Home > Bedrijvengids > Mediator > Noord-Brabant > Raadgevend Buro Vaassen / KUBUS Eindhoven Centrum

Raadgevend Buro Vaassen / KUBUS Eindhoven Centrum

Eindhoven (Noord-Brabant) - vakgebied Mediation
Raadgevend Buro Vaassen / KUBUS Eindhoven Centrum
'Raadgevend Buro Vaassen' is al sinds begin jaren 90 van de vorige eeuw met eenmanszaak, VOF en daarna enkele BV's vanuit uiteenlopende vakgebieden als Forensische Fiscaal/Financieel-Economische/-Juridische expertise, Bestuurlijke Informatiekunde/AO/IC, Vastgoed & Beleggingen, gespecialiseerd geraakt in Communicatie voor oplossingen via Mediation, Relations-Encounter en Counseling-Coaching.
Vanaf begin jaren 80 ontwikkelde Wim zich door werk als multidisciplinair project(bege)leider voor binden van zelfde maar ook verscheiden nivo's.
Uit persoonlijke interesse verkende/verkent Wim allerlei vormen van EIGEN-lijk lichaamswerk/psychologie, waarbij hij wat meer door alternatieve communicatie de mens leerde (elkaar te) verstaan.
Je lijf liegt niet. Effectiviteit op counseling en coaching krijg je als je als in de gelegenheid bent en blijft om adequaat naar mensen te reflecteren op wat er gebeurt in de meerurige sessies.

Vanaf 2013 werken wij (inter)nationaal vanuit samenwerking met een landelijke keten KUBUS voor ondernemers en particulieren, nu als en in samenwerking met Kubus Eindhoven Centrum.
Wim Vaassen verschaft mensen en organisaties die een beroep op hem doen vlot overzicht, inzicht en doorzicht in situaties en oplossingen.
Met zijn 40-jarige werk- en levenservaring als multi-oriented expert kan hij met zijn duidelijke persoonlijke dynamiek met eigen inzichten, methoden en technieken mensen en projecten (weer, mede) op gang krijgen en houden, en op bestendige wijze koersvaster maken.

Wim werkt op diverse Financieel-Economische terreinen ondersteunend voor de KUBUS-organisatie en landelijk als Counselor-Coach-Mediator.

Wat biedt Raadgevend Buro Vaassen?
Mediation voor Particulier & Bedrijf -> Bring Intuïtion & Solution Back-2-Business!
Overzicht, inzicht en doorzicht tot overeenstemming en samenspraak ter oplossing en voorkoming van conflicten. Praktisch financieel en (fiscaal)juridisch op papier.

Mediation, Relations-Encounter & Counseling voor relaties & (voor, bij, na) (echt)scheiding c.q. voor het (her)aangaan van (nieuwe) relaties.

Mediation moet u in hoogste instantie wel zien als geholpen worden samen beter te communiceren rondom relevante onderwerpen, holistisch en algemeen (lange-termijn)probleemoplossend.
Wat veel mediator-advocaten doen is nooit bestendig vooruithelpen.
Onze Mediation zorgt dat u over het gehele proces van voor, tijdens en na de echtscheiding goed overzicht, inzicht en doorzicht krijgt en behoudt, afspraken maakt die haalbaar en hanteerbaar zijn, zowel praktisch en juridisch, als financieel en fiscaal, en dan samen consistent de afspraken nakomt.

Relations-Encounter & Counseling zorgen voor optimale communicatie en daarbij behorende gewenste omgangsvormen in allerlei relaties, in allerlei stadia, zowel zakelijk als privaat. Scheiden is vaak onnodig!

Coaching voor starters en ondernemers in het MKB, voor (familie) bedrijfsopvolging en zonodig specifiek voor families met speciale kinderen (autism, AD(H)D). (Personal) Coaching op bewustzijn & intuïtie.
Ook is er in alle mensen een dualiteit die hen vaak tegenwerkt voor het maken van keuzes en het (blijven) volgen van door hen gekozen route.
Met het bewuster worden van die dualiteit kan ik je zeker helpen!
Als je wil, durft en kan doorzetten tegen de weerstanden in.
Het is hard werken, maar het loont zich voor de rest van je leven.

Kortom:
Beter inzicht in Zelf-bewustzijn maakt dat je eruit haalt wat erin zit!

Bij uw onderhandelen over ontslaguitkering, outplacement en het kiezen van de juiste (vervolg)trajecten is ook een goedkopere combinatie van mediation bij onderhandelen en outplacement-coaching mogelijk.

Zie ook: www.vaassenraadgevers.nl

Daarnaast helpt Kubus Eindhoven Centrum u evt. daarna nog met:
- het op orde brengen e/o verzorgen van uw administratie;
- het geven van financieel inzicht en fiscaal advies;
- het verzorgen van uw belastingpapieren;
- het regelen en begeleiden van al uw financiële zaken
- het begeleiden naar afspraken bij bank, makelaar en notaris etc;
- erfenis/successie kwesties tm invullen van de rol van executeur.

De eerste kennismaking is altijd gratis op een plek die voor u het meest geschikt is.

Visie.
Wij zijn dé partner voor de ondernemer en particulier voor oplossingen in een wereld waarin eigen leven invullen soms even wat complexer is.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Raadgevend Buro Vaassen / KUBUS Eindhoven Centrum
Vakgebied: Mediation

Adres
Gedempte Gracht 135
5611 DM Eindhoven (Noord-Brabant)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024