Home > Bedrijvengids > Mediator > Zuid-Holland > Scheidingspraktijk Haaglanden e.o.

Scheidingspraktijk Haaglanden e.o.

Pijnacker (Zuid-Holland) - vakgebied Mediation
Scheiden? Al uw zorgen uit handen bij u de de scheidingspraktijk Haaglanden e.o.

Scheiden is al moeilijk genoeg. Uw hoofd staat niet naar het regelen van praktische zaken. Toch is het belangrijk dingen goed te regelen want het gaat wel om uw toekomst. En als er kinderen in het spel zijn, wordt het nog ingewikkelder. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Bij de scheidingspraktijk Haaglanden bent u aan het goede adres. Als professional neem ik al uw zorgen uit handen gedurende het scheidingsproces. Ik regel samen met u niet alleen financiële en juridische zaken, maar help u ook op emotioneel vlak alles op een rij te krijgen. Bovendien heb ik speciale aandacht voor de kinderen. Ik beschouw als scheidingsspecialist uw kinderen als volwaardige derde partij in een scheiding zodat ook hun belangen goed gewaarborgd worden.

Scheiden en financien

Een scheiding betekent meestal een verandering in uw netto besteedbaar inkomen. Alimentatie, het huis en de financien. Op financieel gebied komen er allerlei praktische zaken op u af. Als professional ben ik in staat om tot op de euro nauwkeurig te berekenen wat na de scheiding voor ieder van de partners het netto besteedbaar inkomen zal zijn. Naast het inkomen is ook uw vermogen (spaargeld, huis) en schulden van belang voor de verdeling. Ik breng deze zaken helder en overzichtelijk in beeld, waarbij ik uiteraard rekening hou met de belangen en wensen van beide partners. Alles is maatwerk en wordt uitgewerkt in een uniek financieel scheidingsrapport. De scheidingspraktijk Haaglanden e.o. is in feite een loket voor de hele afhandeling van uw scheiding, zodat u zich kunt gaan richten op de toekomst.

Kind en scheiding

Van partnerschap naar ouderschap
Van partners naar de rol van vader en moeder. Dit is een belangrijk punt tijdens het scheidingsproces. U bent straks weliswaar geen man en vrouw meer, maar u blijft wel de ouders van uw kinderen. Belangrijk is voor ogen te houden dat ieder kind recht heeft op omgang met beide ouders.

Ouderschapsregeling
Sinds maart 2009 is het wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Als scheidingsspecialist noem ik het een ouderschapsregeling. Het blijft namelijk niet bij het plan op zich: ouders zullen wel degelijk iets moeten regelen om hun nieuwe rol invulling te geven! Dat geeft rust en duidelijkheid. Bovendien worden terugkerende discussies voorkomen.

Mijn begeleiding

Ik maak het voor u gemakkelijker

Uit elkaar gaan is een intensief proces en kost altijd energie, tijd en geld. Daarnaast is het vaak onoverzichtelijk wie je moet betalen en waarom. Ik sta als scheidingsspecialist klaar om het proces zo makkelijk, duidelijk, transparant en goedkoop mogelijk af te wikkelen.

U weet waar u aan toe bent!

De scheiding wordt tot in de puntjes geregeld. U en uw partner krijgen een contactpersoon die met jullie meedenkt en waar nodig zal bemiddelen. Tijdens deze gesprekken worden jullie wensen en verwachtingen uitgesproken en zal ik deze omzetten naar een convenant. Ik help u om zaken op orde te stellen, niet alleen bij een huwelijk en een geregistreerd partnerschap, maar ook indien u samenwoont en u wilt stoppen met de relatie. Als neutrale en onafhankelijke derde partij zorg ik dat voor alle betrokkenen stapsgewijs de toekomst in beeld wordt gebracht. Ik denk met u mee, ben daadkrachtig en creatief in oplossingen.

Wat kost een scheiding?

De kosten van een scheiding zijn deels afhankelijk van wat u wenst. Tijdens het gratis en vrijblijvende informatiegesprek wordt gekeken wat de mogelijkheden van uit elkaar gaan met jullie besproken en wat de kosten zijn.

E.C. (Eddie) Ruchtie
Scheidingsspecialist

De scheidingspraktijk Haaglanden e.o.

Telefoonnummer: 06 22 41 16 07
www.scheiding-pijnacker.nl
e-mail: scheiding-pijnacker@xs4all.nl

KvK 27362495
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Scheidingspraktijk Haaglanden e.o.
Vakgebied: Mediation

Adres
Parklaan 12
2642 JW Pijnacker (Zuid-Holland)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020