MasterAdvice

Westerhoven (Noord-Brabant) - vakgebied Mediation
Masteradvice Mediation biedt u meer dan 25 jaar kennis en ervaring in begeleiden binnen conflicten.

Naast MfN en ADR geregistreerd familie mediator, rechtbank mediator, Financieel Planner, hypotheekadviseur en NLP- (relatie) coach.

De kinderen zijn het belangrijkste en hun belangen dienen gewaarborgd te worden, zie hiervoor onze website www.kindenechtscheiding.nl

Verder specialisaties zijn; een relatie beëindiging met een eigen woning, onderneming(en) en (complexe) juridische, fiscale en financiële situaties.

Verder werkt Masteradvice Mediation samen met gecertificeerde budget coach die al tijdens de mediation ingeschakeld kan worden en de periode na de scheiding financieel kan begeleiden.

Een vechtscheiding is een keuze!

Als het even niet goed loopt of men wil scheiden is het raadzaam om snel actie te ondernemen. Hoe eerder hoe beter, de kans op een effectief traject is dan groter.

Als er kinderen bij betrokken zijn is het belangrijk om te behouden wat er nog is.

Partners voor elkaar zijn is (misschien) voorbij maar ouders blijf je voor het leven!
De kinderen hebben hier niet voor gekozen.

Binnen een echtscheiding of een relatie beëindiging zijn er veel onzekerheden en ziet men door “de bomen het bos” niet meer. Als mediator begeleid ik u om het pad door het bos te maken en te volgen.

Mijn naam is Jack van Sabben.

Ik ben sinds 1991 getrouwd met Marion en samen hebben we 5 kinderen en 5 kleinkinderen. Voor ons beide is dit het tweede huwelijk. Wij hebben beiden een scheiding doorgemaakt en ondervonden welke uitdagingen je daarentegen kan komen. Nu hebben we een samengesteld gezin waarin we allen ons best doen en waar we trots op zijn!

Belangrijk is dat we eerst kennis maken, daarom is een eerste afspraak vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we waar het om gaat, het ‘klikt’ en of ik wel de juiste persoon ben.

U kunt mij bereiken op 06-284 88 052.

Als RechtbankMediator is het voor mij mogelijk om een toevoeging Raad voor Rechtsbijstand per persoon aan te vragen, waardoor de kosten van de bemiddeling door de Raad voor Rechtsbijstand (overheid) worden gedragen (zie hieronder). Hierdoor zijn de kosten voor de mediation voor diegene die recht heeft op een toevoeging beperkt tot een eigen bijdrage. Indien een toevoeging Raad voor Rechtsbijstand niet mogelijk is, er een vaste prijs kan worden afgesproken. Dit nadat voor mij duidelijk is, wat de mediation precies inhoudt en wat er van mij als mediator wordt gevraagd.

Als Rechtbank Mediator kan voor de kosten van de Mediation een toevoeging Raad voor Rechtsbijstand worden aangevraagd. Indien als alleenstaande het inkomen over 2018 lager is dan € 27.901,00, voor een eenoudergezin lager dan € 39.401,00, worden de kosten gedragen door de Raad voor Rechtsbijstand. Verder dat het (box 3) heffingsvrijvermogen over 2018 (€ 15.180,00) niet hoger dan dat bedrag mag zijn. Waren het inkomen en/ of vermogen boven de grens in 2018, maar nu lager dan kan een peiljaarverlegging worden aangevraagd voor alsnog een toevoeging. Er wordt dan alleen een eigen bijdrage gevraagd op basis van het inkomen (€ 54,00 of € 107,00). Als de eigen middelen of na bij beëindiging van de mediation meer zijn dan de helft van het (box 3) heffingsvrijvermogen over 2018, zijnde € 15.423,00, dan zal de toevoeging niet worden verleend of alsnog worden ingetrokken. Als mediator aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand als High Trust, waardoor aan de aanvragen sneller worden afgewikkeld. Indien er geen toevoeging Raad voor Rechtsbijstand wordt verleend of deze wordt later ingetrokken geld het commerciële tarief.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Mijn kwalificaties, zijn o.a.;
-vanaf 2004 geregistreerd MfN mediator;
-vanaf 2011 Rechtbank mediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand;
-vanaf 2013 (MfN) Familie Mediator;
-vanaf 2014 full certified ADR Mediator;
-vanaf 2003 Master of Financial Planning (MFP);
-vanaf 2011 NLP-coach (NLP practitioner);
-vanaf 2013 NLP-coach (Master NLP Practitioner);
-van 2018 Mediation naast Strafrecht
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
MasterAdvice
Vakgebied: Mediation

Adres
Braambos 2
5563 AB Westerhoven (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020