Home > Bedrijvengids > Mediator > Limburg > Vondenhoff Sijben Mediators

Vondenhoff Sijben Mediators

Heerlen (Limburg) - vakgebied Mediation
Vondenhoff Sijben Mediators
Vondenhoff Sijben Mediators is een onderdeel van Vondenhoff Sijben Advocaten te Heerlen/Roemond.

De mediators van Vondenhoff Sijben Advocaten zijn specialisten in het begeleiden van partijen bij uiteenlopende kwesties, zoals verstoorde arbeidsrelaties tussen werkgever en werknemer en echtscheidingen. Maar ook voor conflicten tussen ondernemers, burenruzies, problemen binnen de familie of geschillen met de gemeente, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn ervan overtuigd dat niet voor elke kwestie een gang naar de rechter nodig is. Zeker als beide partijen dat eigenlijk ook niet willen. Want bij een gang naar de rechter, geef je de beslissing uit handen aan een derde. Als je liever zélf de touwtjes in handen wilt houden bieden wij mediation aan als een vorm van conflictbemiddeling, waarbij een onafhankelijke en neutrale mediator samen met u en de andere partij(en), aan een oplossing werkt voor uw geschil.

Wij onderscheiden ons door het vermogen ons volledig in te leven in de positie en gedachtegang van beide partijen, zonder daarbij partijdig te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel elk geschil een oplossing in zich heeft die aanvaardbaar is voor alle partijen. Maar vaak zien partijen de oplossing niet, omdat ze nog te veel op hun eigen standpunten blijven staan. Vaak staat emotie (boosheid, verdriet, onmacht) of een diep onrechtvaardigheidsgevoel (één van de) partijen in de weg om een streep onder het verleden te kunnen zetten. Hulp van een van onze professionele mediators brengt daarin echt verandering, omdat onze ervaring heeft geleerd dat alleen een toekomstgerichte blik kansen biedt.
Op zoek naar een goede en betaalbare mediator?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Vondenhoff Sijben Mediators
Vakgebied: Mediation

Adres
Akerstraat 104
6417 BN Heerlen (Limburg)

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022