Home > Bedrijvengids > Mediator > Noord-Holland > Karen Schloszer

Karen Schloszer

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Mediation
mediation, coaching en paralegal services

Ik ben Karen Schloszer, 45 jaar, moeder van twee fantastische kinderen en woonachtig in de rivierenbuurt in Amsterdam.

Mijn maatschappelijke carrière kenmerkt zich door dienstverlenende beroepen die het vragen empathies vermogen te hebben, verzorgend te zijn en je letterlijk in dienst van een ander te stellen in voornamelijk de juridische sector in de functie van juridisch secretaresse, paralegal, management assistente, mediator en coach.

Door mijn privé ervaringen, mijn jongste zoon is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger waardoor je gezinsleven op zijn kop staat en wat enorm aanpassingsvermogen van iedereen in het gezin vraagt, heb ik destijds een coach ingeschakeld om hiermee te leren omgaan voor mijn zoon, ons gezin en mijzelf. Ook hierdoor heb ik een andere kijk gekregen op het vak mediation/ coaching. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over het leven, hoe belangrijk communicatie is, maar vooral ook veel over mijzelf. Het heeft mij doen inzien dat mijn opgedane ervaringen en gevolgde opleidingen voor het beroep van mediator/coach en mijn persoonlijke motivatie om mensen te willen helpen ik een belangrijke toevoeging kan zijn in communicatie tussen partijen.

Waar in te zetten
Een mediator/ coach kan ingezet worden in gezinssituaties waar onrust is, tussen ouders onderling, tussen ouders en kinderen, tussen kinderen onderling door bijvoorbeeld pubergedrag, kinderen met speciale behoeftes, een moeizaam huwelijk, algehele problematische communicatie, problemen op school, opvoedkundige problemeneigenlijk overal waar partijen graag samen willen zijn maar totaal niet op een lijn zitten en niet meer met elkaar kunnen communiceren. Partijen moeten wel een duidelijk doel hebben aangezien mediation/ coaching een gezamenlijke inzet van iedereen vraagt die erbij betrokken is.

Bij conflictbemiddeling ga ik hierin nog een stapje verder door een actieve rol te spelen in de communicatie, de regie zelf in handen te nemen omdat persoonlijke omstandigheden het onmogelijk maken echt met elkaar te kunnen praten en te kunnen luisteren.

Wat ik vooral geleerd heb in de afgelopen jaren is dat het soms heel belangrijk is om hulp te vragen en hulp te krijgen om weer de neuzen de goede richting in te krijgen, problemen aan te pakken waardoor alles er soms weer anders uit ziet! Dit beroep geeft mij de mogelijkheid mijn vaardigheden en ervaringen te combineren en kan ik zeggen dat ik dit met passie doe en graag als klankbord, adviseur of probleem oplosser fungeer.

Doordat ik een vast samenwerkingsverband ben aangegaan met een advocaat\mediator hoeft er geen nieuwe partij bij betrokken te worden als zaken door een advocaat moeten worden bekrachtigd, kan er direct geschakeld worden en staat u niet voor financiële verassingen. U ontvangt van mij na een eerste gesprek een duidelijke opsomming van de te verwachten kosten voordat wij aan de slag gaan.
Twijfel niet langer en neem contact met mij op!
(Edit)

Zij heeft de kennis voor een professionele paralegal in huis
Apr 12, 2014 by Advocatenkantoor van Heeks
Tijdens mijn afwezigheid is mijn kantoor in de vertrouwde handen van Karen.
Zij heeft de kennis voor een professionele paralegal in huis.
Perfecte Coach, mediator & paralegal
Apr 10, 2014 by Laura
Zeer goede mediator met veel ervaring
Organic Themes
Copyright 2014 All Rights Reserved karen schloszer
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Karen Schloszer
Vakgebied: Mediation

Adres
Rooseveltlaan 47
1079 AC Amsterdam (Noord-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020