Home > Bedrijvengids > Mediator > Overijssel > ScheidingsAdviseurs.nl

ScheidingsAdviseurs.nl

Zwolle (Overijssel) - vakgebied Mediation
ScheidingsAdviseurs.nl
Financiële echtscheidingsbemiddeling

Een scheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het is een onrustige en emotionele periode, waarin je toch samen afspraken moet maken. Jullie hebben allebei je eigen belang waarvoor je wilt vechten, of een idee van wat je een eerlijke verdeling vindt. Als jullie veel ruzie hebben, niet goed naar elkaar luisteren en elkaar niet meer begrijpen, wordt het lastig om samen afspraken te maken. Je zult dan naar de rechter moeten, die gaat bepalen wat afgesproken wordt. Uit onderzoek is gebleken dat beide partners denken dat ze 80 procent kans hebben om te winnen als ze naar de rechter gaan. Beide partners denken het gelijk aan hun kant te hebben. De confrontatie wordt hard en het verlies groot. Probeer deze strijd bij de rechter te voorkomen, door gebruik te maken van echtscheidingsbemiddeling. Jullie kunnen dan in goed overleg met elkaar.

Wat is financiële echtscheidingsbemiddeling?

Financiële echtscheidingsbemiddeling, ook wel mediation genoemd, is bemiddeling bij het regelen van de scheiding tussen jou en je partner. Jullie gaan niet op zoek naar het conflict, maar naar de oplossing. De financiële echtscheidingsbemiddelaar, begeleidt jullie in dit proces. Jullie zijn allebei meer tot overleg in staat dan jullie denken. Je moet alleen over een drempel heen en daar helpt de financiële bemiddelaar je bij. De financiele echtscheidingsbemiddeling is gebaseerd op de wil om samen, in vertrouwen, tot afspraken te komen. Dit bemiddelingsproces
verloopt soepeler dan een proces bij de rechter. Daarnaast hebben jullie de afspraken samen gemaakt, waardoor meer draagkracht is ontstaan om de afspraken ook in de toekomst goed uit te voeren.

Hoe werkt financiële echtscheidingsbemiddeling?

Een financiële echtscheidingsbemiddelaar is geen therapeut en ook geen mediator, maar een adviseur die verstand heeft van communicatie en financiële zaken. Iedere bemiddelaar is onafhankelijk, kiest geen partij, zorgt ervoor dat jullie allebei je verhaal kunnen doen en dat jullie naar elkaar luisteren. Daarnaast zorgt een bemiddelaar ervoor dat de afspraken die jullie maken, juridisch juist zijn.

Zijn jullie klaar voor een scheiding?

De keuze om te gaan scheiden is een lastige keuze die veel vervelende gevolgen met zich meebrengt. Bovendien brengt een scheiding vaak veel twijfels en onzekerheid met zich mee. Een overhaaste scheiding levert dikwijls spijt op. Als je in scheiding ligt zijn teleurstelling, frustratie, woede en verdriet emoties die je in deze moeilijke periode zult herkennen. Naast de verwerking van jullie besluit om te gaan scheiden, zullen jullie in deze periode ook afspraken moeten maken over de toekomst. Je zult veel belangrijke beslissingen gaan nemen.

038 ScheidingsAdviseurs kan u van begin tot eind begeleiden bij een scheiding, of u van dienst zijn met specifieke diensten, zoals:

- Second opinion
- Begeleiding ouderschapsplan / updaten
- Opstellen van een convenant
- Opstellen ouderschapsplan
- Gesubsidieerde rechtsbijstand.
- Alimentatie berekeningen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

038 ScheidingsAdviseurs

Adres
Bezoekadres alleen op afspraak:

Branderweg 1 E
8042 PD Zwolle .
Wij zitten in het zelfde kantoor als Gerrits & Ebbers Bedrijfsadministraties en Belastingen.

Postadres:
Postbus 723, 8000 AS Zwolle

T: 0 6 - 1 0 7 5 7 0 4 5
E: info@038ScheidingsAdviseurs.nl

KVK nummer: 015574466
BTW nummer: NL B 01 22 40l
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
ScheidingsAdviseurs.nl
Vakgebied: Mediation

Adres
Branderweg 1E
8042 PD Zwolle (Overijssel)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020