Home > Bedrijvengids > Mediator > Limburg > De ScheidingsManager

De ScheidingsManager

Maastricht (Limburg) - vakgebied Mediation
De ScheidingsManager
Steeds meer mensen die overwegen of al beslist hebben uit elkaar te gaan laten hun (echt)scheiding verzorgen door De ScheidingsManager. De ScheidingsManager regelt ALLE ZAKEN omtrent een (echt)scheiding, inclusief de juridische afhandeling. De ScheidingsManager is gecertificeerd door het NMI (www.nmi-mediation.nl) en internationale ADR register (www.adr-register.com/nl) en heeft alle kennis en disciplines (juridisch, fiscaal, financieel & psychologisch) in huis om uw (echt)scheiding op een rustige maar bovenal vakkundige & onpartijdige manier af te handelen. Als (echt)scheidingsmediator zijn wij dus eigenlijk projectleider tijdens het scheidingsproces, aldus Rob Hirsch. Buiten onze eigen brede deskundigheid beschikken wij over een groot netwerk aan deskundigen, zowel binnen als buiten onze organisatie, waaronder: advocaten, fiscalisten, financieel planners, notarissen, orthopedagogen, psychologen, etc. Wij kijken daarom niet alleen naar de zakelijke juridische afwikkeling van de scheiding, maar wij begeleiden het GEHELE PROCES van begin tot het einde.

De problemen en vragen die op iemand afkomen bij een scheiding, maar ook bij het verbreken van een geregistreerd partnerschap of het beëindigen van samenwonen, zijn talrijk. Denk hierbij aan: alimentatie, de (eigen) echtelijke woning, opgebouwde pensioenen, vermogen, evt. schulden, verzekeringen, verdeling van gezamenlijke eigendommen, de juridische papierhandel en wellicht het belangrijkste onderwerp: de kinderen.

Als er kinderen onder de 18 jaar bij de scheiding betrokken zijn is een ouderschapsplan noodzakelijk en maakt deel uit van het (echt)scheidingsconvenant. Het ouderschapsplan verplicht scheidende ouders ertoe om alle afspraken betreffende de kinderen zoals verdeling van de zorg, de kosten van de kinderen, communicatie en overleg en alles wat met de opvoeding te maken heeft, vast te leggen en heeft dus juridische waarde. Het kind speelt dé centrale rol bij het opstellen van een ouderschapsplan.
Sinds 1 maart 2009 is het ouderschapsplan een verplicht onderdeel van het echtscheidingsconvenant en moet door de rechter worden goedgekeurd. Alleen met een onafhankelijke partij aan tafel kunnen zaken op de juiste manier in kaart worden gebracht.

Daarom bemiddelen wij ik ook bij de totstandkoming van een ouderschapsplan. De (echt)scheiding en de afhandeling daarvan verloopt daardoor soepeler, waardoor de communicatie tussen ex-partners mogelijk blijft, wat weer ten goede komt aan de ontwikkeling van de kinderen. Helaas zien wij dat er nog veel kinderen de dupe worden van de scheiding van hun ouders, terwijl we problemen in hun latere leven juist kunnen voorkomen door bewuster om te gaan met de ervaringen die zij rond de scheiding beleven.

Kortom: De ScheidingsManager adviseert en begeleidt mensen om in goed overleg tot een oplossing te komen en de gehele scheiding van A tot Z te realiseren, inclusief de gehele procedurele (juridische) afhandeling richting advocaat, rechtbank en betreffende gemeente!

Oprichter Rob M.J. Hirsch is deskuding en heeft als professional jarenlange ervaring in (echt)scheidings- mediation, bemiddelingen, begeleiding, coaching en advies en is gecertificeerd door- en ingeschreven bij- het Nederlands Mediation Instituut NMI (www.nmi-mediation.nl) en het ADR Internationale Register (www.adr-register.com/nl).

Rob M.J Hirsch nodigt u uit voor een GRATIS ADVIESGESPREK waarin u samen met u partner al uw vragen kunt stellen en Rob M.J. Hirsch zichzelf aan u zal voorstellen en zijn specifieke persoonlijke werkwijze uitgebreid mondeling zal toelichten!
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
De ScheidingsManager
Vakgebied: Mediation

Adres
Mockveld 12
6224 JL Maastricht (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020