Home > Bedrijvengids > Mediator > Zuid-Holland > Dé Arbeidsmediators B.V.

Dé Arbeidsmediators B.V.

Dordrecht (Zuid-Holland) - vakgebied Mediation
Dé Arbeidsmediators B.V.
De mediators van Dé Arbeidsmediators B.V. zijn zo overtuigd van de kracht van arbeidsmediation dat zij vanuit een landelijk netwerk professionals bij arbeidsproblematiek inzetten.

WIE ZIJN WE?
De aangesloten arbeidsmediators zijn ervaren MfN-registermediators voor wie transparantie, doelmatigheid en efficiëncy in arbeidsmediation vanzelfsprekend is. Wij houden ons bezig met het begeleiden van partijen in de oplossing van alle vormen van arbeidsproblematiek waar zij zelf niet meer uit lijken te komen. Het kan dan gaan om een ernstig verstoorde werkrelatie, om een groeiend verschil van inzicht over de kwaliteit van functioneren of over de samenwerking, maar ook aan situaties zoals een haperende terugkeer in het werk vanuit de arbeidsongeschiktheid, of wanneer er een voornemen bestaat om de arbeidsverhouding met elkaar te gaan beëindigen.
Wij komen op verzoek in actie als partijen er zelf niet meer uit dreigen te komen, maar ook preventief, voor dat een probleem onhoudbaar wordt en escalatie dreigt.
In alle gevallen geldt dat met onze aanpak binnen mediation de communicatie tussen partijen vlot getrokken kan worden. Bij communicatie hoort beweging en bij beweging hoort ruimte voor oplossingen.
Dé Arbeidsmediators vinden het van belang om de doorlooptijd van een mediationtraject, zeker als er ook sprake is van arbeidsongeschiktheid, zo kort mogelijk te laten zijn.
Hoe lang een mediationtraject duurt is wel afhankelijk van de bereidheid van partijen om tot een oplossing te komen. Er moet in ieder geval ruimte zijn om naar elkaar uit te spreken en/of te verduidelijken wat standpunten zijn, maar belangrijker nog wat achterliggende belangen zijn. Als dit goed gebeurt, is het vele malen makkelijker om snel en tegen relatief lage kosten tot een duurzame oplossing te komen.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Dé Arbeidsmediators B.V.
Vakgebied: Mediation

Adres
Burgemeester de Raadtsingel 21
3311 JG Dordrecht (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2018