voor verdere details www.buisenblekkingh.nl
Een eerste intakegesprek van maximaal een uur is gratis.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Buis & Blekkingh Mediators en Trainers
Vakgebied: Mediation

Adres
Zesstedenweg 152
1613 KC Grootebroek (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020