Home > Bedrijvengids > Mediator > Friesland > Quickmediator

Quickmediator

Langedijke (Friesland) - vakgebied Mediation
De Quickmediator

De Quickmediator lage kosten, hoog resultaat!

Zorgvuldig, zakelijk,Snel, Sociaal en Emotioneel Betrokken.

Een zakelijk geschil, een privé probleem, problemen met 2 bedrijven, een geschil tussen werknemer, werkgever of een echtscheiding, voor iedereen, man, vrouw en/of bedrijf is kostbaar, tijdsrovend en vaak heel erg emotioneel. Wat is er mooier dan de conflicten en of het einde van een geschil of een huwelijk zo goed regelen, dat de toekomst er weer goed en of samenwerking er weer top uit ziet.

Elk conflict moet zo snel mogelijk worden opgelost, want negatieve energie is fataal voor uw zaak en of uw privé situatie. De Quickmediator kan alles oplossen en snel!

Bij een echtscheiding bijvoorbeeld komt na het huwelijk er een periode dat u, uw ex partner en de kinderen de echtscheiding moeten verwerken en een plaats geven. Als u de financiën die een echtscheiding met zich meebrengt en de omgangsregeling/ CO- ouderschap goed regelt, dan zult u merken dat er een last van uw schouders valt.

Bij een zakelijk conflict kunt u bij het oplossen daarvan, weer in 80% van de gevallen gewoon zaken doen met elkaar.

Wat is er erger dan achteraf te moeten constateren dat de afspraken, over wie er in de woning mag blijven of hoe vaak uw partner de kinderen kan zien, niet te werken.

Een extra probleem dat zich voordoet is dat woning moet worden verkocht maar dat deze alleen met een verlies kan worden verkocht. Heeft u daar al over nagedacht? Nee? Wij wel.

Ons motto is dat wij u volledig ontzorgen. Voor ieder probleem komen wij met een passende oplossing. De Quickmediators zijn o.a. juristen die voorheen een echtscheidingspraktijk hebben gehad op een advocatenkantoor en/of ervaren zakenmensen met een tas vol met praktijkervaring. Zij kiezen ervoor om u te helpen. Geen commerciële maar een sociale en menselijke benadering.

Als u bijvoorbeeld een echtscheiding door advocaten laat regelen dan weet u dat de echtscheiding u beiden vaak veel geld gaat kosten. Bovendien is een advocaat vaak niet bij uw situatie betrokken. Welke advocaat komt s avonds na acht uur, als de kinderen op bed liggen, bij u langs om de echtscheiding te regelen? Wij komen wanneer het u uitkomt.

Bij een zakelijk geschil is een voorschotnota van € 3000,- ex btw geen uitzondering, maar schering en inslag. De Quickmediator bespaart u hoge voorschotnotas en hoge rekeningen achteraf! Met het risico dat u de ook nog eens verloren heeft en/of de zaak gewonnen heeft, maar dat er geen enkel verhaal meer te halen is bij de tegenpartij. Voorkom dit en huur de Quickmediator in. Lage kosten, hoog resultaat!

Fixed fee plan

Wij werken met een stappenplan en tegen een simpel tarief € 250,- als startfee. Vaak kunnen wij de zaak in 10 uur oplossen tegen een tarief van € 75,- per uur ex btw.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Quickmediator
Vakgebied: Mediation

Adres
De weidelijk 42
8425 SV Langedijke (Friesland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020