Splitting

Nooitgedacht (Drenthe) - vakgebied Mediation
Splitting
Scheiden is moeilijk en betekent veel regelen. De periode waarin belangrijke beslissingen moeten worden genomen is vaak zwaar voor alle partijen. Daarnaast zorgt scheiden voor onzekerheid over de toekomst, die voor 80% afhankelijk is van de financiële (on)mogelijkheden. Dan zijn rust, overzicht en de juiste beslissingen nodig.
Zaken die tijdens de echtscheiding moeten worden geregeld, bepalen voor een groot deel de (financiële) toekomst van de partners. Een deskundig adviseur met expertise op het gebied van echtscheidingen is dan van grote betekenis. De aanpak Splitting zorgt ervoor dat er niets wordt vergeten. In onderling overleg spreken we af bij welke onderdelen u begeleiding wenst. U ontvangt maatwerk.

Waarom Splitting?
* mediation voor goede begeleiding op sociaal emotioneel gebied
* uitgebreide kennis van het familierecht voor begeleiding ten aanzien van de juridische
aspecten
* specialist ten aanzien van alle financiële en fiscale zaken die bij een scheiding belangrijk
zijn

Werkwijze

Het scheidingstraject wordt gestart met het maken van een afspraak en beide partijen worden hierbij uitgenodigd. We maken dan kennis en inventariseren wat er moet gebeuren om het scheidingsproces goed te doorlopen. Vervolgens breng ik alle onderdelen in kaart die voor uw scheiding relevant zijn. Bij Splitting legt u de regie van uw scheiding in handen van een betrokken adviseur die met u het gehele scheidingsproces doorloopt. Ik ben gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur (www.rfea.nl) en gecertificeerd financieel planner (FFP CFP®). In deze periode wordt u ontzorgd ten aanzien van alle formele aspecten van de scheiding.

Afspraken

Splitting werkt voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. In overleg behoren de andere provincies ook tot de mogelijkheden. De afspraken kunnen plaatsvinden op een door u gekozen locatie (bijvoorbeeld thuis) of op locatie bij Splitting in Nooitgedacht.

Kosten

Het eerste telefonisch advies of persoonlijke kennismaking breng ik u niet in rekening. Dat is op kosten van Splitting en vrijblijvend. Tijdens onze kennismaking vertel ik u over de werkwijze en wat u kunt verwachten. U kunt kiezen voor een uurtarief of vaste vergoeding voor het hele traject. Gezien het feit dat ieder scheidingstraject maatwerk is, kan ik u na een korte (telefonische) inventarisatie op de hoogte stellen van de kosten. Als richtlijn voor een vaste vergoeding kunt u uitgaan van een tarief tussen EUR 750,- en EUR 1.250,- p.p. U ontvangt hiervoor volledige begeleiding (incl. meerdere gesprekken) inclusief alle benodigde documenten en berekeningen, zoals uitgebreide alimentatieberekeningen, een ouderschapsplan, vermogensopstelling en –verdeling, overzicht van uw netto besteedbaar inkomen en het (echt)scheidingsconvenant.
Daarnaast kunt u, afhankelijk van uw samenlevingsvorm, te maken krijgen met de kosten die een advocaat rekent voor het indienen van uw scheiding bij de rechtbank en verder de griffierechten die de rechtbank u berekent.

Algemene voorwaarden

Bij Splitting wordt grote waarde gehecht aan zorgvuldige afspraken omtrent de dienstverlening. Er wordt altijd met een dienstverleningsovereenkomst en algemene voorwaarden gewerkt. De dienstverleningsovereenkomst maken we aan de hand van de gemaakte afspraken op maat. De algemene voorwaarden ontvangt u bij de dienstverleningsovereenkomst.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Splitting
Vakgebied: Mediation

Adres
Boslaan 5
9449 PS Nooitgedacht (Drenthe)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020