Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Mediators in Almere

Mediator in Almere nodig?
Met ruim 1.500 aangesloten mediators vindt u altijd de mediator die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van mediators. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de mediator met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Almere (Flevoland)
Iedereen heeft dagelijks te maken met kleinere of grote problemen. Meestal bent u instaat deze zelf op te lossen. In veel gevallen kunt u terecht bij familie, vrienden en kennissen. Het kan echter voorkomen dat u er zelf niet meer uitkomt en dat u het niet met familie, vrienden en kennissen bespreken. In zo een geval kunt u beroep doen op maatschappelijk Nederland. Maatschappelijk Nederland is een particulier dienstverlenende instelling. Maatschappelijk Nederland kan u in heel Nederland en op internationale vestigingen van dienst zijn. Wij hebben een gekwalificeerd multidisciplinair team, waaronder maatschappelijkwerkers (bedrijfs), mediators en een lifestyle coach. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u eventueel bij een hulpvraag. U kunt rekenen op deskundig advies. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich bij ons aanmelden. Na uw aanmelding kunt u rekenen op professioneel en vertrouwelijk hulp van onze medewerkers. ...

Almere (Flevoland)
Het Scheidingsburo is gespecialiseerd in de begeleiding van het echtscheidingsproces. Iedere situatie is anders en om tot duidelijke afspraken te komen wordt er rekening gehouden met alle factoren op juridisch, financieel en emotioneel vlak. Vroeger was het vanzelfsprekend om een eigen advocaat in de arm te nemen en naar de rechtbank te gaan. Dit is een dure aangelegenheid en kan leiden tot een vechtscheiding die soms wel jaren duurt, zo'n slopende periode heeft vaak veel impact op de kinderen en. Het kan ook anders; steeds meer mensen kiezen voor een mediator/scheidingsspecialist om zo samen tot heldere afspraken te komen waar uitgegaan wordt van de gemeenschappelijke belangen (ook die van de kinderen). Daardoor is de scheiding vaak sneller en beter geregeld en met uitkomsten waar alle betrokkenen mee kunnen leven omdat ze deze in goed overleg overeen gekomen zijn, tegen een gunstig tarief. Het Scheidingsburo kan u, als n...

Almere (Flevoland)
EOS Mediation is gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling en alimentatieberekeningen. Onze mediator is ,neutraal, onafhankelijk en ervaren. De voordelen op een rij: NMI en ADR geregistreerd Onze tarieven zijn voordelig, helder en transparant Uw echtscheiding vlot en goed geregeld EOS Mediation stelt het belang van uw kinderen voorop Het onnodig elkaar en anderen pijn doen kan bij ons beperkt worden Begeleiding door ervaren NMI opgeleide mediator Het juridische gedeelte zal worden afgehandeld door onze echtscheidingsadvocaat Bemiddeling bij u thuis is mogelijk, mits de kinderen niet bij het gesprek aanwezig zijn Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn bij ons belangrijke uitgangspunten Gespecialiseerd in het vaststellen van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie

Almere (Flevoland)
ScheidingsSupport waarborgt de hoogste kwaliteit op het gebied van scheidingsbegeleiding. Eigenaar Marcel Esman is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, Het Juridisch Loket en FLEXX (DAS Scheidingshulp). Marcel is daarnaast geaccrediteerd door de Raad voor Rechtsbijstand en treedt hij ook op als Rechtbankmediator. Marcel (60) heeft in zijn loopbaan veel advies-ervaring opgedaan bij een drietal grootbanken en vanaf 1992 als zelfstandig financieel adviseur. Sinds ongeveer 10 jaar maakt ook scheidings-mediation onderdeel uit van zijn dienstenpakket. ScheidingsSupport is inmiddels werkzaam in de volgende regio's: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland, Drenthe. Deskundigheid, duidelijkheid en betaalbaarheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

Almere (Flevoland)
Maatwerkoplossingen bij organisatieverandering en persoonlijke ontwikkeling. Coach Brigit Huijbens ondersteunt organisaties, teams en individuele medewerkers bij hun ontwikkeling en groei. Oplossingsgerichte aanpak van werkvraagstukken; leiderschap, competentieontwikkeling, assertiviteit, carriere,presteren en profileren, feedback geven, balans werk-prive etc., Aantrekkelijke kennismakingsaanbod voor nieuwe klanten; eerste coachingsgesprek 50% korting.

Almere (Flevoland)
Pontifix is gespecialiseerd in arbeidsomstandigheden - en verhoudingen, m.n. advies en begeleiding. Door mijn uitvoerige werkervaring heb ik kennis opgedaan in arbeidsgerelateerde mediation (exit, reïntegratie stagnatie conflict, samenwerkingsconflicten, conflictbemiddeling en advisering). Pontifix is verder gespecialiceerd in echtscheidingmediation: alimentatie, ouderschapsplan en burenconflict.

Almere (Flevoland)
In Overleg Mediators helpt verstoorde verhoudingen te normaliseren, zodat u weer met elkaar in gesprek kunt. Samen zoekt u, onder begeleiding van de mediator, naar de beste oplossing voor uw situatie. Professionele, gecertificeerde mediators met ruime ervaring op het gebied van mediation bij arbeids- en zakelijke conflicten, echtscheidingen, conflicten in het onderwijs en de zorg.

Almere (Flevoland)
11 jaar ervaring in de begeleiding van partners in het (echt)scheidings traject. Opstellen convenant, ouderschapsplan, berekenen alimentatie, advies bij pensioenafwikkeling, indienen verzoek bij de rechtbank en de afhandelen hiervan. NMI registermediator Geregistreerd bij de raad voor Rechtsbijstand voor gesubsidieerde rechtshulp.

Almere (Flevoland)
Echtscheidingen van begin tot eind. Goede communicatie, persoonlijk contact, aandacht voor alle aspecten die met de echtscheiding te maken hebben. Wat er behandeld wordt: het maken van alimentatieberekeningen, een ouderschapsplan en een convenant tot verzoekschrift in laten dienen bij de rechtbank.

Almere (Flevoland)
Het adviseren en begeleiden/coachen van medewerkers in arbeidsverhoudingen en arbeidsomstandigheden. Als mede leidinggevende adviseren en begeleiden in psychosociale aspecten van hun werkzaamheden. Als mediatior ben ik gespecialiseerd in arbeidsconflicten, exittrajecten, reïntegratiestagnatie.

Almere (Flevoland)
Wij verzorgen vanaf 1994 diverse trainingen, waaronder onderhandelen, diverse communicatietrainingen en officieel erkende mediationopleidingen. Vanaf 1996 werk ik als mediator en begeleid arbeidsconflicten, teamconflicten, begeleiding van ouders als ook samenwerkingsvraagstukken.

Almere (Flevoland)
Menssolutie is een mediation bedrijf gericht op familie en arbeids conflicten. Naast mediation geeft Menssolutie workshops en trainingen met betrekking tot confilctbeheersing en verandering.

Almere (Flevoland)
Mediation bij zakelijke conflicten voorkomend uit verbreking samenwerking, leveringscontracten, schade etc.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021